Jelenlegi hely

Tartalommarketing eszköz: cikk a honlapra

A tartalommarketing abszolút középpontjában álló alapelv: készítsünk olyan tartalmat és azt tálaljuk úgy, hogy az Olvasó gazdagodjon általa. Mert az Olvasóból lesz később a Vevő...

Tartalommarketing eszközünk: a cikk

Furcsának hangzik, de kiindulásképp először határozzuk meg, mi is az a cikk. (Főleg azért, hogy utána meg tudjuk majd különböztetni a tartalommarketing többi eszközétől, és azáltal felépíthessük saját tartalommarketing stratégiánkat.)

Tartalommarketing tipp: miről írjak cikket a honlapra?

A jól bevezetett, jól optimalizált és kellően átgondoltan felépített honlap gerince az értékes tartalom. De mi az "értékes tartalom"? Az, ami a meglévő és potenciális ügyfelek számára értékes, informatív, összességében nem érzik elpocsékolt időnek az olvasásra fordított időt. Sőt, még egy kis tudásmorzsát is fel tudnak szedni az olvasás által.

Ilyen témát találni azonban nem mindig egyszerű. Sőt, ha valaki lelkiismeretesen foglalkozik a honlapjával, akkor még azt is mondhatjuk, hogy meglehetősen nehéz.

Szeretnék egy honlapot... és kéne egy logó is... és segítség a marketinghez

Beküldte Mara - 2014, március 20 - 08:06
Medvezcky Kata - Ridikül

Ebben a mondatban foglalható össze az, hogy a mi ügyfeleink egy jól definiálható csoportja szeretne. Egy személyes találkozó és beszélgetés után pedig minket választanak. A közös munka eredménye aztán az országos hírnév is lehet!

Honlaptervezés okosságok: a CMS honlap jellemzői és gondozása

Egyszer régen, egy távoli galaxisban...

Na nem egészen, csak 2006-ban a sikermarketing.hu honlapkészítő tevékenysége HTML programozással indult. Gyönyörűségesen tiszta XHTML kódolással készítettünk honlapokat, egyszer épp emiatt sikerült felfedezni, hogy feltörték a honlapjainkat és egy kínai szerverre mutató linket helyeztek el rajtuk.

Két ok miatt léptünk tovább:

1. egyre több olyan funkció-igény merült fel webmarketing szempontból, amit a CMS rendszerek alapból tudtak

Oldalak

Lap tetejére

Subscribe to www.sikermarketing.hu RSS