Optimalizált honlap marketing alapokon. Ahol a stratégia és az eszköz találkozik.

Marketing és honlaptervezés - tisztán, világosan, marketing rizsa nélkül.

Web trendek

Folyamatosan követjük a keresőoptimalizálás, a honlap design és a webmarketing trendjeit külföldi szakmai honlapokon, hogy alkalmazni tudjuk mindennapi munkánk során.

 

 

Honlaptervezés +

Az egymással összetartozó feladatokat nem választjuk külön: marketing, honlap design, keresőoptimalizálás, mobiloptimalizálás egyben. Ez a sikeres és hatékony honlap titka. Tegye sikeressé vállalkozását velünk! 

 

Jelenlét

Hosszú távú kapcsolatra törekszünk, mert marketing tanácsaink és a kulcsszó stratégia helyessége hosszabb távon bizonyosodik be. Elérhetőek maradunk azután is, hogy a honlap elkészült...

 

Kiemelt munkáink

honlaptervezés és marketing tanácsadás

Ügyfeleink mondták

<span style="color:#fff">mi pedig köszönjük nekik!</span>

A Sikermarketing csapatával nagyon jó munkakapcsolatot sikerült kialakítani. A régi, abszolút elhibázott koncepciójú honlapunkat - az profi marketing szemléletű tanácsaikat megfogadva – sikerült lecserélni egy korszerű, jövőbemutató weboldalra. Nagyon pozitív tapasztalatunk volt, hogy az együttműködés nem korlátozódik egy üzleti tranzakcióra, hanem folyamatos támogatást kapunk a szövegíráshoz és az oldal fejlesztéséhez.

Csernok Árpád, ügyvezető, Vonalkód Centrum Kft.

Három honlapot csináltunk a Sikermarketinggel, és immáron a negyediket is természetesen Velük csináltatjuk.

Küzdelmes út egy jó honlap elkészítése, de az Ő munkájukkal és segítségükkel minden egyes billentyű lenyomásánál azt érezzük, hogy minden a mi érdekünkben történik.

Több ez mint egy honlap elkészítése. Testre szabás - cégre szabás a szó legszorosabb értelmében.

Facskó Gabriella, Domoterc Kft., cégvezető

Csak szuperlativuszokban tudok írni a sikermarketingről. Ha egyetlen szóval kellene jellemeznem: profi cég. Bővebben: szakértelem, megbízhatóság, gyorsaság, pontosság, kreativitás, elkötelezettség, naprakészség, folyamatos elérhetőség, vevőre szabott tanácsadás - ami eszembe jut róluk. Roppant hitelesek számomra, mert saját maguk is azt csinálják, amit a vevőnek tanítanak.

Nekem 4-5 hónap alatt futott be úgy a vadonatúj honlapom, amire kb. 1-1,5 év múlva számítottunk. Fantasztikus érzés, hogy csak pozitív visszajelzéseket kaptam nem csak a klienseimtől, de a kollégáimtól is.

Medveczky Kata, pszichológus

A sikermarketing fő értéke megítélésem szerint, hogy a honlapkészítésben szükséges elemeket kiegyensúlyozottan és hozzáértően művelik: webprogramozás, design, tartalom, marketing - s ami csak kell egy honlap eredményes működtetéséhez, abban összetett módon rendelkezésre áll a segítség.

A cégnek már második honlapja velük indult el, s úgy látom, folyamatosan igyekeznek naprakészen adni a szakmai tudásukat, készségesen szemmel tartják a folyamatokat és fontos jelzés érkezik tőlük, amikor lépni kell.

Kiss Tünde, KertIkon, ügyvezető

Profi honlaptervezés, ahol találkozik a marketing, a keresőoptimalizálás, az áttekinthető design és működő reklámeszközzé válik. A honlaptervezés kreatív munka, amelyhez a marketing szaktudás és sok éves gyakorlatunk hozzáadja a honlap programozás minőségi követelményeit.

A honlaptervező, a marketing tanácsadó, a keresőoptimalizálás szakembere és a website designer nem dolgozhat elszigetelten: mi ezt egy vállalkozáson belül nyújtjuk, és a szakterületek "meccseit" nem Önnek kell levezetnie. Egymásra épülő feladatok, de anélkül, hogy az egyes szakemberek egymásra mutogatnának. A sikermarketing.hu honlaptervezés sokkal több egyszerű honlap programozásnál: belépőjegy a profi webes jelenlét, a tartalommarketing világába.

Amit kínálunk: marketing tanácsadás már működő vállalkozásoknak és eltökélt kezdőknek.

Miért fontos a marketing tanácsadás, a marketing coaching? A marketing tanácsadás a külső szemlélő helyzetéből, elfogultság nélkül tudja átnézni a vállalkozás marketing pozícionálását, marketing kommunikációját. A marketing tanácsadás első lépése a marketing audit. Sokszor kiderül, hogy a vállalkozás marketing stratégiája vagy teljesen hiányzik, vagy logikai bukfencekkel teletűzdelt. A marketing tanácsadás fontos feladata ennek a letisztítása, hiszen aki nem tudja pontosan, mit is akar mondani magáról, az ne várja, hogy vevői erre majd maguktól rájönnek...

A marketing tanácsadás során visszatérő módon feltesszük a kérdést: "honnan fognak tudni a vállalkozásról a vevők?" Erre sokszor nincs értelmes és reális válasz. A marketing tanácsadás feladata ugyanis az is, hogy képbe helyezze a vállalkozást, milyen marketing eszközök azok, amelyek számára a leghatékonyabbak, tehát egyrészt megvalósíthatóak, másrészt anyagilag megengedhetik maguknak - a marketing kiadások előre tervezése ugyanis sokszor kimarad a fejben készült marketing tervből...

A marketing tanácsadás egyik lényeges eleme a weboldal vizsgálata: a jó honlap ugyanis az első üzletkötő, a vevőszerzés egyik legfontosabb eszköze. Éppen ezért a honlaptervezés és a marketing összekapcsolódik. Amit a marketing pozícionálás kommunikációs célként, fő üzenetként kijelöl, azt önti formába a honlaptervezés. A vevők honlapra találását pedig a keresőoptimalizálás biztosítja.

Honlaptervezés - marketing - keresőoptimalizálás: egymástól elválaszthatatlan komplex egész.

Mit értünk honlap optimalizálás alatt? A honlap optimalizálás két területet takar, amelyek egyébként össze is függenek. Jelenti egyrészt a Google optimalizálást, amelynek hivatalos neve keresőoptimalizálás (SEO). A másik terület pedig a honlap mobiloptimalizálás, vagyis a honlap optimalizálás különböző monitorméretekre, okos telefonra, tabletre. A honlap optimalizálás két nagy területe akkor "ér egybe", amikor egy honlapot azért helyez előbbre a Google a találati listán, mert annak létezik mobil változata is.

Miért kiemelkedően fontos a honlap optimalizálás, a keresőoptimalizálás? Azért, mert az üzleti folyamatokban, az eladásban az internet és a megtalálhatóság kulcsszerepet játszik. A keresőoptimalizálás biztosítja, hogy a potenciális vevők rátaláljanak a honlapra, a vállalkozásra. Keresőoptimalizálás nélkül a honlap lehet akármilyen szép, csak azok látják, akik valamilyen hirdetés útján a honlapra kerülnek.

A honlap optimalizálás pedig egy folyamatos tevékenység: folyamatos tartalomfejlesztést jelent, a honlap folyamatos karbantartását és hosszútávú együttműködést a honlaptervező (webmester) és a megbízó között. A honlap optimalizálás ugyanakkor vékony jég is: virágzik a SEO manipuláció, de nem lehet előre tudni, mikor csap le a következő Google algoritmusváltás.

Keressen bennünket, hozza meg a döntést, hogy velünk a honlap optimalizálás manipuláció-mentes változatát választja. Csak a Google alapelveit és ajánlásait követjük!

A vállalkozás és a honlap vizuális azonosítója a logó. Fontos elem, mert érzéseket kelt, minőséget sugall, hangulatot közvetít. De túldimenzionálni sem érdemes - még világcégek logóit sem ismerik fel mindig a fogyasztók... A logótervezés tehát mindenképpen a marketing pozícionálásnak megfelelően kell hogy történjen.

A jó honlapfotó mindent eldönt! Bár jelentősége sokkal nagyobb, mint a logóé, sajnos mégsem kerül rá elég hangsúly. Sokszor van szükség egyedi honlapfotó készítésére, hogy a honlap tényleg egyedivé váljon. Várjuk megkeresését!

 

 

Szakértelmünk

Web Design
85%
CMS programozás
95%
Marketing stratégia
95%
Keresőoptimalizálás
90%
Webergonómia
75%
Marketing rizsa
24%
SEO szövegírás
93%

Legfrissebb írásaink

Blogbejegyzések és cikkek


Nov 18

SEO 2016

Év vége közeledtével ideje ismét vizionálni: mi várható a keresőoptimalizálásban 2016-ban? Az első fecskék mára turulok lettek...

Sep 16

Termék típusok adminja a Woocommerce-ben

Milyen lehetőségeink vannak a Wordpress webáruház termékoldali adminisztrációjára, összekötésére? Technikai leírásunk a 2015. szeptemberi állapotot rögzíti.

Jul 14

Webáruház - bérelhető vagy egyedi?

Webáruházat szeretnék - milyet válasszak? Válasszam a havi bérleti díjas, olcsó, sablon webáruházat? Vagy csináltassak egyedi, saját webáruházat?

Jun 01

Mitől lesz szép egy weboldal?

Pillangó vagy csótány? Szép vagy csúnya? A válasz nem annyira objektív, mint ahogy azt gondolnánk, mégis, számos objektív eleme van. Mitől látunk szépnek egy weboldalt?

May 24

Miért esett a helyezésem a Google-ban?

Ritkán, de előfordul, hogy egy-egy honlapunk elér egy nagyon jó helyezést, aztán egyik napról a másikra több szóra is romlik a helyezése. Erre eddig összesen 3 esetben került sor, több mint 50 elkészített honlapból. Mit teszünk, ha ez történik?

May 01

Mitől válik hitelessé egy webáruház, avagy áruismeret nélkül ez sem megy!

Az interneten bonyolított kereskedelem növekedése óriási. Az adatok hallatán sokakban megszületik az ötlet: webáruházat akarok indítani! De hogyan fogom tudni elérni, hogy az én webáruházamban vásároljanak?

Apr 27

Tárhely szolgáltató választás - itt is lejárt a sufnituning ideje...

Domain regisztráció és tárhely bérlés - sokak számára ezek a dolgok a honlaptervező hatáskörébe tartoznak. Ez azonban óriási tévedés. Hovatovább 2015-ben már nagyon nem mindegy, hol bérlünk tárhelyet.

Apr 14

Webáruház készítés angolul és egy életreszóló management lecke

Igazából minden ügyfelünktől tanulunk valamit. Valami olyat, ami aztán később a hasznunkra válik. Vagy ha megosztjuk a tapasztalatot, akkor másoknak is.

Mar 05

Tartalommarketing és honlaptervezés workshop - az első

Az első workshop ötlete egy ügyfelünktől származott. Talán azért, mert érzékelte, hogy honlaptervezési szolgáltatásunk mögött nagyobb tudás leledzik, mint az a piacon általános. Az igazán hatékony átadáshoz pedig el kell különíteni a honlaptulajdonost a napi munkájától...

Feb 21

Szeretnék egy honlapot... és kéne egy logó is... és segítség a marketinghez

Ebben a mondatban foglalható össze az, hogy a mi ügyfeleink egy jól definiálható csoportja szeretne. Egy személyes találkozó és beszélgetés után pedig minket választanak. A közös munka eredménye aztán az országos hírnév is lehet!

Nov 22

Balra igazítás vagy sorkizárás? - honlaptervezés profin

Hova kell igazítani a honlap szöveges részében a szöveget? Sorkizárt szöveg vagy balra igazított? A vita örökzöld és sokszor késhegyig megy...

Nov 22

Marketing cél - marketing eszköz

Marketinget kellene csinálni a vállalkozásnak! - hangzik a megrendelői kérés. Rögtön ezután felsorolják azokat a marketing eszközöket, amikkel a konkurencia él, majd várják az ötleteket nagy hirtelenséggel. Egy kontár "marketing tanácsadó" nyilván neki is állna ötletelni...

Nov 20

5 titok, ami sikeressé tesz egy vállalkozást

Mi a siker titka egy vállalkozásban? Kiből lesz sikeres vállalkozó? Néhány titok...

Nov 05

Google helyezés: ajándék, nem jog!

Ahogy a SEO helyzet egyre fokozódik, egyre élesebb a verseny és egyre több jó minőségű, erős honlap is felbukkan - az erős manipulátorok mellett - egyre erősödik a honlaptulajdonosok igénye is arra, hogy ők bizony top3 helyezést akarnak. Mit mondunk mi erre?

Nov 02

Honlap látogatói szegmensek - webmarketing professzionálisan

A fogyasztói magatartás kutatások lényeges eleme a szegmentumok képzése. Van azonban gyakorlati haszna is egy kis- vagy közepes vállalkozás számára. Hogyan elemezhető?

Sep 29

Honlapkészítés sablonnal - Drupal és Wordpress

Evolve, Responsive Bartik, Avada, Wego - csak néhány azok közül a sablonok közül, amelyekkel már készítettünk honlapot. Mit érdemes tudni a sablon honlapokról?

Sep 27

SEO evolúció - miért első a Google-ban, aki manipulál?

Hogyan lehet minél több top 10 helyezése egy honlapnak? Mi hozza meg a várt forgalmat és hogyan lehet akár havi 10.000, sőt, 20.000 látogatót terelni egy honlapra?

Aug 11

Marketing fogorvosoknak

A fogorvosok olyan szolgáltatást nyújtanak, amelyre hatalmas a kereslet Nyugat-Európa különböző országaiból. Legtöbbjük mégsem művel annyira profi marketinget, mint amit egyébként egy ilyen árszínvonalú szolgáltatástól elvárnánk...

Aug 02

Min múlik a siker a showbizniszben? avagy a kirúgás sikerre viszi a kemény munkát

Puszi és Ernesto - az én korosztályom így emlékszik rájuk. Dévényi Tibi bácsi műsorában bohóc párosként léptek fel, de nem is gondoltam volna, hogy fiatal korukban Európa szinte minden országában felléptek...

Jul 25

Automatikus keresőoptimalizálás - létezik-e SEO egy kattintásra?

"Automatikus SEO szolgáltatásunk és beállításaink mentesítik Önt a fáradságos munka alól és garantált helyezéseket jelentenek a Google keresőben." Jól hangzik, de mi igaz belőle?

Ne csússzon el a banánhéjon!


Számtalan olyan megkeresésünk van, amikor egy már elkészült honlappal van gond: nincs rajta látogató, nem vásárolnak, nem találják meg rajta a tartalmakat. A megoldás: a honlap teljes áttervezése.

Kerülje el a buktatókat! Válasszon minket!

  • marketing stratégia felállításával indítjuk a munkát, ami önmagában is kötelező elem egy vállalkozás sikeréhez
  • logótervezéssel, fotózással alapozzuk meg a vizuális kommunikációt
  • már a honlap logikai vázának tervezésekor kalkulálunk az optimalizálási elvárással - máskülönben ez nem lehet igazán hatékony
  • betanítjuk a honlap adminisztrációját, a hatékony szövegírás menetét
  • VIP workshopjainkon folyamatosan képbe helyezzük, mik a webmarketing aktuális trendjei
  • Skype elérhetőségeinken mindig el tud érni bennünket


50+
Optimalizált honlap
750+
Google első hely
300
Szakcikk
6,750
Csésze kávé
73
Megérdemelt kirándulás
11,250
Óra fejtörés

Haladjon velünk a siker felé!

gondolkodjunk együtt az Ön vállalkozásáról

Rólunk

Honlaptervezéssel és marketinggel foglalkozó webstúdió vagyunk Budapesten. "Kézműves" honlapokat készítünk. Segítünk a marketing pozícionálásban, tartalommarketingben, webáruház készítésben is.

Ezen a honlapon csak saját írásainkat, cikkeinket olvashatja és saját fotóinkat láthatja.

 

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA