A tréningek helyszíne és a technikai részletek

Tréningjeink helyszíne:

Budapest, XVIII. ker. Pestimre központtól 5 percre – a parkolás ingyenes és könnyű! A vidékről vagy a dél-pesti régióból érkezők számára az M0-ás úttól mindössze 12 perc – elfelejthető a pesti dugó és a parkolási költség…

Kellemes, családias (és családi) környezetben, hogy a résztvevők minél kevésbé érezzék feszélyezve magukat.:) Ahogyan egy tréning résztvevőnk írta:

Láthatóan hozzáértő emberek próbálják az utcáról beesett ember nyelvére lefordítani ezt a picit sem egyszerű világot. Nagyon szimpatikus, hogy higgadt, nyugodt környezetet biztosítanak mindehhez, ezzel is oldva az alap “én ehhez nem értek” feszültséget.

A tréningeken résztvevők maximális létszáma: 10 fő, kivéve a SEO Szövegírás tréninget, ahol 5 főben maximáljuk a résztvevők létszámát.

Megközelíthető:

  • autóval a Nagykőrösi úton Gyál felé haladva, a Népligettől 15 perc
  • az M0-ásról a 34-es, Pestszentimrei kihajtóról 12 perc
  • tömegközlekedéssel: Pestimre vasútállomás (Vasút u.) megállóíg

Kezdés és befejezés:

A tréningeket pontosan 9 órakor kezdjük. Ehhez kérjük, hogy időben, 8.50-ig érkezzenek. Délben tartunk egy 30 perces szünetet, a befejezés várható időpontja: 15.00 – 15.30 között a résztvevők kérdéseinek mennyisége szerint.

Frissítők és technika:

A tréningen kávét, teát, ásványvizet biztosítunk. A tréningre technikai eszközöket nem szükséges hozni, csak papírt, írószert a jegyzeteléshez. Kivétel a SEO Szövegírás tréning, ahol a gyakorlati feladat elkészítéséhez laptop használatát javasoljuk, és ezért kérjük, hogy a résztvevők hozzanak magukkal.

A tréningek interaktív, tanácsadási formában zajlanak, az előre meghatározott tematika mentén, de kiegészítve a jelentkezők által előzetesen elküldött kérdésekkel, témákkal.

A tréninget követően lehetőség van egy e-mail konzultációra.

Bemutatkozunk

Webstúdió és marketing műhely vagyunk Budapesten. Amit csinálunk: honlaptervezés, keresőoptimalizálás, mobiloptimalizálás és marketing – komplex egészként, marketing stratégiai alapokon.

Gyakorlati tapasztalatainkat tréningjeinken is megosztjuk.

A honlapon olvasható minden cikk saját tudásunkon, tapasztalatainkon alapszik.

Ossza meg másokkal is!