Akik vagyunk

webstúdió és marketing műhely Budapesten

Jelenlegi hely

Erős szakmai háttérrel - de érthetően

 

Webstúdió és marketing stúdió vagyunk Budapesten. Marketing szakmai alapokon építkezünk, valahányszor egy új honlapot kezdünk el megtervezni. Tudjuk, hogy ami kikerül a billentyűzetünk alól, az évekre meghatározza a vállalkozás teljes marketingjét, azt, hogy lesznek-e vevői, tud-e fejlődni, mennyire sugall magáról profi képet. A keresőoptimalizálás, egy honlap megtalálhatósága kulcskérdés: ettől függ, hogy honlapja csak "elektronikus szórólap" lesz-e, vagy valóban hoz új vevőket. A vállalkozás léte, fejlődése múlik ezen.

Éppen ezért felelősséggel dolgozunk.

Az ügyfél marketingjén, honlapján - vállalkozásának sikerén.


Kis László
honlap programozás

Honlap programozás Wordpress CMS-ben, HTML-ben és Drupal 7 CMS rendszerben.

Szakterületek:

 • keresőbarát programozási megoldások
 • honlap programozás
 • design technikai programozás
 • CSS és HTML programozás
 • SEO

Hobbi: túrázás, kerékpározás, jóga

Ujvári Mária
marketing, website design

Marketinges, szakújságíró, blogger és website designer. Google AdWords minősített tanácsadó.

Szakterületek:

 • marketing stratégia
 • honlap logikai tervezése, design
 • szövegírás
 • tartalommarketing
 • SEO

Hobbi: jóga, nordic walking, fotózás

Bemutatkozunk

Vállalkozásunk 2004-ben indult marketing tanácsadó vállalkozásként. A kis- és középvállalkozásoknak nyújtott marketing tanácsadás mellett a szakújságírás volt hangsúlyos tevékenység, több mint 200 publikációval olyan szaklapokban, mint az IN-STORE Marketing és a Marketing&Média. 

2006-ban kezdtünk el honlaptervezéssel foglalkozni, majd folyamatos tanulásba kezdtünk: a keresőoptimalizálást és a webmarketinget együtt tanultuk. 2007-ben indult útjára a sikermarketing.hu honlap és márka, amely már a kezdeti időben meghozta a mi sikerünket is. Portfóliónk kezdett letisztulni, és egyre inkább a komplex honlapkészítésre fókuszáltunk: rájöttünk, hogy egy honlap akkor igazán kerek egész, ha a marketing, a programozás, a design, a webergonómia és az optimalizálás mind egyszerre van a tervező látókörében.

Sok évvel ezelőtt, még a blog.hu-s blogotok kapcsán találtam rátok; vagy oda már a honlapotok révén mentem, már nem emlékszem. Aktív olvasó és kommentelő is voltam (nick névvel). Már akkor is tetszett, és mindmáig szimpatikus az az egyszerű, emberi szinten való kommunikáció, amit alkalmaztok. Szakértői jelenlét, emberi nyelvezettel. (Lendvai Norbert, Facebook követőnk)

2010-ben felváltottuk az addigi HTML programozást a Drupal CMS használatára, amelyet egy részről sajnáltunk, más részről viszont teljesíteni tudtuk sok ügyfél igényét, hogy honlapját maga adminisztrálhassa. 2013. elejétől minden újonnan készült honlapunkat már mobiloptimalizáltan készítjük.

Marketing szakmai szempontból is léptünk előre: magyarországi márkát építettünk vírusmarketinggel egy nemzetközi márkának, média megkereséseket kaptunk, előadásokat tartottunk szakmai konferenciákon, majd 2015-ben elkezdtük saját workshopjaink szervezését, elsőként tartalommarketing témában, követve a nemzetközi marketing trendeket.

2014-ben az  "A gerillamarketingtől az énmárka építésig" című  e-könyvünket felvette kínálatába az Országos Széchenyi Könyvtár.

2015. második felétől Wordpress CMS rendszerben is dolgozunk, elkészültek az első Wordpress Woocommerce webáruházaink.

2016. Google AdWords tanácsadói minősítéssel rendelkezünk. Szintén ebben az évben indítottuk el saját szervezésben marketing tréningjeinket.

Ügyfeleink számos területen voltak már, akár marketing tanácsadást, akár komplex honlaptervezési, keresőoptimalizálási és marketing szolgáltatásunkat vették igénybe. Sokukkal több évre visszanyúló kapcsolatunk van, és nagy örömünkre szolgál, hogy amikor honlap áttervezés kerül szóba, máshoz nem is mennének, és napi marketing tevékenységükkel kapcsolatban is kikérik véleményünket. 

Terveztünk és optimalizáltunk már angol és spanyol nyelvű honlapot is.

Nekem is az jut eszembe rólatok, hogy "emberi"-ek vagytok. Nekem ez különböztet meg Titeket a többi marketingestől, akit olvasok.... (Nagy Kata, Facebook követőnk)

Családi vállalkozásként működünk Budapest XVIII. kerületében. 

Online marketing ügynökség

Online marketing ügynökség Budapesten - kisvállalkozások számára. Mondhatnánk így is, ha részletesen le akarnánk írni, mivel foglalkozunk. Mi az, amit egy online marketing ügynökség kínál?

Röviden: minden olyan szolgáltatás egyben, ami egy vállalkozás online marketinges jelenlétét támogatni hivatott. A nagy online marketing ügynökség ezt tucatnyi alkalmazottal teszi, sokszor kiszervez bizonyos feladatokat alvállalkozóknak, amiről a megbízó nem is igazán tud, csak a munkák akadozását veszi észre.

Online marketing ügynökség szükséges akkor is, ha a vállalkozás online marketing aktivitásai már eléggé szerteágazóak, és túlzottan sok energiát vesz el, hogy a tulajdonos a különféle szakemberek, szakterületek között küldöncként hozza-vigye az üzeneteket, miközben eredmény kevés van. A honlapkészítő, a grafikus, a programozó, a SEO szakember, a webszövegíró, a marketinges egymásnak üzengetnek, mert komplex egészként nem tudják kezelni az online marketing aktivitást.

Online marketing ügynökség - amit a sikermarketing.hu vállal:

 • marketing stratégia és marketing pozícionálás meghatározása
 • honlap design, weboldal programozás
 • keresőoptimalizálás (SEO)
 • mobiloptimalizálás
 • Google AdWords és Facebook kampány beállítás
 • tartalommarketing
 • honlapfotó készítés (témától függően)

Online marketing szolgáltatáscsomag, amely sikeressé tehet egy vállalkozást. Minden ehhez szükséges online marketing ügynökségi feladat egy kézben.

Web trendek

Mindennapi munkánk során nemzetközi forrásokból tájékozódunk, amelyeket jó szívvel ajánlunk minden érdeklődőnek.

Információforrásaink:

Minősítések

Ügyfeleink mondták

mi pedig köszönjük nekik!

A Sikermarketing csapatával nagyon jó munkakapcsolatot sikerült kialakítani. A régi, abszolút elhibázott koncepciójú honlapunkat - az profi marketing szemléletű tanácsaikat megfogadva – sikerült lecserélni egy korszerű, jövőbemutató weboldalra. Nagyon pozitív tapasztalatunk volt, hogy az együttműködés nem korlátozódik egy üzleti tranzakcióra, hanem folyamatos támogatást kapunk a szövegíráshoz és az oldal fejlesztéséhez.

Csernok Árpád, ügyvezető, Vonalkód Centrum Kft.

Három honlapot csináltunk a Sikermarketinggel, és immáron a negyediket is természetesen Velük csináltatjuk.

Küzdelmes út egy jó honlap elkészítése, de az Ő munkájukkal és segítségükkel minden egyes billentyű lenyomásánál azt érezzük, hogy minden a mi érdekünkben történik.

Több ez mint egy honlap elkészítése. Testre szabás - cégre szabás a szó legszorosabb értelmében.

Facskó Gabriella, Domoterc Kft., cégvezető

Csak szuperlativuszokban tudok írni a sikermarketingről. Ha egyetlen szóval kellene jellemeznem: profi cég. Bővebben: szakértelem, megbízhatóság, gyorsaság, pontosság, kreativitás, elkötelezettség, naprakészség, folyamatos elérhetőség, vevőre szabott tanácsadás - ami eszembe jut róluk. Roppant hitelesek számomra, mert saját maguk is azt csinálják, amit a vevőnek tanítanak.

Nekem 4-5 hónap alatt futott be úgy a vadonatúj honlapom, amire kb. 1-1,5 év múlva számítottunk. Fantasztikus érzés, hogy csak pozitív visszajelzéseket kaptam nem csak a klienseimtől, de a kollégáimtól is.

Örülök, hogy megismerhettelek benneteket! Köszönöm azt az együttműködést, amit veletek időről időre megtapasztalhatok. További sok siker Sikermarketing.hu! A név kötelez:) Kata ( www.medveczkykata.hu)

Medveczky Kata, pszichológus

A sikermarketing fő értéke megítélésem szerint, hogy a honlapkészítésben szükséges elemeket kiegyensúlyozottan és hozzáértően művelik: webprogramozás, design, tartalom, marketing - s ami csak kell egy honlap eredményes működtetéséhez, abban összetett módon rendelkezésre áll a segítség.

A cégnek már második honlapja velük indult el, s úgy látom, folyamatosan igyekeznek naprakészen adni a szakmai tudásukat, készségesen szemmel tartják a folyamatokat és fontos jelzés érkezik tőlük, amikor lépni kell.

Az együttműködés igen hasznos részének tartom, hogy képesek konstruktívan ráhangolódni az egyéni vagy ágazati igényekre, ugyanakkor kimunkálják, hogy a honlap meg is feleljen a kellő szakmai követelményeknek - mindez pedig lényeges, hogy egy vállalkozás oldala be is töltse a funkcióját. Több megbízóval úgy kezdődött a ma is élő, jó munkakapcsolat, hogy abból a KertIkon honlap kihagyhatatlan lett volna.

Kiss Tünde, KertIkon, ügyvezető

Haladjon velünk a siker felé!

gondolkodjunk együtt az Ön vállalkozásáról

Rólunk

Honlaptervezéssel és marketinggel foglalkozó webstúdió vagyunk Budapesten. "Kézműves" honlapokat készítünk. Segítünk a marketing pozícionálásban, tartalommarketingben, webáruház készítésben is.

Ezen a honlapon csak saját írásainkat, cikkeinket olvashatja és túlnyomórészt saját fotóinkat láthatja.

 

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA