Amit csinálunk

honlaptervezés, SEO, mobiloptimalizálás, tartalommarketing, logótervezés, honlapfotó

Jelenlegi hely

Mindenképpen keresőoptimalizált honlapot ajánlunk! Az igazán hatékony keresőoptimalizálás már a honlap tervezésekor indul, utólag nem lehet annyira jó eredményeket elérni.
Egy már elkészült honlapot utólag nem lehet optimalizálni úgy, hogy teljes mértékig kihasználja a lehetőségeket. A keresőoptimalizálás pedig egy folyamat, amelyben nemcsak nekünk van feladatunk, de nagyon sok múlik azon is, hogy a honlaptulajdonos mennyire tekinti prioritásnak a honlap fejlesztését. Ezért nem vállalunk sikerdíjas megbízást, de folyamatosan együtt dolgozunk ügyfeleinkkel a helyezéseken.
A honlapok mobiloptimalizálásának több útja is van. Mi az úgynevezett responsive programozással dolgozunk, amikor a teljes honlap épül fel több képernyőméretre. Néhány oldalt azért sem érdemes külön optimalizálni, mert mi történik, ha a látogató egy nem optimalizált menüpontra kattint?
Nagy örömmel! Hiszünk benne, hogy egy honlap akkor igazán hatékony, ha ott a marketing pozícionálás is rendben van, a keresőoptimalizálás pedig összhangban működik a tartalommarketinggel. Várjuk megkeresését!
Ez elsősorban témától függ, mert ahhoz, hogy valóban érződjön a honlapszövegen a vállalkozás hozzáértése, ahhoz az adott témáról sokat kell tudni. Vállaljuk a honlapszövegírás betanítását, illetve vállalunk olyan honlapszöveg írást is, ami könnyedebb, "light" szöveg, vagy talán még értünk is hozzá...
Vállaljuk Google hirdetések beállítását és a kampány utánkövetését is. Azt azonban előrebocsájtjuk: az igazán hatékony Google hirdetés alapja a jó honlap, amire a látogatót irányítjuk.
Vállaljuk Facebook hirdetési kampány beállítását és a Facebook oldal adminisztrációját is. Azt azonban senkinek sem ajánljuk, hogy ingyenes honlapként használja a Facebook oldalt, mert keserű csalódások érhetik.

Rólunk

Honlaptervezéssel és marketinggel foglalkozó webstúdió vagyunk Budapesten. "Kézműves" honlapokat készítünk. Segítünk a marketing pozícionálásban, tartalommarketingben, webáruház készítésben is.

Ezen a honlapon csak saját írásainkat, cikkeinket olvashatja és túlnyomórészt saját fotóinkat láthatja.

 

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA