Árak

honlaptervezés, keresőoptimalizálás, marketing tanácsadás

Jelenlegi hely

Áraink minden esetben egyedi árak és az adott feladatra alakítjuk ki személyes megbeszélés után. Honlapunkon az árak irányadó jellegűek, és az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Nem dolgozunk sikerdíjas rendszerben, sem marketing tanácsadásban, sem keresőoptimalizálásban. Sem a kivitelezés, sem a Google keresési algoritmus nem áll a fennhatóságunk alatt, manipulatív eszközöket nem használunk.

Legnépszerűbb szolgáltatásaink árai

FeladatMit tartalmaz?Ár
Honlaptervezés

marketing stratégiai megközelítéssel indított, mobiloptimalizált, választható szinten keresőoptimalizált, fejleszthető, ügyfél által adminolható honlapok

Csomagjaink: Wordpress honlapkészítés árak

induló ár:

50.000 Ft

Skype tanácsadás

gyors segítség, elemzés és módszertani tanácsadás is kérhető előre fizetés után

Részletesebben: marketing tanácsadás Skype-on

7.000 Ft-tól
Marketing tanácsadás

az előzetes problémaleírás után szóban történik, a gyakorlatban legtöbbször a vállalkozás marketing stratégiájának, pozícionálásának és célcsoport definíciójának részletezése

Részletesebben: marketing tanácsadás árak

20.000 Ft / óra
Keresőoptimalizálás

ideális esetben a honlapkészítéssel együtt vállaljuk, de havidíjas keresőoptimalizálás szolgáltatásunk is van

havidíjas SEO szolgáltatás

 
Google és Facebook kampány beállítás

előzetes felmérés alapján beállítjuk a kampányt, azután nyomonkövetjük

Részletesen: Google és Facebook kampány beállítás árak

25.000 Ft beállítás

10.000 Ft / hó követés

Árazási konstrukcióink

Több árazási konstrukcióban dolgozunk:

  1. Ön az előzetesen egyeztetett feladat elvégzése szerint fizet - ilyen például bizonyos típusú honlaptervezés vagy a Facebook kampány beállítás
  2. az igényelt munkához szükséges idő alapján, utólagos egyeztetéssel számlázunk
  3. havidíjat vagy féléves díjat számlázunk a honlap folyamatos karbantartásáért, modulfrissítésért
  4. az előzetesen felmért feladatra adott ár és a menet közben igényelt változtatások elvégzésére számolt óradíj - bonyolult honlapok esetében

Árainkról

 

Egészen biztosan találhat tőlünk olcsóbbat. Mi azonban "kézműves" honlapokat készítünk, nem futószalagon gyártunk. Minden honlap egyedileg alakul, még akkor is, ha a váz, amire felépítjük, azonos. Az Ön vállalkozása a legolcsóbb akar lenni a piacon?
A költségeket átláthatóan adjuk meg. Nem számlázunk alacsony honlapkészítési árat és magas tárhely bérleti díjat... Átláthatóan és kiszámíthatóan dolgozunk. Az árajánlatban adott ár akkor változik, ha az Ön igényei is változnak.
Nem dolgozunk sikerdíjban. A siker ugyanis csak részben múlik rajtunk, mert előfordul, hogy tanácsainkat nem fogadják meg. Akik megfogadják, azok számára folyamatosan jelen vagyunk, elérhetőek vagyunk, tanítjuk és segítjük őket.

Rólunk

Honlaptervezéssel és marketinggel foglalkozó webstúdió vagyunk Budapesten. "Kézműves" honlapokat készítünk. Segítünk a marketing pozícionálásban, tartalommarketingben, webáruház készítésben is.

Ezen a honlapon csak saját írásainkat, cikkeinket olvashatja és túlnyomórészt saját fotóinkat láthatja.

 

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA