Bérelhető weboldal

A Bérelhető Weboldal csomag azoknak készült, akik egy egyszerű, de látványos weboldalt szeretnének, amelyet hirdethetnek a Google AdWords-ben vagy megadhatják a weboldal címét ügyfeleiknek illetve az érdeklődőknek. Bemutathatóak a weboldalon a referenciák vagy vezethet a weboldal tulajdonosa saját blogot is. Alacsony és tervezhető költségek, megnyerő design!

Bérelhető Weboldal csomag ára:

50.000 Ft / év*

(havonta mindössze 4.166 Ft!)

* Az első év előre fizetendő. A további években választható a havi vagy az éves fizetési konstrukció. A havidíjas konstrukció választása esetén a díj: 5.000 Ft / hónap.

Mit tartalmaz a Bérelhető Weboldal csomag?

weboldal design

A Bérelhető Weboldal csomag előre felépített design alapján épül fel.

Felépítés: nyitó kép, bemutatkozás, szolgáltatások, képgaléria, elérhetőségek térképpel.

logótervezés

Marketing szakmai szabályok szerint elkészítjük a vállalkozás vagy weboldal logóját, amely a későbbiekben névjegyen, cégtáblán, szórólapon is használható.

képválogatás

Kiválogatjuk a dekorációs képeket, hangulatképeket a honlapra, amelyek a logóval együtt alapvetően határozzák meg a honlap hangulatát. A képeket jogtiszta forrásból választjuk!

domain név választása

A weboldal domain nevét az ügyfél határozza meg. A megfelelő domain megválasztásához segítséget adunk. (.hu domain kiterjesztés)

tárhely

A weboldal saját tárhelyünkön kerül elhelyezésre. Ennek költsége benne van a havi vagy éves díjban. A tárhely szolgáltatást partnerünk, a Tárhelypark Kft. végzi.

bővíthetőség: galéria vagy blog

Lehetőség van a weboldal fejlesztésére a csomag keretein belül is! A vállalkozó választhat, hogy galériaként szeretné megjeleníteni újabb és újabb munkáit vagy írói ambícióinak teret engedve blogot indít.

folyamatos ellenőrzés, vírus- és feltörésvédelem

A weboldalt folyamatosan ellenőrizzük, biztonsági mentéseket készítünk róla, hogy egy esetleges feltörés ellen a lehetőségekhez mérten védve legyen.

adminisztráció betanítása videók segítségével

A honlap kezelhető az ügyfél által. A pontos adminisztrálás biztosítja, hogy a honlap jól működjön, a design elemek ne boruljanak össze, a kezdetekben felállított harmónia meg is maradjon. Az admin betanítást képernyőfelvételekkel és hanggal készített videókkal végezzük.

kiegészítő szolgáltatások

Bármikor lehetséges akár egy nagyobb kategóriás honlappá fejlesztés, funkciók bővítése vagy keresőoptimalizálás (SEO). Az átalakításokra az aktuális árlistánk szerint adunk árajánlatot.

 

A Bérelhető Weboldal konstrukcióban készülő honlap – éppen úgy, mint más honlapjaink – nem vállal garanciát a Google helyezésekre. Nem garantáljuk, hogy bármilyen kulcsszóra egy honlap az áhított első helyre kerül – ez több mint 200 tényező függvénye. Módszereink a betanítással és a kitartó munkával válnak működővé. Kategorikusan elutasítjuk a manipulatív SEO módszerek alkalmazását, mert meggyőződésünk, hogy egy hosszú távra építkező vállalkozásnak ez csak kárára válik.

Kiknek ajánljuk a Bérelhető Weboldal honlaptervezés csomagot?

Azoknak a vállalkozásoknak, akik egyszerűen, célirányosan szeretnék bemutatni magukat, és nem szeretnék a weboldalukon szaporítani a szót.

Azoknak, akik a Google AdWords segítségével szeretnék hirdetni magukat, de az ingyenes Google honlaptól igényesebb kinézetű, rugalmasabban alakítható weboldalra vágynak.

Induló vállalkozásoknak, akik még nem szeretnének komolyabb összeget költeni egy weboldalra, de ragaszkodnak hozzá, hogy weboldalukat profik készítsék és tartsák folyamatos ellenőrzés alatt.

Elkészítési idő: 1 hét

A honlap tervezését akkor tudjuk elkezdeni, ha minden a rendelkezésünkre áll: végleges szövegek, referencia képek, egyéb információk.

Bemutatkozunk

Webstúdió és marketing műhely vagyunk Budapesten. Amit csinálunk: honlaptervezés, keresőoptimalizálás, mobiloptimalizálás és marketing – komplex egészként, marketing stratégiai alapokon.

Gyakorlati tapasztalatainkat tréningjeinken is megosztjuk.

A honlapon olvasható minden cikk saját tudásunkon, tapasztalatainkon alapszik.

Ossza meg másokkal is!