Barion Pixel

Továbbiak...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Bérelhető weboldal

A Bérelhető Weboldal csomag azoknak készült, akik egy egyszerű, de látványos weboldalt szeretnének, amelyet hirdethetnek a Google AdWords-ben vagy megadhatják a weboldal címét ügyfeleiknek illetve az érdeklődőknek.

egyszerű, olcsó, mégis profi weboldalkészítés

Bemutathatóak a weboldalon a referenciák, termékképek, vagy vezethet a weboldal tulajdonosa saját blogot is.

Alacsony és tervezhető költségek, megnyerő design!

Elkészítési idő: 1 hét

A honlap tervezését akkor tudjuk elkezdeni, ha minden a rendelkezésünkre áll: végleges szövegek, referencia képek, egyéb információk.

Bérelhető Weboldal csomag ára:

100.000 Ft / év*

* Az első év előre fizetendő. A további években választható a havi vagy az éves fizetési konstrukció. A havidíjas konstrukció választása esetén a díj: 5.000 Ft / hónap.

Referenciáink ebben a kategóriában

Bérelhető Weboldal referenciáink

További részletek

Mit tartalmaz a Bérelhető Weboldal csomag?

1

weboldal design

A Bérelhető Weboldal csomag előre felépített design alapján épül fel, amelyet mi már létrehoztunk, és amely pontosan megfelel a kisvállalkozások weboldal-igényeinek.
Felépítés:

  • nyitó kép – a fő marketing üzenet számára,
  • bemutatkozás,
  • szolgáltatások,
  • képgaléria,
  • elérhetőségek térképpel.

2

logótervezés

Marketing szakmai szabályok szerint elkészítjük a vállalkozás vagy weboldal logóját, amely a későbbiekben névjegyen, cégtáblán, szórólapon is használható.

3

képválogatás

Kiválogatjuk a dekorációs képeket, hangulatképeket a honlapra, amelyek a logóval együtt alapvetően határozzák meg a honlap hangulatát. A képeket jogtiszta forrásból választjuk!

4

domain név választása

A weboldal domain nevét az ügyfél határozza meg. A megfelelő domain megválasztásához és az adminisztrációhoz segítséget adunk. (.hu domain kiterjesztés) A domain név tulajdonosa a Megrendelő lesz!

5

tárhely

Vezető tárhelyszolgáltató viszonteladóiként beállítjuk a megfelelő méretű tárhelyet, amelynek éves díja benne van a Bérelhető Weboldal csomagban maximum 250 MB-ig. Amennyiben ennél nagyobb tárhelyre van szükség, ezt később emelni tudjuk.

6

bővíthetőség: galéria vagy blog

Lehetőség van a weboldal fejlesztésére a csomag keretein belül is! A vállalkozó választhat, hogy galériaként szeretné megjeleníteni újabb és újabb munkáit vagy írói ambícióinak teret engedve blogot indít.

7

folyamatos ellenőrzés, vírus- és feltörésvédelem

A weboldalt folyamatosan ellenőrizzük, biztonsági mentéseket készítünk róla, hogy egy esetleges feltörés ellen a lehetőségekhez mérten védve legyen.

8

adminisztráció betanítása videók segítségével

A honlap kezelhető az ügyfél által. A pontos adminisztrálás biztosítja, hogy a honlap jól működjön, a design elemek ne boruljanak össze, a kezdetekben felállított harmónia meg is maradjon. Az admin betanítást képernyőfelvételekkel és hanggal készített videókkal végezzük.

9

kiegészítő szolgáltatások

Bármikor lehetséges akár egy nagyobb kategóriás honlappá fejlesztés, funkciók bővítése vagy keresőoptimalizálás (SEO). Az átalakításokra az aktuális árlistánk szerint adunk árajánlatot.
Fontos! A Bérelhető Weboldal konstrukcióban készülő honlap – éppen úgy, mint más honlapjaink – nem vállal garanciát a Google helyezésekre. Nem garantáljuk, hogy bármilyen kulcsszóra egy honlap az áhított első helyre kerül – ez több mint 200 tényező függvénye. Módszereink a betanítással és a kitartó munkával válnak működővé. Kategorikusan elutasítjuk a manipulatív SEO módszerek alkalmazását, mert meggyőződésünk, hogy egy hosszú távra építkező vállalkozásnak ez csak kárára válik.
  • egyszerű weboldal – azoknak a vállalkozásoknak, akik egyszerűen, célirányosan szeretnék bemutatni magukat, és nem szeretnék a weboldalukon szaporítani a szót.
  • hirdetésekhez – azoknak, akik a Google AdWords segítségével szeretnék hirdetni magukat, de az ingyenes Google honlaptól igényesebb kinézetű, rugalmasabban alakítható weboldalra vágynak.
  • olcsó weboldal – induló vállalkozásoknak, akik még nem szeretnének komolyabb összeget költeni egy weboldalra, de ragaszkodnak hozzá, hogy weboldalukat profik készítsék és tartsák folyamatos ellenőrzés alatt.

Kiknek ajánljuk a

Bérelhető Weboldal

honlaptervezési csomagot?