Tréningjeink online változatban is

Az utóbbi hetekben, hónapokban kevés blogbejegyzés született, ezt most egy annál rövidebb bejegyzéssel pótolom.:))

A látszólagos csend okai:

1. három honlapot készítettünk el 2 hónap alatt, ami nem kis munka:)

2. elkészült 2 tréningünk online verziója is

A tréningekről kicsit bővebben:

A Udemy nevű online kurzusokra szakosodott weboldalra készítettem el immáron két tematikánkat, a SEO Szövegírás és a Marketing tréning tematikát. A tréning 5-10, ritkán picivel hosszabb egységekből áll, amelyek hangalámondásos videókat jelentenek. A látvány lényegében egy-egy slide, vagyis egy összefoglaló oldal arról, ami annak a logikai egységnek a lényege. Az élő tréning is hasonló, bár kétségkívül interaktívabb. A videók nézését bármikor el lehet kezdeni, le lehet állítani, és ami nem volt érthető, azt újra lehet nézni.

Nagy előny, hogy nincs egy fix időpont, amikor oda kéne ülni a géphez (vagyis nem webinar, nem webkonferencia). Nincs végső határideje annak sem, hogy meddig elérhetőek a videók. Azt gondolom, a tanulónak ez adja a legnagyobb szabadságot.

Nincs zsákbamacska, mindkét tréningből 10 perc ingyenesen megnézhető.

Kérdéseket is lehet nekem küldeni, ha valami nem lett volna érthető.

A fizetés bankkártyával vagy PayPal-lal lehetséges.

SEO Szövegírás online kurzus

Marketing online kurzus

 

Egyben kihasználom az alkalmat a bejelentésre: a sikermarketing.hu teljes áttervezés alatt áll. Ez egy hatalmas munka, amit nyilván akkor csinálunk, amikor nem az ügyfeleink honlapjain dolgozunk, így újabb bejegyzésekkel és cikkekel akkor rukkolunk elő, ha már az új rendszerben (Drupal helyett WordPress) és az új design-ban leszünk.