eladás

Jelenlegi hely

26 Feb

Webáruház - hogyan lehet eladni az interneten?

Eladni, eladni, eladni - manapság mindenkinek ez a célja. Ez a cél az interneten is.

Tovább
25 Feb

Mi a marketing?

Mint minden szakmában, a marketingben is vannak elméletek, szakkifejezések, amelyet igazából csak a szakmabeliek értenek. De lehet mindezt megfoghatóbbá és érthetőbbé tenni...

Tovább
25 Feb

Hogyan nyissak boltot? Milyen üzletet indítsak? Mit áruljak?

Ha vállalkozás indítás kerül szóba, sokaknak támad az az ötletük, hogy kéne nyitni egy boltot. De milyet, hol és hogyan? Írásunk a boltnyitás üzleti és marketing szempontjait veszi sorra, hogy így is segíthessünk a kezdő kereskedőknek. Bemutatunk jó példákat is saját gyűjtésből: fotóink Prágában, Krakkóban és Zakopane-ban készültek.

Tovább
06 Sep

Akció, árengedmény, ajándék és "ingyen" avagy hogyan adjak el többet?

Nincs elég forgalom, növelni kell az eladásokat, több vevőt kéne rábírni a vásárlásra. Nemcsak válság idején használják erre a célra a vállalkozások az akciót.

Tovább
17 May

Cégbemutató prezentáció

Amikor két vállalkozás kerül egymással üzleti kapcsolatba, szükséges lehet, hogy a majdani beszállító bemutatkozzon leendő megrendelőjének. Különösen így van ez akkor, amikor versenytárgyalás során választják ki a nyertest. Ekkor jön képbe a cégbemutató prezentáció.

Tovább
02 Jul

Vállalkozás elemzés, sikeres márka

Ha az üzlet jól megy és nyereséges a vállalkozás, akkor sem árt időnként egy kis "orvosi vizsgálatot" végeznünk a már működő vállalkozás háza táján.

Tovább