honlap áttervezés

Jelenlegi hely

Webmarketing tréning promo tagline

Webmarketing tréning - a hatékony honlap

Hogyan lehet hatékonyan eladni az interneten egyedi szolgáltatást? Hogyan épül fel a meggyőző honlap? Miért fontos a seózás és mit jelent a gyakorlatban? 10 év gyakorlati tapasztalata tőlünk, minden leendő honlaptulajdonosnak. Mi időben szóltunk....

Következő időpont: 2017. szeptember 21. / Részvételi díj: 20.000 Ft

17 Feb

Honlap áttervezés 3.0: logóváltás 8 év után

Átterveztük! Több hetes munka után publikussá vált új honlapunk, amelyet az ilyenkor mindig szokásos izgalommal indítunk útjára - és persze még szorgosan javítjuk benne a hibákat.

Tovább
31 Aug

Honlaptervezés okosságok: hová kattintanak a honlapon?

Egyik kedvenc témám: nincs annál érdekesebb, mint látni, hogy a honlapon, amit megterveztünk, hogyan keresnek, pásztáznak, navigálnak a látogatók. Hogyan lehetséges ez?

Tovább
18 Apr

Egy honlap áttervezés története

Az úgy indult, hogy az uram megtanulta, mi a programozási módja annak, hogy egy honlap egy gombnyomásra átszíneződjön, sőt, a betűtípusok és a fotók is kicserélődjenek rajta. Ez 2012. kora nyarán történt.

Mondhatnánk, hogy az ötletet tett követte, de nem. A honlaptervező akkor tud hozzányúlni a saját honlapjához, ha az ügyfeleknek készített munkák közé be tudja ütemezni - erre pedig szerencsére nem került sor, annyi munka volt.

Tovább

Rólunk

Honlaptervezéssel és marketinggel foglalkozó webstúdió vagyunk Budapesten. "Kézműves" honlapokat készítünk. Segítünk a marketing pozícionálásban, tartalommarketingben, webáruház készítésben is.

Ezen a honlapon csak saját írásainkat, cikkeinket olvashatja és túlnyomórészt saját fotóinkat láthatja.

 

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA