webáruház indítás

Jelenlegi hely

Számlázó Wordpress Woocommerce webáruházhoz

Össze lehet-e kötni a webáruházat számlázóprogrammal? Van már egy számlázóprogramunk, azzal össze lehet-e kötni a Woocommerce-et? - hangzik az ügyfél kérdése.

Tovább

Ki indítson webáruházat, avagy ne akarj a K2-re menni, ha még a Kékestetőt se bírod...

A webáruház indítás ötlete igen gyorsan megfogan, különösen akkor, ha a kezdő vállalkozó meghallja, hogy mekkorát nőtt az internetes kereskedelem... De sokan nem tudják, mekkora fába is vágják a fejszéjüket...

Tovább

Webáruház design

"Ütős B2C webáruházat szeretnék!" - hangzott az ügyfél kívánsága. Milyen a jó webáruház design? Egyáltalán, létezik-e külön B2B és B2C webáruház design?

Tovább

Webáruház tréning tagline

Webáruház marketing - 1 napos tréning kezdőknek marketing stratégiáról, SEO-ról, online marketingről

Következő időpont: 2017. július 27.  / Részvételi díj: 20.000 Ft

Webáruház SEO, webshop keresőoptimalizálás

Tucatnyi webáruház indul el úgy, hogy tulajdonosának fogalma sincs arról, hogy egyáltalán mi is az a keresőoptimalizálás, és arról sem, hogy ez még az indulástól számítva is egy nehéz mutatvány, hát még akkor, ha az optimalizáláshoz értő szakembert akkor hívják, amikor már hónapok óta kínlódik a webáruház, és nem értik, miért nem jön látogató a Google-ból.

Tovább

Webáruház - bérelhető vagy egyedi?

Webáruházat szeretnék - milyet válasszak? Válasszam a havi bérleti díjas, olcsó, sablon webáruházat? Vagy csináltassak egyedi, saját webáruházat?

Tovább

Mitől válik hitelessé egy webáruház, avagy áruismeret nélkül ez sem megy!

Az interneten bonyolított kereskedelem növekedése óriási. Az adatok hallatán sokakban megszületik az ötlet: webáruházat akarok indítani! De hogyan fogom tudni elérni, hogy az én webáruházamban vásároljanak?

Tovább

Rólunk

Honlaptervezéssel és marketinggel foglalkozó webstúdió vagyunk Budapesten. "Kézműves" honlapokat készítünk. Segítünk a marketing pozícionálásban, tartalommarketingben, webáruház készítésben is.

Ezen a honlapon csak saját írásainkat, cikkeinket olvashatja és túlnyomórészt saját fotóinkat láthatja.

 

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA