Miről szól a Facebook marketing? Hogyan használjuk a Facebookot a vállalkozásunk népszerűsítésére ingyenes módon? Hogyan lehet növelni a lájkolók és lájkok számát? Mire jó egy lájk? Hogyan lehet hirdetést indítani a Facebookon? Mire jó a Facebook hirdetés? Számos kérdés vetődik fel a Facebook marketing kapcsán, amit érdemes átlátni, és később a gyakorlatban kipróbálni.
Egyéni ütemben online végezhető videótréning az online.sikermarketing.hu felületen!  5.500 FtMegnézem 

A Facebook tréning kezdőknek tematikája

 • mi a különbség a Facebook Oldal és a Facebook közösségek, csoportok között?
 • hogyan lehet lájkokat gyűjteni? marketing szempontból mi az értelme a lájkoknak?
 • milyen tippek vannak a folyamatos Facebook kommunikációhoz, az organikus (nem fizetett) elérések érdekében?
 • már létező Facebook oldalunkon mit, mikor, hogyan osszunk meg?
 • mi az, ami miatt abbahagyják egy Facebook oldal követését az emberek?
 • Facebook kampány célok - mi mit jelent? mire figyeljünk, ha nem akarunk feleslegesen fizetni egy kampányért?
 • a jó Facebook hirdetés kreatív
 • kampányok költsége és követése - összehasonlítás a Google AdWords rendszerével
 • ... és minden további kérdés, amit a résztvevők felvetnek

Tréning tudnivalók

 • Részvételi díj: 20.000 Ft
 • A tréning időtartama: 1 napos, 9.00 - 15.00 óráig
 • A tréning helyszíne: Budapest, XVIII. kerület, Pestimre központjától 5 percre
 • Megközelítés: tömegközlekedéssel vagy az M0 autóúttól 10 perc

Jelentkezés a tréningre

A tréninget csoportok jelentkezésekor tartjuk saját helyszínünkön, vagy kihelyezett formában. Egyedi árajánlatért keressen bennünket elérhetőségeinken!
Elfogadom az Adatvédelmi szabályzatot.

Ezt az oldalt reCAPTCHA és a Google védi!

Adatvédelmi irányelvek | Általános Szerződési Feltételek
Ki számít kezdőnek a Facebook marketingben? Érdekes módon mindenki, még az is, aki a kezdetektől foglalkozik vele... A Facebook marketing lehetőségei és működése folyamatosan változik, éppen ezért a sikermarketing.hu Facebook tréning a szemléletmódot mutatja be a kipróbált módszerek és marketing kampány alapelemek bemutatása mellett. A hirdetési kampányról szólva többször kitérünk a Facebook kampány és a Google AdWords hasonlóságaira és különbözőségeire.

Ez a Facebook tréning más...

Miért más ez a Facebook tréning, mint a többi? A válasz pofonegyszerű: nekünk nem áll érdekünkben rábeszélni a résztvevőket a Facebook kampányra. Tárgyilagosan, pozitív és negatív példák bemutatásával beszélünk a Facebook marketingről. Elmondjuk, hogy nincs két egyforma üzlet és nincs két egyforma vállalkozó - így tehát ez a Facebook tréning is csak akkor lesz hasznos a tréning résztvevők számára, a tippeket saját bőrükön kipróbálják. Egy Facebook tréning, ahol nincs irodaházban feszengés, nincs kinyithatatlan ablak és levegőtlenség, ellenben van kellemes, laza, családias légkör és hangulat. Facebook tréning, amely megmutatja, hol van a kampánybeállítások "apróbetűje". Több Facebook tréning résztvevőnk döntött már úgy, hogy további tréningjeinkre is jönnek... Köszönjük nekik!:)

Vélemények korábbi Facebook tréning résztvevőktől

Megkértük a résztvevőket, hogy írjanak véleményt, ajánlást a tréning végén. A hétköznapi FB-n túlmutató rejtelmeket egyszerűen mutatják meg. Családias légkörben, családias tanulás! Így volt a legjobb!   Az általános, mindenki által közismert látásmód helyett egy teljesen új dimenzióból közelíti meg a FB felhasználás területeiet, lehetőségeit.   Ajánlom minden olyan kezdő FB oldal tulajdonosnak, aki át szeretné látni a kampánykészítés mibenlétét.