Kampányok és hirdetések

Facebook, Google, MailChimp, LinkedIn hirdetési kampányok beállítása

Jelenlegi hely

Számos online marketing eszköz használata első ránézésre meglehetősen bonyolult a laikus számára. A kampányok beállításának ára NEM tartalmazza az adott kampányért a médiatulajdonos (Facebook, Google, MailChimp, LinkedIn) számára fizetendő összeget, mivel az a kampányra szánt összeg tükrében változik.

Vállaljuk a következő ALAPSZINTŰ kampányok beállítását és nyomonkövetését:

FeladatMit tartalmaz?Ár
Facebook kampány

beállítjuk a Facebook hirdetési kampányt az előzetes megbeszélés szerint, majd később nyomonkövetjük a mutatók alakulását (1 kampánycél, 1 hirdetéscsoport, 3 hirdetési kreatív)

összetett kampányok esetén egyedi árat adunk!

25.000 Ft beállítás

10.000 Ft / hó követés

Google hirdetési kampány

beállítjuk a Google AdWords hirdetési kampányt az előzetes megbeszélés szerint, majd később nyomonkövetjük a mutatók alakulását (az ár maximum 10 kulcsszóra, 1 keresési kampányra vonatkozik)

összetett kampányok esetén egyedi árat adunk!

a kampánybeállításhoz részletes brief-et kérünk: Google AdWords hirdetési brief

25.000 Ft beállítás

10.000 Ft / hó követés

MailChimp hírlevél rendszer beállításbeállítjuk a MailChimp felületen a kampányok kiküldéséhez szükséges paramétereket; beállítjuk a hírlevél sablont; betanítjuk Skype-on a további kiküldések menetét35.000 Ft-tól
LinkedIn hirdetés beállításbeállítjuk a hirdetést, majd igény szerint végezzük a nyomonkövetést

25.000 Ft beálltás

10.000 Ft / hó követés

 

Áraink minden esetben egyedi árak és az adott feladatra alakítjuk ki személyes megbeszélés után. Honlapunkon az árak irányadó jellegűek, és az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Árainkról

 

Egészen biztosan találhat tőlünk olcsóbbat. Mi azonban "kézműves" honlapokat készítünk, nem futószalagon gyártunk. Minden honlap egyedileg alakul, még akkor is, ha a váz, amire felépítjük, azonos. Az Ön vállalkozása a legolcsóbb akar lenni a piacon?
A költségeket átláthatóan adjuk meg. Nem számlázunk alacsony honlapkészítési árat és magas tárhely bérleti díjat... Átláthatóan és kiszámíthatóan dolgozunk. Az árajánlatban adott ár akkor változik, ha az Ön igényei is változnak.
Nem dolgozunk sikerdíjban. A siker ugyanis csak részben múlik rajtunk, mert előfordul, hogy tanácsainkat nem fogadják meg. Akik megfogadják, azok számára folyamatosan jelen vagyunk, elérhetőek vagyunk, tanítjuk és segítjük őket.

Rólunk

Honlaptervezéssel és marketinggel foglalkozó webstúdió vagyunk Budapesten. "Kézműves" honlapokat készítünk. Segítünk a marketing pozícionálásban, tartalommarketingben, webáruház készítésben is.

Ezen a honlapon csak saját írásainkat, cikkeinket olvashatja és túlnyomórészt saját fotóinkat láthatja.

 

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA