Fotózás alapfokon tréning webshopoknak

egyszerű módszerek a termékfotózáshoz

Jelenlegi hely

A webáruház nem létezhet jó fotók nélkül. Ha rossz a fotó, ne csodálkozzunk azon, ha nincs konverzió, vagyis nem vásárolnak. A webshopban azonban folyamatosan változik a termékkínálat, új termékek jönnek be, amiket folyamatosan kell fotózni. Ideális megoldás, ha erre profi fotóst tudunk találni, de egy nagy webáruház esetében, ahol ezres nagyságrendben találhatók a termékek, a profi fotós munkadíja milliós összegre is rúghat, amit a legtöbb kisebb webshop nem tud kitermelni. Mi lehet a megoldás?

Fotózás és képszerkesztés tréning

webshopoknak, kezdőknek

Következő időpont: 2018. április 12.

 

Fotózás és képszerkesztés tréningünk teljesen kezdőknek készült, indításként, iránymutatásként.

Kezdő fotósoknak, akik sokszor még azt sem látják meg pontosan, miért is nem jók azok a képek, amelyeket feltöltöttek a webshopjukba. Azokhoz is szólunk, akik valamit már sejtenek, látják, hogy az ő képeik nem annyira szépek, mint a profi webáruházakban, de nem igazán tudják, mi a hiba. Tanácsokat és gyakorlati tippeket adunk, amivel elkezdhetik a tárgyfotózás tanulását, és csiszolhatnak képeik minőségén.

A legegyszerűbb szinten érintjük a képszerkesztést, a képek leméretezését, amik nagyon fontosak a webáruház teljes tárhelyméretének alacsonyan tartásához és az oldal letöltési sebesség növelésén.

A webshop készítő szempontjából járjuk körül a kérdést, hiszen nem tudunk kibújni a bőrünkből. (Fotóink megnézhetők itt: foto.sikermarketing.hu)

A képszerkesztés alapoknál elmagyarázzuk, mi a különbség a pixel és a dpi között. Hogyan kell kivágni a képből? Hogyan kell méretre vágni és hogyan kell 4 MB-os képből 120 kB-ot készíteni. Mindezeket Photoshop nélkül!

Milyen fotós felszerelés szükséges?

Egy ügyesebb kompakt géppel néha jobb tárgyfotók készíthetők, mint egy tükörreflexes nagy géppel. A cél, hogy mindenki a saját felszereléséből hozza ki a maximumot, azt ismerje töviről hegyire. 

Megmutatjuk, hogyan lehet házi módszerekből, szinte fillérekből kihozni sokkal jobb képeket - természetesen szem előtt tartva azt, hogy a profi fotós komoly felszereléssel bizony mindig profibb képeket fog készíteni.

Milyen képszerkesztő program szükséges?

Tréningünk nem Photoshop oktatás! Sőt, igyekszünk a létező legegyszerűbben bemutatni, hogyan válthatjuk ki a Photoshop funkcióit egyszerű online eszközökkel. Cél, hogy a legegyszerűbben jussunk el a kép kisebb színkorrekciójáig, vágásáig, átméretezéséig. De csodát nem teszünk: a teljesen rossz képből néhány perc alatt nem csinálunk tökéletes képet!

A fotózás, képszerkesztés alapfokon tréning tematikája

  • mit tudjon a fényképezőgép?
  • fotózás alapfogalmak egyszerűen
  • mitől jó egy kép és mitől nem?
  • fények, színek, kompozíció
  • fotós kellékek házilag és olcsón
  • képszerkesztő "Photoshop" program használata
  • pixel, dpi, MB - mi mit jelent?

 

Jelentkezem!

Tréningünk az alapokba vezet be és olyanokat várunk, akiknek nincs sem fotós, sem képszerkesztési gyakorlata, de valahol el szeretnének indulni. Mindezt a LEGEGYSZERŰBBEN.

Fotózás gyakorlat

A tréningen a résztvevők saját gépükkel fotóznak is, kipróbálják az egyes beállításokat és a fotózást segítő eszközöket.

Kompakt géppel (is) fotózunk, a képszerkesztésnek pedig csak a szükséges minimumát mutatjuk meg elsősorban saját szempontunkból, a webshop készítő és webmarketinges szemszögéből.

 

fehéregyensúly

Kiknek ajánljuk a Fotózás alapfokon tréninget?

Azoknak, akik webshopot akarnak indítani, alacsony költséggel, és szeretnének beletanulni abba, hogyan csinálhatnak jobb képeket.

Azoknak, akik saját kézműves termékeiket szeretnék lefotózni és bemutatni az interneten.

Azoknak, akik blogot írnak és szeretnék blogjukat saját fotóikkal dekorálni.

Azoknak, akik egyszerűen csak szeretnének kicsit többet tudni a fotózásról és a képszerkesztésről.

 

Előadó:   Ujvári Mária és Kis László , a sikermarketing.hu munkatársai

Jelentkezés a tréningre:

Kérjük, olvassa el a részvételi feltételeket:  tréning részvételi feltételek.

Jelentkezés az alábbi űrlap kitöltésével lehetsége s. A megadott számlázási adatok alapján díjbekérőt küldünk. A jelentkezés a részvételi díj átutalása után érvényes.

Fotózás tréning jelentkezés

Időpontok, helyszínek, árak

 
Fotózás alapfokon tréning webshopoknak
Időpontok:

2018. április 12.

Időtartam:fél napos, 9.00 - 13.00 óráig
Helyszín:Budapest, XVIII. kerület, Pestimre központjától 5 percre (a parkolás ingyenes) további részletek
Részvételi díj:20.000 Ft/fő

Rólunk

Honlaptervezéssel és marketinggel foglalkozó webstúdió vagyunk Budapesten. "Kézműves" honlapokat készítünk. Segítünk a marketing pozícionálásban, tartalommarketingben, webáruház készítésben is.

Ezen a honlapon csak saját írásainkat, cikkeinket olvashatja és túlnyomórészt saját fotóinkat láthatja.

 

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA