A webáruház nem létezhet jó fotók nélkül. Ha rossz a fotó, ne csodálkozzunk azon, ha nincs konverzió, vagyis nem vásárolnak. A webshopban azonban folyamatosan változik a termékkínálat, új termékek jönnek be, amiket folyamatosan kell fotózni. Ideális megoldás, ha erre profi fotóst tudunk találni, de egy nagy webáruház esetében, ahol ezres nagyságrendben találhatók a termékek, a profi fotós munkadíja milliós összegre is rúghat, amit a legtöbb kisebb webshop nem tud kitermelni. Mi lehet a megoldás?

A Fotózás alapfokon tréning tematikája

 • mit tudjon a fényképezőgép?
 • fotózás alapfogalmak egyszerűen
 • mitől jó egy kép és mitől nem?
 • fények, színek, kompozíció
 • fotós kellékek házilag és olcsón
 • képszerkesztő "Photoshop" program használata
 • pixel, dpi, MB - mi mit jelent?

Tréning tudnivalók

 • Részvételi díj: 20.000 Ft / fő
 • A tréning időtartama: félnapos, 9.00 - 13.00 -ig
 • A tréning helyszíne: Budapest, XVIII. kerület, Pestimre központjától 5 percre
 • Megközelítés: tömegközlekedéssel vagy az M0 autóúttól 10 perc

Jelentkezés a tréningre

A tréninget csoportok jelentkezésekor tartjuk saját helyszínünkön, vagy kihelyezett formában. Egyedi árajánlatért keressen bennünket elérhetőségeinken!
Elfogadom az Adatvédelmi szabályzatot.

Ezt az oldalt reCAPTCHA és a Google védi!

Adatvédelmi irányelvek | Általános Szerződési Feltételek
Fotózás és képszerkesztés tréningünk teljesen kezdőknek készült, indításként, iránymutatásként. Kezdő fotósoknak, akik sokszor még azt sem látják meg pontosan, miért is nem jók azok a képek, amelyeket feltöltöttek a webshopjukba. Azokhoz is szólunk, akik valamit már sejtenek, látják, hogy az ő képeik nem annyira szépek, mint a profi webáruházakban, de nem igazán tudják, mi a hiba. Tanácsokat és gyakorlati tippeket adunk, amivel elkezdhetik a tárgyfotózás tanulását, és csiszolhatnak képeik minőségén. A legegyszerűbb szinten érintjük a képszerkesztést, a képek leméretezését, amik nagyon fontosak a webáruház teljes tárhelyméretének alacsonyan tartásához és az oldal letöltési sebesség növelésén. A webshop készítő szempontjából járjuk körül a kérdést, hiszen nem tudunk kibújni a bőrünkből. (Fotóink megnézhetők itt: foto.sikermarketing.hu) A képszerkesztés alapoknál elmagyarázzuk, mi a különbség a pixel és a dpi között. Hogyan kell kivágni a képből? Hogyan kell méretre vágni és hogyan kell 4 MB-os képből 120 kB-ot készíteni. Mindezeket Photoshop nélkül!

Milyen fotós felszerelés szükséges?

Egy ügyesebb kompakt géppel néha jobb tárgyfotók készíthetők, mint egy tükörreflexes nagy géppel. A cél, hogy mindenki a saját felszereléséből hozza ki a maximumot, azt ismerje töviről hegyire. Megmutatjuk, hogyan lehet házi módszerekből, szinte fillérekből kihozni sokkal jobb képeket - természetesen szem előtt tartva azt, hogy a profi fotós komoly felszereléssel bizony mindig profibb képeket fog készíteni.

Milyen képszerkesztő program szükséges?

Tréningünk nem Photoshop oktatás! Sőt, igyekszünk a létező legegyszerűbben bemutatni, hogyan válthatjuk ki a Photoshop funkcióit egyszerű online eszközökkel. Cél, hogy a legegyszerűbben jussunk el a kép kisebb színkorrekciójáig, vágásáig, átméretezéséig. De csodát nem teszünk: a teljesen rossz képből néhány perc alatt nem csinálunk tökéletes képet! Előadó: Ujvári Mária, a sikermarketing.hu munkatársa
 

Kiknek ajánljuk a Fotózás alapfokon tréninget?

Azoknak, akik webshopot akarnak indítani, alacsony költséggel, és szeretnének beletanulni abba, hogyan csinálhatnak jobb képeket. Azoknak, akik saját kézműves termékeiket szeretnék lefotózni és bemutatni az interneten. Azoknak, akik blogot írnak és szeretnék blogjukat saját fotóikkal dekorálni. Azoknak, akik egyszerűen csak szeretnének kicsit többet tudni a fotózásról és a képszerkesztésről.