Google AdWords hirdetési kampány

Jelenlegi hely

Google AdWords minősített tanácsadóként vállaljuk Google AdWords hirdetési kampány beállítását, indítását és további kezelését. 

A Google AdWords hirdetési kampány felépítése:

A Google hirdetési kampány egy marketing aktivitás - ennek megfelelően is kezdünk el dolgozni vele. Marketing alapokról indulunk, segítségül hívjuk a célcsoport meghatározást és a pozícionálást is, de több mint 10 éves SEO gyakorlatunk is hatalmas előny.

tisztázzuk a hirdető marketing és üzleti céljait

A Google hirdetés akkor lesz hatékony, ha figyelembe veszi, milyen marketing céljai vannak a hirdetőnek. Nem mindegy, hogy azonnali értékesítés a cél vagy hosszú távú márkaépítés. A kiinduló elképzelések leírását kérjük a hirdetőtől, amelyhez a Google AdWords hirdetés brief a segédanyagunk.

javaslatot teszünk a Google hirdetés módjára

A kezdeti elképzelések felmérése után javaslatot teszünk a Google hirdetés módjára, amely alapvetően két nagy csoportba sorolható: a keresésben megjelenő hirdetés (fizetett találat), vagy a más weboldalakon megjelenő képes vagy szöveges hirdetés.

kampány beállítás

A megbeszélés után beállítjuk a kampány számos paraméterét: a földrajzi és nyelvi célzást, a költségkeretet, az ajánlattételi stratégiát, a kulcsszavakat és kulcsszóillesztéseket, a kampány időzítését stb.

hirdetés szövegírás

Több hirdetési szöveget készítünk, amelyek a kampány során váltakozva jelennek majd meg.

képes hirdetések megtervezése

Elkészítjük a képes hirdetéseket, a megbeszélések szerint egyszerűbb vagy jobban kidolgozott formában, amennyiben banner hirdetés kampányról van szó.

utánkövetés, módosítások

A kampány indulását követő néhány napon - néhány héten belül (a Google ajánlások szerint) követjük a kampány teljesítményét, és elvégezzük a szükséges finomhangolásokat.

Google AdWords minősítésünk

 

Rólunk

Honlaptervezéssel és marketinggel foglalkozó webstúdió vagyunk Budapesten. "Kézműves" honlapokat készítünk. Segítünk a marketing pozícionálásban, tartalommarketingben, webáruház készítésben is.

Ezen a honlapon csak saját írásainkat, cikkeinket olvashatja és túlnyomórészt saját fotóinkat láthatja.

 

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA