Honlap karbantartás árak

Drupal és Wordpress honlapok karbantartása

Jelenlegi hely

Biztonsági és keresőoptimalizálási szempontok alapján javasoljuk a honlapok rendszeres karbantartását, elsősorban azoknál a honlapoknál, amelyeket mi készítettünk. Honlapjaink a honlaptulajdonos által szerkeszthetőek, az adminisztráció menetét betanítjuk.Tapasztalataink szerint azonban időről-időre szükséges a forráskód felülvizsgálata, hogy a honlap minden szempontból megfeleljen a keresőoptimalizálási elvárásoknak.  

FeladatMit tartalmaz?Ár
biztonsági frissítésrendszeres modulfrissítések; biztonsági kockázatok figyelemmel kísérése; szerver jelentések követése 12.000 Ft /félév díjtól, a weboldal bonyolultságától függően
adminisztráció támogatásaz admin során felmerülő technikai problémák, hibák javítása;  7.000 Ft /óra
tartalommarketing támogatássegítségnyújtás a tartalomfejlesztésben20.000 Ft / hó
honlap programozási módosításokaz átadás után felmerülő funkciós igények programozása7.000 Ft /óra illetve egyedi ár

Amennyiben a honlapot nem mi készítettük, a honlap karbantartás ár egyedi megállapodás alapján alakul ki, attól függően, hogyan lehetséges az adminisztráció. Ilyenkor is elsősorban  Drupal és Wordpress honlapok karbantartását vállaljuk - árajánlatot a honlap karbantartásra a pontos webcím és hozzáférési adatok birtokában tudunk adni.

Árainkról

 

Egészen biztosan találhat tőlünk olcsóbbat. Mi azonban "kézműves" honlapokat készítünk, nem futószalagon gyártunk. Minden honlap egyedileg alakul, még akkor is, ha a váz, amire felépítjük, azonos. Az Ön vállalkozása a legolcsóbb akar lenni a piacon?
A költségeket átláthatóan adjuk meg. Nem számlázunk alacsony honlapkészítési árat és magas tárhely bérleti díjat... Átláthatóan és kiszámíthatóan dolgozunk. Az árajánlatban adott ár akkor változik, ha az Ön igényei is változnak.
Nem dolgozunk sikerdíjban. A siker ugyanis csak részben múlik rajtunk, mert előfordul, hogy tanácsainkat nem fogadják meg. Akik megfogadják, azok számára folyamatosan jelen vagyunk, elérhetőek vagyunk, tanítjuk és segítjük őket.

Rólunk

Honlaptervezéssel és marketinggel foglalkozó webstúdió vagyunk Budapesten. "Kézműves" honlapokat készítünk. Segítünk a marketing pozícionálásban, tartalommarketingben, webáruház készítésben is.

Ezen a honlapon csak saját írásainkat, cikkeinket olvashatja és túlnyomórészt saját fotóinkat láthatja.

 

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA