Keresőoptimalizálás

Google optimalizálás, honlap optimalizálás, SEO

Jelenlegi hely

Kereső használat

2004

2012

Az internethasználók 2/3-a használ internetezéskor keresőt (pl. Google).

67%-uk keres a keresővel helyi információt.

A keresők közül világszinten a Google részesedése 90%.

A top10 helyezésre a Google-ban összesen 52% kattintás jut.

(Forrás: moz.com)

A keresőoptimalizálás (vagy más néven honlap optimalizálás, Google optimalizálás vagy SEO - Search Engine Optimisation) a honlapnak egy olyan megközelítésű felépítése és fejlesztése technikai és logikai szempontból, amelynek célja, hogy a honlap minél jobb helyezést érjen a Google természetes találatai között.

A keresőoptimalizálás egy folyton változó környezetben végzett munkát jelent, hiszen változik egyrészt a kereső - a Google - és változik a versenyző honlapok köre. Hovatovább két különböző gépről indítva ugyanazt a keresést, különböző találati listát kapunk - így nehezen értelmezhetővé válik az a kijelentés, hogy "első vagyok a Google-ban".

Keresőoptimalizálás szolgáltatásaink 

Miért fontos a keresőoptimalizálás egy vállalkozás számára? Azért, hogy honlapját ne csak az ügyvezető nézegesse...

keresőoptimalizált honlap tervezése

100%-os keresőoptimalizálás csak úgy valósulhat meg, ha már a honlap logikai tervezésénél szem előtt tartjuk a keresőoptimalizálási célokat. Éppen ezért mikor honlapot tervezünk, már előre gondolkodunk, és segítünk a kulcsszó stratégia felállításában.

A keresőoptimalizálás nem ér véget a honlap átadásakor - épp ekkor kezdődik! A keresőoptimalizált honlapkészítés egy folyamat, az ügyféllel való együttműködés kezdete.

SEO audit - keresőoptimalizálás már elkészült honlapra

Sok esetben lehetőség van rá, hogy már elkészült honlapokon javítsunk. Ehhez először SEO auditot végzünk: listát készítünk a könnyebben és nehezebben javítható keresőoptimalizálási tényezőkről.

keresőoptimalizált szövegírás

Átszerkesztjük, megírjuk, kiegészítjük honlapjának szövegét a keresőoptimalizált szövegírás szabályai szerint. 

havidíjas keresőoptimalizálás

Bár mindig hangsúlyozzuk, hogy az igazán ideális megoldás csak akkor érhető el, ha a keresőoptimalizálás már a kezdetektől jelen van a honlap megtervezésénél, de bizonyos esetekben lehetséges a már elkészült honlap helyezéseinek javítása. Erre a piaci igényre reagál havidíjas keresőoptimalizálás szolgáltatásunk, amelynek része a tartalom fejlesztése, programozási beállítások módosítása, és havi egy Skype konzultáció, amelyben az eredményeket és a további tennivalókat beszéljük át a megbízóval.

keresőoptimalizált szövegírás tréning

SEO szövegírás tréningünk mindenki számára nyitott! A keresőoptimalizált honlapot megrendelő ügyfeleinknek pedig egyenesen kötelező!

SEO - szerintünk

 

A Google keresőoptimalizálási ajánlásai szerint dolgozunk. Mit jelent ez? Nem manipulálunk. Ez rossz hír azoknak, akik manipulált környezetben versenyeznek, mert nem biztos, hogy minden szóra a top10-be kerülhetnek. Viszont jó hír azoknak, akik hosszú távra terveznek, és nem szeretnék, hogy honlapjuk a Google tiltólistájára kerüljön.
Folyamatosan követjük a keresőoptimalizálás angol/amerikai trendjeit, híreit. Kedvenc hírforrásunk a SEO MOZ.
Sikerdíjas keresőoptimalizálás helyett kulcsszó stratégiát javaslunk. A Google maga int óvatosságra a sikerdíjas rendszert ajánló szolgáltatókkal szemben. Mi a "helyezés" helyett a "vevőt" állítjuk a középpontba, hogy azután a honlap valóban értékes látogatói forgalmat nyerjen.
Nem adunk meg keresőoptimalizálási referenciákat, ugyanis egy-egy ügyfelünk top10 helyezése mögött akár hosszú évek munkája is állhat, a jó helyezés pedig számára forgalmat hoz. Nem adjuk ki ügyfeleink üzleti titkait.

Haladjon velünk a siker felé!

gondolkodjunk együtt az Ön vállalkozásáról

Rólunk

Honlaptervezéssel és marketinggel foglalkozó webstúdió vagyunk Budapesten. "Kézműves" honlapokat készítünk. Segítünk a marketing pozícionálásban, tartalommarketingben, webáruház készítésben is.

Ezen a honlapon csak saját írásainkat, cikkeinket olvashatja és túlnyomórészt saját fotóinkat láthatja.

 

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA