Logótervezés és honlapfotó

arculat és vizuális pozícionálás

Jelenlegi hely

Elsősorban azokhoz a honlapokhoz, amelyeket mi készítünk és amelyeknek marketing pozícionálási tervét is készítjük, tervezünk logót és készítünk honlapfotókat. 

Logótervezés

A logó erős vizuális elem, a vállalkozás, termék vagy szolgáltatás vizuális azonosítója. Szerepe fontos, amennyiben hangulatot közvetít, érzéseket kelt. Ugyanakkor bevésődéséhez több év szükséges.

marketing háttér a tervezésben

A logótervezést a vállalkozás marketing pozícionálásának elkészítésével kezdjük, hiszen a logó fontos vizuális eszköze az áhított image megjelenítésének.

színek pszichológiájának használata

Figyelembe vesszük a színek marketing szerepét éppúgy, mint a betűtípusok által sugallt image-et.

névlogó tervezése

A bennünket körülvevő márkák száma ugrásszerűen nő. Ugyanez igaz a naponta minket bombázó reklámüzenetek számára is. A reklámzajból minél letisztultabb vizuális képpel lehet csak kiemelkedni, minél erősebben súlykolva magát a nevet. Éppen ezért mi a névlogóban hiszünk - számos multinacionális vállalattal együtt-, vagyis a betűtípusok és színek tudatos megválasztásában. Letisztultan, a Föld sorsáért való aggódást szimbolizáló grafika nélkül...:)

általánosan alkalmazható logó

A logótervezés során figyelembe vesszük azt a fontos tényt, hogy a logónak számos méretben és számos nyomtatási technikával azonosnak kell hatnia. Éppen azért az általunk tervezett logó alkalmas névjegyen, levélpapíron, számlán, cégtáblán, molinón való megjelenítésre - a legkisebb mérettől a legnagyobbig.

3 logóterv

Logótervezésnél 3 tervet készítünk. Tapasztalatunk szerint ennél több változatra nincs szükség, ugyanis vagy egy hullámhosszon vagyunk a megbízóval, vagy nem, és akkor viszont 16 változatból sem lesz egy sem, ami tetszene...

Honlapfotó

Témától függően vállaljuk honlapfotó készítését. Fotóinkat a következő honlapon tekintheti meg: foto.sikermarketing.hu

A honlap design-jába illeszkedő fotó megtalálása sokszor nehézkes, hiszen a fotónak témájában, tájolásában, színeiben és hangulatában is illeszkednie kell mind a design-hoz, mind a pozícionáláshoz.

honlaptervezés céljára készül

A honlapfotó speciális feladat. Ha tudjuk, mekkora helyünk van a téma bemutatására, azt már a honlapfotó komponálásába bele kell vennünk. A színek egyezése, a megfelelő tájolás és a honlap teljes egészén végigvonuló azonos stílus erősítőleg hat az image-re, a pozícionálásra.

igazodik a pozícionáláshoz

A fotózásban is vannak sítlusok. Egy-egy fotó ugyanúgy marketing kommunikációs erővel bír, ahogy egy szín vagy egy betűtípus használata. A konkrét honlaphoz készített fotók koherens egységet képeznek.

domináns eleme a honlap design-jának

Egy-egy honlap sablon teljesen más hangulatot kap, ha lecseréljük a fotóit. A fotó szerepe - a színekkel és a betűtípussal együtt - döntő jelentőségű.

Logóterveink és honlapfotóink

 

Haladjon velünk a siker felé!

gondolkodjunk együtt az Ön vállalkozásáról

Rólunk

Honlaptervezéssel és marketinggel foglalkozó webstúdió vagyunk Budapesten. "Kézműves" honlapokat készítünk. Segítünk a marketing pozícionálásban, tartalommarketingben, webáruház készítésben is.

Ezen a honlapon csak saját írásainkat, cikkeinket olvashatja és túlnyomórészt saját fotóinkat láthatja.

 

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA