Marketing stratégia

marketing tanácsadás, marketing terv, pozícionálás

Jelenlegi hely

A marketing: gyakorlati tudomány. Alapelve: hibázz és tanulj!

75% - a kkv-k ekkora részének nincs marketing stratégiája, ami a későbbi bukásuk egyik fontos oka. Éppen ezért akkor, amikor marketing tanácsadást kérnek tőlünk, a marketing stratégiát szoktuk felállítani.

Hogyan történik a marketing tanácsadás nálunk?

A marketing tanácsadás alapvetően hosszabb távú együttműködés kell hogy legyen, hiszen a marketing ötletek és megoldási javaslatok nem egy órás beszélgetés alatt kell hogy kirajzolódjanak. Éppen a hosszabb távú együttműködés érdekében  marketing tréningünkre invitáljuk a tanácsot, segítséget kérőt, másrészt pedig egy hosszabb távú betanítási, tanulási folyamatot tűzünk ki célul, vagyis a marketing coaching-ot. 

Meggyőződésünk, hogy az ilyen típusú tudás átadásból jön ki igazán jó eredmény.

A marketing tanácsadás vagy a marketing coaching önmagában sokszor még nem elég, hiszen kézzelfogható és hatékony marketing eszközök is kellenek. Évtizedes tapasztalatunk, hogy a jól felépített, marketing koncepcióval összerakott és keresőoptimalizált honlap az, amely központi eleme minden kisvállalkozási marketing tevékenységnek - az idő és régi ügyfeleink sikerei pedig minket igazolnak. Éppen ezért forr össze a hatékony marketing munka a honlapkészítés és keresőoptimalizálás folyamatával.

Mit csinál a marketing?

Középpontba helyezi a vevőt, az ő fejével gondolkodik és az ő számára tetsző vizuális képet mutat. A vevő pedig magáénak érzi a terméket / szolgáltatást, és meghozza a vásárlási döntést. Ez a modern marketing alapelve.

Mit nem csinál a marketing?

Nem ad el koncepciótlan terméket vagy szolgáltatást, amit pusztán az eladó diktál. Ezt csak az ős, a dinoszaurusz-marketing csinálta.

Marketing tanácsadás szolgáltatásaink

A marketing különböző szakterületein szerzett gyakorlatunk alapján széles körben nyújtunk marketing és online marketing segítséget ügyfeleinknek.

marketing stratégia készítés, pozícionálás

Segítünk felállítani vállalkozásának marketing stratégiáját: meghatározzuk a pozícionálást, a célcsoportot; javaslatot teszünk a marketing tervre, marketing aktivitásokra és felállítjuk a marketing ellenőrzési rendszert.

marketing tanácsadás, coaching

Végigvezetjük a modern marketing megközelítésen, ahogyan piacát, vevőit kezelje. Megmutatjuk, hogyan dolgoznak a legnagyobb vállalkozások marketingesei a marketing aktivitások tervezésétől a kivitelezésen át az ellenőrzésig.

marketing kampányok: Facebook, Google, MailChimp

Vállaljuk Facebook kampányok beállítását, nyomonkövetését, Google AdWords hirdetések beállítását és ellenőrzését. Hírlevél kampány beállításához a MailChimp rendszerét javasoljuk, és vállaljuk beállítását és a használat betanítását.

Csak kipróbált eszközöket javaslunk és felhívjuk figyelmét a lehetséges buktatókra.

A marketingben nincsenek általánosan használható receptek, ahány vállalkozás, annyi különböző eszköz!

Marketing mérföldköveink

 
  • BKE Marketing diploma 1994
  • Márkamenedzsment gyakorlat - Energizer, Knorr, Ajax, Palmolive 1994 - 2004
  • Kisvállalkozás marketing tanácsadás 2004 -
  • Szakújságírás (IN-STORE Marketing, Marketing&Media) 2003 - 2010
  • "Vállalkozz okosan" TV interjú 2008
  • Vírusmarketing kampány TV interjú 2010
  • Google AdWords minősített tanácsadó 2016
  • sikermarketing tréningek 2016 -

Haladjon velünk a siker felé!

gondolkodjunk együtt az Ön vállalkozásáról