Marketing tanácsadás árak

személyes marketing konzultáció, stratégia tanácsadás

Jelenlegi hely

20 éves, számos marketing szakterületre kiterjedő gyakorlatunkkal állunk rendelkezésére!

Marketing tanácsadást nyújtunk online módon, Skype segítségével (részletek: Skype tanácsadás), és személyesen is, Budapesten. A tanácsadás témája lehet honlap elemzés, webmarketing aktivitás elemzése, segítség a marketing pozícionálás és célcsoport meghatározás területén stb. 

FeladatMit tartalmaz?Ár
marketing tanácsadásaz előzetes problémaleírás után szóban, személyesen történik, a gyakorlatban legtöbbször a vállalkozás marketing stratégiájának, pozícionálásának és célcsoport definíciójának részletezése20.000 Ft / óra
e-mail tanácsadása probléma leírása után (előre összeállított kérdéssorral segítve) e-mailben részletes választ adunk10.000 Ft
marketing stratégia és marketing terv készítéseelőzetes megbeszélés után írásos formában adjuk át a legfontosabb megállapításokat és ajánlásokat100.000 Ft
speciális témák: szórólap tervezés, boltmarketinge-mailben nyújtott tanácsadás, amelyhez részletes írásos anyagot adunk; a tanácsadás az anyag alapján történik15.000 Ft
tréningek(lásd: az egyes tréningek részletes leírásánál)20.000 Ft -tól

 

Áraink minden esetben egyedi árak és az adott feladatra alakítjuk ki személyes megbeszélés után. Honlapunkon az árak irányadó jellegűek, és az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Árainkról

 

Egészen biztosan találhat tőlünk olcsóbbat. Mi azonban "kézműves" honlapokat készítünk, nem futószalagon gyártunk. Minden honlap egyedileg alakul, még akkor is, ha a váz, amire felépítjük, azonos. Az Ön vállalkozása a legolcsóbb akar lenni a piacon?
A költségeket átláthatóan adjuk meg. Nem számlázunk alacsony honlapkészítési árat és magas tárhely bérleti díjat... Átláthatóan és kiszámíthatóan dolgozunk. Az árajánlatban adott ár akkor változik, ha az Ön igényei is változnak.
Nem dolgozunk sikerdíjban. A siker ugyanis csak részben múlik rajtunk, mert előfordul, hogy tanácsainkat nem fogadják meg. Akik megfogadják, azok számára folyamatosan jelen vagyunk, elérhetőek vagyunk, tanítjuk és segítjük őket.

Rólunk

Honlaptervezéssel és marketinggel foglalkozó webstúdió vagyunk Budapesten. "Kézműves" honlapokat készítünk. Segítünk a marketing pozícionálásban, tartalommarketingben, webáruház készítésben is.

Ezen a honlapon csak saját írásainkat, cikkeinket olvashatja és túlnyomórészt saját fotóinkat láthatja.

 

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA