Mutasd a honlapod!

weboldal elemzés és marketing tanácsadás online

Jelenlegi hely

Mutasd a honlapod! - Megmondom, mit csinálj máshogy a marketingedben!

Miért nem működik a honlapom? Miért nem keresnek meg az internetről? Miért nem rendelnek a webáruházamban? - ha ezek a kérdések Önben is felmerülnek, és szeretne kézzelfogható, előremutató tanácsokat kapni, több mint 10 éves honlapkészítési és webmarketing tapasztalatunkkal állunk rendelkezésére! Élünk az internet adta lehetőségekkel: a beszélgetés Skype-on zajlik, képernyőmegosztás segítségével. Mutatjuk és magyarázzuk!

Online tanácsadás Skype-on 

Óradíj: 20.000 Ft

Mit tartalmazhat a tanácsadás?

Bármilyen a weboldalt érintő kérdésben, a vállalkozás marketing aktivitását illetően és webmarketing témákban egyaránt állunk rendelkezésére. A tanácsadás lehet egyszeri alkalom, de kérhet nyomonkövetést is, folyamatos online marketing segítséget (ebben az esetben egyedi árat adunk).

Weboldal, webáruház elemzés

A tanácsadás mindig előre egyeztett időpontban történik. A tanácsadás előtt felkészülünk, ehhez e-mailben kérünk előzetesen információt. Hozzáféréseket kérünk a webstatisztikához, ha szükséges, a honlap adminhoz is. Elemezzük a honlapot, a webstatisztikát, a webergonómia megvalósulását és a SEO állapotot. 

Webmarketing (Facebook, Google AdWords, MailChimp)

Segítséget nyújtunk igény szerint a Facebook és Google AdWords beállításokban is, és a MailChimp hírlevélküldő alkalmazás használatában is. 

SEO (keresőoptimalizálás)

Átnézzük a honlapot abból a szempontból is, milyen esélyei vannak rá, hogy impozáns helyen jöjjön fel a Google keresőben. 

Mi történik a tanácsadás után?

Gyakran előfordul, hogy amikor valaki megkeres bennünket, az azért történik, mert honlapkészítőjétől, vagy a kampányai lebonyolításával megbízott cégtől nem kapott érdemi segítséget, hiányzott az együtt gondolkodás. Ha az első tanácsadási alkalom hasznosnak bizonyul, a tanácsadási együttműködés tovább folytatható. 

Honlaptervezési és tréning szolgáltatásaink segítenek abban, hogy ha szükséges a honlap átalakítása, akkor abban is rendelkezésre tudunk állni, vagy ha a honlaptulajdonos szeretne beletanulni a Facebook marketing rejtelmeibe, vagy megtanulná a SEO honlapszövegírást, akkor egész napos tréningjeinken folytatódhat a tanulás.  

A tanácsadás igénybevétele

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, adja meg számlázási nevét, címét. A tanácsadási díjról díjbekérőt küldünk, az összeg megérkezése után kerül sok az időpont egyeztetésére.

Várjuk megkeresését!

 

Skype marketing és SEO konzultáció

 

Webshop hatékonyság, marketing, webmarketing és SEO témákban - konzultáció Skype-on vagy Viberen.

 

Elemezzük honlapját, marketing pozícionálását, tanácsot adunk, hogy honlapja, webáruháza sikeresebb legyen. Coaching szolgáltatásunk azoknak szól, akik folyamatosan szeretnének tanulni, és hiányzik számukra egy marketinges, aki "fogja a kezüket".

Skype tanácsadás árak

Rólunk

Honlaptervezéssel és marketinggel foglalkozó webstúdió vagyunk Budapesten. "Kézműves" honlapokat készítünk. Segítünk a marketing pozícionálásban, tartalommarketingben, webáruház készítésben is.

Ezen a honlapon csak saját írásainkat, cikkeinket olvashatja és túlnyomórészt saját fotóinkat láthatja.

 

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA