Prémium SEO honlaptervezés csomag ~ keresőoptimalizálás profin

Ujvári Mária - 2018. május 7 - Áraink

A Prémium SEO csomag a keresőoptimalizálásra koncentrál, arra, hogy ügyfelünk honlapja kedvező pozíciókat érjen el a Google-ban. Az ügyféllel közös munka kiterjed a SEO honlapszövegírás tréning formában történő betanítására is, a honlaptervezés többi részét (logikai felépítés; ergonómikus design; egyszerű, de jól működő funkciók; jól felépített marketing pozícionálás és image) úgy végezzük, hogy a végére egy kerek egész álljon össze, és az ügyfélnek ne kelljen foglalkoznia a saját szakmai szövegeinek megírásán kívül semmivel.

A Prémium SEO a legnépszerűbb csomagunk.

Prémium SEO honlaptervezés csomag ára:

400.000 Ft

Funkcióit tekintve nem túlbonyolított honlap, ami azonban komplex egészként összerakva bámulatos marketing eredményeket hoz.

Mit tartalmaz a Prémium SEO honlaptervezés csomag?

igényfelmérés

Körüljárjuk, mit szeretne a kedves Megrendelő. Üzleti elvárásaihoz igazítjuk javaslatainkat és elmondjuk, mi mit tartunk jónak, követendőnek és mi az, amit nem javaslunk. Ez a kérdések feltevésének ideje.

kulcsszó javaslatok

A Megrendelő által adott kiindulópontok alapján elkészítjük a honlap kulcsszótervét, amely a hosszú távú keresőoptimalizálási munka alapdokumentuma. Bővebben: kulcsszó terv

menüstruktúra felállítása, logikai tervezés

A kulcsszó tervből kiindulva adunk javaslatot a honlap struktúrájára, megjelölve a későbbi fejlesztési irányokat. Sok esetben a menü felépítése a legtöbb gondolkodást igénylő feladatrész, amelyben tapasztalataink szerint az ügyfeleknek nagyon nagy szükségük van a tapasztalatainkra.

logótervezés és képválogatás

Grátisz készítünk 3 logótervet – ha valamelyik megtetszik a Megrendelőnek, már használhatja is! Kiválogatjuk a dekorációs képeket, hangulatképeket a honlapra, amelyek a logóval együtt alapvetően határozzák meg a honlap hangulatát. Mindez kiegészülve egy logikus felépítéssel már nyerő kombináció.

design elkészítése drótváz alapján

A honlap design-ját egy skicc, az úgynevezett drótváz alapján készítjük el, de választhatóak demo oldalaink testreszabott verziói is.

linkelemzés

Már létező honlapok esetében a tervezés előtt vizsgáljuk a domain előéletét, a rámutató linkeket, hogy később ne érjenek kényelmetlen meglepetések. (Bővebben: rámutató linkek elemzése)

SEO szövegírás betanítása

A Megrendelővel egyeztetett témát/kulcsszót dolgozzuk fel a keresőoptimalizált szövegírás betanítása során, amelyet tréning formában végzünk. A tréning végére a honlaptulajdonos képes lesz rá, hogy olyan módon tálalja szaktudását a honlapján, hogy az meggyőző legyen, jól áttekinthető és emellett még a Google is kedvelje.

programozás

WordPress CMS rendszerben, WordPress modulokkal építjük fel a honlapot. Az ügyfél által a későbbiekben fejlesztendő oldalak egységes megjelenését leprogramozzuk, így a seózásban elengedhetetlen folyamatos fejlesztés menni fog az ügyfélnek is, a mi közreműködésünk nélkül is.

SEO modulok és beállítások

A honlap rendszeréhez hozzáadjuk a kereső számára fontos modulokat, amelyekkel a legfontosabb meta tage-ek beállíthatók. Bővebben: meta tag beállítások

Google Analytics és Google Search Console

Regisztráljuk és beállítjuk a honlapra a Google Analytics webstatisztikai kódját, illetve a Google Search Console kódot. A honlaptulajdonost betanítjuk a statisztika legfőbb pontjainak értelmezésére.

adminisztráció betanítása videók segítségével

A honlap adminolható az ügyfél által. A pontos adminisztrálás biztosítja, hogy a honlap jól működjön, a design elemek ne boruljanak össze, a kezdetekben felállított harmónia meg is maradjon. Az admin betanítást képernyőfelvételekkel és hanggal készített videókkal végezzük.

A Prémium SEO honlap – éppen úgy, mint más honlapjaink – nem vállal garanciát a Google helyezésekre. Nem garantáljuk, hogy bármilyen kulcsszóra egy honlap az áhított első helyre kerül – ez több mint 200 tényező függvénye. Módszereink a betanítással és a kitartó munkával válnak működővé. Kategorikusan elutasítjuk a manipulatív SEO módszerek alkalmazását, mert meggyőződésünk, hogy egy hosszú távra építkező vállalkozásnak ez csak kárára válik.

Kiknek ajánljuk a Prémium SEO honlaptervezés csomagot?

Azoknak a vállalkozásoknak, akiknek termékük, szolgáltatásuk jellegéből adódóan kevésbé játszik szerepet a “WOW-faktor”, hajlandóak a kemény munkára a siker érdekében és ügyfeleiket a Google keresőből akarják megszerezni.

Elkészítési idő: 4 hét

A honlap tervezését akkor tudjuk elkezdeni, ha minden a rendelkezésünkre áll: végleges szövegek, képek, egyéb információk, tárhely.

Bemutatkozunk

Webstúdió és marketing műhely vagyunk Budapesten. Amit csinálunk: honlaptervezés, keresőoptimalizálás, mobiloptimalizálás és marketing – komplex egészként, marketing stratégiai alapokon.

Gyakorlati tapasztalatainkat tréningjeinken is megosztjuk.

A honlapon olvasható minden cikk saját tudásunkon, tapasztalatainkon alapszik.

Ossza meg másokkal is!