Prémium Plus+ honlaptervezés csomag

honlaptervezés és keresőoptimalizálás eltökélt kezdőknek és működő vállalkozásoknak

Tökéletes megoldás azoknak, akiknek régi honlapjuk áttervezésére, felfrissítésére van szükségük, és egyben vállalkozásuk minőségi, prémium kategóriás marketing pozícionálása, stratégiájának kialakítása a céljuk. Ahol pedig a magas szakértelem kiváló SEO szövegben is meg tud jelenni, ott a keresőoptimalizálás új vevőket, ügyfeleket is tud hozni.

A Prémium Plus+ csomaggal egy jól működő, hatékony marketing eszközt kap a kezébe - teljes admin betanítással és marketing coaching-gal.

Prémium Plus+ honlaptervezés csomag ára:

550.000 Ft - tól

Mit tartalmaz a Prémium Plus+ honlaptervezés csomag?

  marketing helyzetfelmérés

Mielőtt a honlapot, mint alapvető marketing eszközt megtervezzük, tájékozódunk. Tisztában kell lennünk a korábbi marketing pozícionálással, a fő marketing üzenettel, definiálnunk kell a vállalkozás és a honlap célcsoportját. A korábbi marketing aktivitások eredményeinek ismerete sokat segít a jövőbeli aktivitások tervezésében. A versenytársak online szereplése fontos információ, bár csak addig a pontig, amíg felmérjük az erősségeket és lehetőségeket SWOT analízis segítségével.

  marketing pozícionálás

Bár a honlap céljára készítjük, mégis sokszor szükséges az egész vállalkozás számára is, hogy tisztába tegyük a marketing pozícionálást, tudjuk, hogy ki ő, mit szeretne mondani magáról. A pozícionálás majd meghatározza a honlap hangulatát, szövegeinek stílusát, sőt, a későbbiekben az online eszközök megválasztását.

  kulcsszó terv

A célcsoport ismeretében a Megrendelővel szoros együttműködésben elkészítjük a kulcsszavak listáját, amelyre a keresőoptimalizálás kiinduló állapota épül. A kulcsszó terv hosszú távra készülő dokumentum, amely a Megrendelőt akár 1 évig is segítheti a keresőoptimalizált szövegírásban.

  domain és link elemzés

Már létező honlapok esetében a keresőoptimalizálás sikerességét nagymértékben befolyásolja az előélet: hogy tisztán lássunk, áttekintjük a domain előéletét, a rámutató linkeket, a veszélyes árirányításokat, a szövegek eredetiségét, stb.

Újonnan induló honlap esetében domain név tanácsadást nyújtunk.

  menüstruktúra felállítása

A honlap felépítése logikai, keresőoptimalizálási és üzleti szempontok alapján történik. A helyesen felépített honlap struktúra kulcsfontosságú abból a szempontból is, hogy a honlap látogatóit meggyőzzük és egyértelművé tegyük üzleti erősségeinket. Honlap áttervezés esetén a struktúra áttervezése a régi honlap egyes oldalainak, szövegtartalmaiknak, látogatottsági adataiknak elemzését is jelenti.

  marketing üzenetek megfogalmazása

Ahogy előrehaladunk a honlap felépítésében formába öntjük a marketing üzenetet is - képben és szövegben egyaránt. A gyakorlatban ez a főoldali szövegek és a különböző oldaldobozok szövegeit jelenti.

  SEO szövegírás betanítása

A keresőoptimalizálás és a tartalommarketing alfája és omegája a SEO szövegírás, vagy webszövegírás. SEO Szövegírás tréningünkön elméleti és gyakorlati részben tanulják meg a résztvevők a helyes honlapszövegírás módját.

Figyelem! A webszövegíráshoz valódi szakértelem szükséges, így az ideális szövegíró a vállalkozásához, termékéhez, szolgáltatásához profi módon értő Megrendelő!

  logótervezés - GRÁTISZ

A pozícionálásnál meghatározott alapokról indulva készítünk 3 névlogó tervet, amelyek betűtípusukban, színben különböznek egymástól. A terv alkalmas arra is, hogy a névjegytől az óriásplakátig bármilyen más marketing anyagon használják - ez követelmény a profi marketingben. Ha megtetszik, használható!

honlapfotók keresése, válogatása

A tökéletes honlapfotó kiválasztása nagyon nem egyszerű feladat, még akkor sem, ha sok laikus honlapkészítő vagy honlaptulajdonos ezt gondolja. A minőségi honlap a rajta szereplő fotók minőségétől válik azzá, ami. A fotókat jogtiszta forrásokból válogatjuk és a legjobbakat mutatjuk be. Amennyiben szükséges, meghatározott témák esetében vállalunk külön fotózást is, amely azonban nem része a csomagárnak.

slide show és animációk

Attól függően, hogy mi a marketing üzenet és hogyan lehetséges képileg megjeleníteni, elkészítjük a prémium alap adta animációkat, váltóképeket (slide show-kat), illetve javaslatot teszünk az ideális megjelenésre.

betűtípus javaslatok

Számtalan szempont figyelembevételével (pozícionálás, olvashatóság, logó betűtípusa, hangulat, betöltési idő stb.) javaslunk betűtípust a honlapra. Ehhez minden esetben a Google Webfonts betűkészleteket használjuk. Hangsúlyt helyezünk az apró részletekre is, vagyis csak a magyar karaktereknek is megfelelő betűtípust javaslunk.

SEO modulok és beállítások

Telepítjük a keresőoptimalizálás szempontjából fontos modulokat és betanítjuk azok helyes kezelését. Folyamatosan nyomonkövetjük a Google kereső által igényelt meta tag-eket, és azok hatását a helyezésekre, így eligazítást adunk azok fontossági sorrrendjében.

Google Analytics és Google Search Console beállítások

A honlapon beállítjuk a látogatottsági adatok nyomonkövetéséhez szükséges Google Analytics webstatisztikai kódot, és elmagyarázzuk a legfontosabb paraméterek jelentését, hogy Ön is nyomon tudja követni honlapjának "szereplését". A Search Console (régebben: Google Webmestereszközök) ma már szintén alap, ha valaki tudni szeretné, mi történik a honlapon és milyen irányban érdemes fejleszteni.

online elemzők használatának betanítása

Bemutatjuk és elmagyarázzuk a legfontosabb online elemzők működését, amelyet a honlaptulajdonosnak célszerű nyomonkövetnie.

tartalommarketing alapok

A tartalommarketing profi szintre emeli az online munkát. Ehhez a kiinduló pontot a honlappal megadjuk, de segítünk az irányok meghatározásában is.

űrlapok programozása

A kapcsolatfelvételi űrlap programozása része a csomagnak. Amennyiben további űrlapokra van szükség, adatigénytől függően adunk külön árajánlatot a programozásra.

közösségi megosztások és közösségi oldalakra mutató linkek

Elhelyezzük a honlapon a legfontosabb közösségi oldalakra mutató linkeket, illetve a közösségi megosztás funkciót.

Kiknek ajánljuk a Prémium Plus+ honlaptervezés csomagot?

Azoknak, akik nagyon komolyan gondolják a vállalkozásukat és hajlandóak sok munkát fektetni a honlapjukba. Mi ugyanis csak a prémium kategóriás kezdő lökést adjuk meg, a továbblépés a vállalkozáson múlik!

Elkészítési idő: 4-5 hét

A hatékony betanításhoz és betanuláshoz időre van szükség. A teljes marketing átgondolásáról már nem is beszélve.... Ez a csomagunk tartalmazza a legtöbb marketing elemet.

Árainkról

 

Egészen biztosan találhat tőlünk olcsóbbat. Mi azonban "kézműves" honlapokat készítünk, nem futószalagon gyártunk. Minden honlap egyedileg alakul, még akkor is, ha a váz, amire felépítjük, azonos. Az Ön vállalkozása a legolcsóbb akar lenni a piacon?
A költségeket átláthatóan adjuk meg. Nem számlázunk alacsony honlapkészítési árat és magas tárhely bérleti díjat... Átláthatóan és kiszámíthatóan dolgozunk. Az árajánlatban adott ár akkor változik, ha az Ön igényei is változnak.
Nem dolgozunk sikerdíjban. A siker ugyanis csak részben múlik rajtunk, mert előfordul, hogy tanácsainkat nem fogadják meg. Akik megfogadják, azok számára folyamatosan jelen vagyunk, elérhetőek vagyunk, tanítjuk és segítjük őket.

Rólunk

Honlaptervezéssel és marketinggel foglalkozó webstúdió vagyunk Budapesten. "Kézműves" honlapokat készítünk. Segítünk a marketing pozícionálásban, tartalommarketingben, webáruház készítésben is.

Ezen a honlapon csak saját írásainkat, cikkeinket olvashatja és túlnyomórészt saját fotóinkat láthatja.

 

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA