Prémium SEO honlaptervezés csomag

keresőoptimalizálás profin

 

A Prémium SEO csomag a keresőoptimalizálásra koncentrál, arra, hogy ügyfelünk honlapja kedvező pozíciókat érjen el a Google-ban. Az ügyféllel közös munka kiterjed a SEO honlapszövegírás tréning formában történő betanítására is, a honlaptervezés többi részét (logikai felépítés; ergonómikus design; egyszerű, de jól működő funkciók; jól felépített marketing pozícionálás és image) úgy végezzük, hogy a végére egy kerek egész álljon össze, és az ügyfélnek ne kelljen foglalkoznia a saját szakmai szövegeinek megírásán kívül semmivel. 

A Prémium SEO a legnépszerűbb csomagunk.

Prémium SEO honlaptervezés csomag ára:

400.000 Ft

Funkcióit tekintve nem túlbonyolított honlap, ami azonban komplex egészként összerakva bámulatos marketing eredményeket hoz. 

Mit tartalmaz a Prémium SEO honlaptervezés csomag?

belépő tréning: Webmarketing kezdőknek

A belépő Webmarketing tréning célja, hogy a keresőoptimalizált weboldal tervezés folyamatát részletesen elmagyarázzuk. 10 év tapasztalata alapján erre nagy szükség is van, mert sok a félreértés, és ezeket célszerű az elején tisztázni, hogy ne a honlaptervezési munka közben kelljen a "miértekkel" és a "de én nem így akarom"-okkal szembesülni. A tréning keretei mélyebb megértést tesznek lehetővé, ami a megrendelő hosszú távú érdeke is.

  kulcsszó javaslatok

A Megrendelő által adott kiindulópontok alapján elkészítjük a honlap kulcsszótervét, amely a hosszú távú keresőoptimalizálási munka alapdokumentuma. Bővebben: kulcsszó terv

  menüstruktúra felállítása, logikai tervezés

A kulcsszó tervből kiindulva adunk javaslatot a honlap struktúrájára, megjelölve a későbbi fejlesztési irányokat. Sok esetben a menü felépítése a legtöbb gondolkodást igénylő feladatrész, amelyben tapasztalataink szerint az ügyfeleknek nagyon nagy szükségük van a tapasztalatainkra.  

logótervezés és képválogatás

Grátisz készítünk 3 logótervet - ha valamelyik megtetszik a Megrendelőnek, már használhatja is! Kiválogatjuk a dekorációs képeket, hangulatképeket a honlapra, amelyek a logóval együtt alapvetően határozzák meg a honlap hangulatát. Mindez kiegészülve egy logikus felépítéssel már nyerő kombináció. 

design elkészítése drótváz alapján

A honlap design-ját egy skicc, az úgynevezett drótváz alapján készítjük el, de választhatóak demo oldalaink testreszabott verziói is. 

  linkelemzés

Már létező honlapok esetében a tervezés előtt vizsgáljuk a domain előéletét, a rámutató linkeket, hogy később ne érjenek kényelmetlen meglepetések. (Bővebben: rámutató linkek elemzése)

  SEO szövegírás betanítása

A Megrendelővel egyeztetett témát/kulcsszót dolgozzuk fel a keresőoptimalizált szövegírás betanítása során, amelyet tréning formában végzünk. A tréning végére a honlaptulajdonos képes lesz rá, hogy olyan módon tálalja szaktudását a honlapján, hogy az meggyőző legyen, jól áttekinthető és emellett még a Google is kedvelje.

programozás

Wordpress CMS rendszerben, Wordpress modulokkal építjük fel a honlapot. Az ügyfél által a későbbiekben fejlesztendő oldalak egységes megjelenését leprogramozzuk, így a seózásban elengedhetetlen folyamatos fejlesztés menni fog az ügyfélnek is, a mi közreműködésünk nélkül is. 

  SEO modulok és beállítások

A honlap rendszeréhez hozzáadjuk a kereső számára fontos modulokat, amelyekkel a legfontosabb meta tage-ek beállíthatók. Bővebben: meta tag beállítások

  Google Analytics és Google Search Console

Regisztráljuk és beállítjuk a honlapra a Google Analytics webstatisztikai kódját, illetve a Google Search Console kódot. A honlaptulajdonost betanítjuk a statisztika legfőbb pontjainak értelmezésére.

adminisztráció betanítása videók segítségével

A honlap adminolható az ügyfél által. A pontos adminisztrálás biztosítja, hogy a honlap jól működjön, a design elemek ne boruljanak össze, a kezdetekben felállított harmónia meg is maradjon. Az admin betanítást képernyőfelvételekkel és hanggal készített videókkal végezzük.

 

A Prémium SEO honlap - éppen úgy, mint más honlapjaink - nem vállal garanciát a Google helyezésekre. Nem garantáljuk, hogy bármilyen kulcsszóra egy honlap az áhított első helyre kerül - ez több mint 200 tényező függvénye. Módszereink a betanítással és a kitartó munkával válnak működővé. Kategorikusan elutasítjuk a manipulatív SEO módszerek alkalmazását, mert meggyőződésünk, hogy egy hosszú távra építkező vállalkozásnak ez csak kárára válik.

Kiknek ajánljuk a Prémium SEO honlaptervezés csomagot?

Azoknak a vállalkozásoknak, akiknek termékük, szolgáltatásuk jellegéből adódóan kevésbé játszik szerepet a "WOW-faktor", hajlandóak a kemény munkára a siker érdekében és ügyfeleiket a Google keresőből akarják megszerezni.

Elkészítési idő: 4 hét

A honlap tervezését akkor tudjuk elkezdeni, ha minden a rendelkezésünkre áll: végleges szövegek, képek, egyéb információk, tárhely.

Árainkról

 

Egészen biztosan találhat tőlünk olcsóbbat. Mi azonban "kézműves" honlapokat készítünk, nem futószalagon gyártunk. Minden honlap egyedileg alakul, még akkor is, ha a váz, amire felépítjük, azonos. Az Ön vállalkozása a legolcsóbb akar lenni a piacon?
A költségeket átláthatóan adjuk meg. Nem számlázunk alacsony honlapkészítési árat és magas tárhely bérleti díjat... Átláthatóan és kiszámíthatóan dolgozunk. Az árajánlatban adott ár akkor változik, ha az Ön igényei is változnak.
Nem dolgozunk sikerdíjban. A siker ugyanis csak részben múlik rajtunk, mert előfordul, hogy tanácsainkat nem fogadják meg. Akik megfogadják, azok számára folyamatosan jelen vagyunk, elérhetőek vagyunk, tanítjuk és segítjük őket.