READY Bízza Ránk weboldalkészítés csomag

Weboldalkészítés WordPress-ben a logikai tervezéstől a szövegírásig

A READY Bízza Ránk csomagot olyan vállalkozók számára készítettük, akik nem tudnak hosszú heteket tölteni azzal, hogy weboldaluk tervezésére részletes leírásokat adjanak a honlapkészítőnek. Több mint 12 év kisvállalkozási marketing és weboldal tervezési tapasztalatával a hátunk mögött levesszük válláról a gondot, és készre csináljuk a weboldalt.

Honnan jött a READY Bízza Ránk csomag ötlete?

A weboldal elkészítése általában jóval nagyobb erőfeszítést kíván a vállalkozótól, mint amire ő gondolt. A professzionális benyomás csak akkor alakul ki az emberekben, ha a vállalkozó szívét-lelkét beleadja, és valóban megmutatja, ő milyen profi is a saját területén. A weboldal készítés azonban egy külön szakma, amit mi igyekszünk felelősséggel végezni, és a lehető legjobbat készíteni minden megrendelőnknek.

Az évek, és több weboldal elkészítése után több kedves ügyfél is azt mondta:

“Tudom, hogy jót fogtok csinálni, rátok bízom, csak nekem ne kelljen foglalkozni vele, és az sem hátrány, ha így kevesebbe kerül!”

Mert mi az, ami növeli a költségeket? Az ide-oda egyeztetések, a “nézzük meg úgy is, hogy…”. Ez a kör kimarad, ha megkapjuk a bizalmat.

Kiknek ajánljuk?

Azoknak a vállalkozóknak, akik készek rá, hogy minden részletében ránk bízzák a feladatot – a profi végeredményért cserébe!

Mit tartalmaz?

  • Kétszer 1 órás Skype konzultáción beszéljük meg, nagy vonalakban mit szeretne, mi az, amit előtérbe kell tolni, mik vállalkozásának erősségei.
  • Felállítjuk a weboldal struktúráját, vagyis megalkotjuk a szükséges menüpontokat.
  • A kapott információ alapján megírjuk a honlap szövegét, képeket válogatunk, meghatározzuk a vállalkozáshoz legjobban passzoló színeket, betűtípust, logót.
  • WordPress CMS-ben programozzuk a weboldalt, amely a legalapvetőbb funkciókkal bír: mobiloptimalizált, közösségi megosztás és űrlapküldési lehetőség van beépítve.
  • Alapszintű SEO-t (keresőoptimalizálást) végzünk.
  • A weboldal akár 2 héten belül kész a publikálásra, Google AdWords vagy Facebook hirdetésekre.
  • Az így elkészült weboldal bármikor továbbfejleszthető.

Kérjük, küldje el nekünk elérhetőségeit, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot!
Elfogadom az Adatvédelmi szabályzatot.

Ezt az oldalt reCAPTCHA és a Google védi!

Adatvédelmi irányelvek | Általános Szerződési Feltételek

 

Bemutatkozunk

Webstúdió és marketing műhely vagyunk Budapesten. Amit csinálunk: honlaptervezés, keresőoptimalizálás, mobiloptimalizálás és marketing – komplex egészként, marketing stratégiai alapokon.

Gyakorlati tapasztalatainkat tréningjeinken is megosztjuk.

A honlapon olvasható minden cikk saját tudásunkon, tapasztalatainkon alapszik.

Ossza meg másokkal is!