A SEO Honlapszövegírás tréning témája a keresőoptimalizált honlap alappillére, a keresőoptimalizált szövegírás. A keresőoptimalizált szövegírás, a honlapszövegírás technikája egészen más, mint egy hagyományos cikk megírásának menete - nem is véletlen, hogy bár első nekifutásra úgy tűnik, egy újságíró remek honlapszöveget tud alkotni, ez mégsincs így.

A SEO Szövegírás tréning tematikája

 • milyen típusú szövegek szükségesek egy honlapra, melyiknek mi a jellemzője
 • miben különbözik a SEO honlapszöveg az értékesítési webszövegtől
 • milyen a jó kulcsszó
 • kulcsszóválasztó eszközök
 • kulcsszó stratégia
 • a webszövegírás webergonómiai szabályai
 • meta tag beállítások és programozás, amit a webszöveg írónak is tudnia kell
 • tartalomfejlesztés mesterfogások: témaválasztás, stílus, cikk és blog
 • GYAKORLATI FELADAT és a megírt szöveg elemzése, véleményezése

Tréning tudnivalók

 • Részvételi díj: 45.000 Ft
 • A tréning időtartama: 4 + 2 óra
 • A tréning helyszíne: Budapest, XVIII. kerület, Pestimre központjától 5 percre
 • Megközelítés: tömegközlekedéssel vagy az M0 autóúttól 10 perc

Jelentkezés a tréningre

A csillaggal (*) jelzett mezők kitöltése kötelező!2019. március 13.2019. április 29.


Elfogadom a Részvételi feltételeket


Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot

Ezt az oldalt reCAPTCHA és a Google védi!

Adatvédelmi irányelvek | Általános Szerződési Feltételek

Online változat: SEO Szövegírás tréning (Udemy)

SEO Szövegírás tréningünk online változatban is elérhető. A tananyag 5-15 perces magyar nyelvű videókon követhető. A tanuló saját tempójában haladhat, akkor kezdheti a kurzust, amikor akarja, és onnan folytathatja a leckéket, ahol éppen abbahagyta.

A keresőoptimalizált szöveg értéke százezrekben mérhető. Miért? Mert az a honlap, amelynek szövegét nem így írták meg, már helyből havi akár 100.000 Ft-ot is el kell hogy költsön Google AdWords keresőhirdetésre. A SEO szövegírás finom ötvöződése a verbális logikának, az egyszerű matematikának, az empatikus gondolkodásnak és az írói vénának. Több mint 200, nyomtatásban megjelent marketing szakcikk és 800 blogbejegyzés megírása, több mint 50 optimalizált honlapunk elkészítése után azt gondoljuk, a SEO Szövegírás van annyira bonyolult, hogy egy egész napos workshopot szenteljünk neki... Két, azonos témájú, technikailag azonos módon elkészített honlap között a látogatószám különbség oka: a jól vagy rosszul megírt webszöveg... Vigyázat! A SEO Honlapszövegírás tréning nem azt tanítja meg, hogy hogyan írjunk hatásvadász marketing rizsát, ellenállhatatlanul hipnotikus reklámszöveget, hanem azt, hogyan adjuk meg a masszív alapot egy olyan honlaphoz, mint ez is, amit Ön éppen olvas, és ami nem fizetett hirdetésekből szerzi látogatóit és vevőit. Nem "ütős reklámszöveget" írunk...

Workshop - műhelymunka

A SEO Szövegírás tréning tulajdonképpen egy workshop, vagyis műhelymunka. Célja, hogy a résztvevők megértsék, átlássák, begyakorolják a keresőoptimalizált szövegírás lényegét, hogy azt utána saját honlapjukon alkalmazni is tudják. A workshop első részében áttekintjük az elméletet. A két rész közötti időben a résztvevők megírják saját szövegüket, amit a második részben közösen értékelünk és tippeket adunk egymásnak. Akik a tapasztalataikat megosztják: Ujvári Mária és Kis László (sikermarketing.hu)

Vélemények korábbi SEO honlapszövegírás tréning résztvevőktől

Ha azt hitted eddig, hogy mindent jól csinálsz és megfelelő tartalommal írod szövegeidet weboldaladra, akkor gyere el, és hallgasd meg, hogyan lehetsz jobb, sikeresebb a SEO alkalmazásával.
Nagyon jó hangulatú, igazán informatív tréningen vettem részt. Köszönöm!
Nagyon-nagyon jó volt, hasznos. Minden benne volt, amire választ szerettem volna kapni. Nem voltak üresjáratok, semmitmondó részek, mint amit más tréningeken tapasztaltam. Még egyszer köszönöm.