Skype tanácsadás árak

marketing, webmarketing, SEO, webshop elemzés

Jelenlegi hely

Skype és Viber segítségével nyújtunk személyre szabott marketing, webmarketing és keresőoptimalizálás (SEO) szolgáltatást.

FeladatMit tartalmaz?Ár
gyors segítség3 gyors kérdés - 3 gyors válasz általánosan érvényes marketing kérdésekben, szükség esetén cikk ajánlásokkal 7.000 Ft
1 órás Skype konzultáció

személyre szabott tanácsadás, amelyre előzetes problémaleírás alapján "rákészülünk"

Minden olyan kérdésben tudunk segíteni, ami a cég általános marketingjét, webes jelenlétét, honlapját, SEO kérdéseit, Facebook aktivitását érinti.

20.000 Ft /óra
1 órás táv-segítség

online eszközök (MailChimp, Facebook kampánybeállítás, Google AdWords kampánybeállítás) használatában való segítségnyújtás

Skype képernyő nézet segítségével az egérmozgást követve megmutatjuk az alapbeállításokat.

20.000 Ft /óra
webáruház Skype konzultáció

személyre szabott tanácsadás webáruház hatékonyság, webshop elemzés témában

A webáruház, webshop SEO, programozási és webergonómiai elemzését nyújtjuk előzetes felmérés után.

20.000 Ft /óra
Skype coachingAzoknak ajánljuk, akik folyamatos marketing felügyeletet igényelnek vagy szeretnének személyre szabottan beletanulni a marketingbe.egyedi ár
szakmai konzultáció

marketinges kollégák számára ajánlott konzultáció; marketing terv tanácsadás

30.000 Ft /óra

Hogyan vehető igénybe a Skype vagy Viber marketing konzultáció?

A díj előre fizetendő. Egyeztetett időpontban történik a tanácsadás, a hosszabb konzultáció előtt esetleírást, kérdéseket, brief-et kérünk.

 

Árainkról

 

Egészen biztosan találhat tőlünk olcsóbbat. Mi azonban "kézműves" honlapokat készítünk, nem futószalagon gyártunk. Minden honlap egyedileg alakul, még akkor is, ha a váz, amire felépítjük, azonos. Az Ön vállalkozása a legolcsóbb akar lenni a piacon?
A költségeket átláthatóan adjuk meg. Nem számlázunk alacsony honlapkészítési árat és magas tárhely bérleti díjat... Átláthatóan és kiszámíthatóan dolgozunk. Az árajánlatban adott ár akkor változik, ha az Ön igényei is változnak.
Nem dolgozunk sikerdíjban. A siker ugyanis csak részben múlik rajtunk, mert előfordul, hogy tanácsainkat nem fogadják meg. Akik megfogadják, azok számára folyamatosan jelen vagyunk, elérhetőek vagyunk, tanítjuk és segítjük őket.

Rólunk

Honlaptervezéssel és marketinggel foglalkozó webstúdió vagyunk Budapesten. "Kézműves" honlapokat készítünk. Segítünk a marketing pozícionálásban, tartalommarketingben, webáruház készítésben is.

Ezen a honlapon csak saját írásainkat, cikkeinket olvashatja és túlnyomórészt saját fotóinkat láthatja.

 

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA