Standard honlaptervezés csomag

A Standard honlapkészítés csomag azoknak készült, akik ránk bízzák, hogy csináljunk valami szépet és jót. Nagyon röviden. Egy előzetes beszélgetés, felmérés után logót tervezünk, képeket válogatunk a Megrendelő képei közül, megálmodjuk és megvalósítjuk a design-t. Nézze meg Referenciáinkat, és ha nem akar túl sok energiát és időt áldozni a honlapra, válassza ezt a csomagot. Ideális az induló vállalkozások számára, illetve már működő vállalkozások esetében egy üzletág vagy egy termék kiemelésére. WordPress CMS rendszerben dolgozunk, a bemutatott design tükrözi marketing ajánlásainkat. A honlap a Megrendelő által adminolható, a kezelést képernyővideók segítségével betanítjuk.

Standard honlaptervezés csomag ára:

175.000 Ft

A honlaptervezési munkát egy

  • igény felméréssel és a
  • marketing helyzetkép áttekintésével indítjuk, ami alapján
  • design-t, elrendezést javaslunk, majd
  • elkészítjük a weboldalt a Megrendelő által adott képekkel, szövegekkel.

Mit tartalmaz a Standard honlapkészítés csomag?

igényfelmérés

Rákérdezünk minden olyan kérdésre, ami alapján designokat tudunk javasolni – ebben segítségünkre van több mint 10 éves honlapkészítői gyakorlatunk.

telepítés (WordPress CMS legfrissebb verziója)

A későbbi fejlesztési tervek, illetve a Megrendelő választása szerint telepítjük a holnap alap CMS rendszerét a tárhelyre. A tárhely megrendelésben segítséget nyújtunk. A tárhely és a domain a Megrendelő tulajdonában lesz, teljes hozzáférési joggal.

honlap design ajánlása

A megadott információk alapján bemutatunk néhány design verziót, amely megfelel az igényeknek.

a választott design elkészítése, programozása

A kiválasztott design szerint, a Megrendelő által adott szövegek és képek felhasználásával elkészítjük az oldalt.

6+ oldalból álló menü felépítése

Az alapként szereplő oldalak: főoldal, rólunk, szolgáltatásaink, áraink, kapcsolat, blog – a honlap a blogbejegyzésekkel folyamatosan bővíthető.

Az oldalak száma a későbbiekben bővíthető, az adminisztrációhoz videó betanítást adunk. Az adminisztráció betanulása lehetővé teszi, hogy önállóan tudjon változtatni akár az árakon, akár egy telefonszámot is ki tudjon cserélni, ha szükséges.

mobil verzió

A honlap okostelefonra és tabletre is optimalizált változatban egyidejűleg készül (reszponzív design).

üzenetküldő űrlap programozása

A kapcsolatfelvételhez egy 4 mezőből álló űrlapot programozunk (név, telefonszám, e-mail cím, üzenet).

közösségi oldalakra mutató linkek

A honlapon elhelyezzük a vállalkozás közösségi oldalaira mutató linkeket (gombokat): Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, stb, amennyiben ezzel rendelkezik a vállalkozás.

közösségi megosztás gombok

A honlap sikeres online szerepléséhez szükséges funkció még az alap honlapjainkon is szerepel!

alapszintű SEO (keresőbarát URL)

Beállítjuk a keresőoptimalizálás szempontjából alapvető fontosságú keresőbarát URL-t, amely a helyes szövegírással kombinálva valóban “marsallbotot ad” a tulajdonos kezébe.

Kiknek ajánljuk a Standard honlapkészítés csomagot?

A Standard honlapkészítés csomagot induló vállalkozásoknak ajánljuk, akiknek anyagi lehetőségeik ugyan korlátozottabbak, de rendkívül motiváltak, hogy online marketingjüket sikeresen csinálják, és ezért hajlandóak sokat is dolgozni.

A Standard honlap alkalmas helyi vállalkozásoknak a bemutatkozásra és arra, hogy magukról a leglényegesebb információt elérhetővé tegyék.

A Standard honlap ideális mini site, azon cégek számára, akik egy terméküket vagy szolgáltatásukat ki akarják emelni a többi közül.

Elkészítési idő: 2 hét

Munkaterhelésünk alapján egyeztetett időpontban kezdjük el a honlap tervezését, miután megkaptuk a kitöltött briefet, a végleges szövegeket és a képeket (amennyiben rendelkezésre állnak, illetve szükségesek a saját fotók).

Webdesign – legfrissebb munkánk

Bemutatkozunk

Webstúdió és marketing műhely vagyunk Budapesten. Amit csinálunk: weboldal készítés, keresőoptimalizálás, mobiloptimalizálás és marketing – komplex egészként, marketing stratégiai alapokon.

“A weboldal design a márkád, vállalkozásod elektronikus üzletkötője, ezért marketing alapokra kell építkezned.”

Gyakorlati tapasztalatainkat tréningjeinken is megosztjuk.

A honlapon olvasható minden cikk saját tudásunkon, tapasztalatainkon alapszik.

Ossza meg másokkal is!