Standard honlaptervezés csomag

látványos cégbemutató honlap

A Standard honlapkészítés csomag azoknak készült, akik ránk bízzák, hogy csináljunk valami szépet és jót. Nagyon röviden. Egy előzetes beszélgetés, felmérés után logót tervezünk, képeket válogatunk, megálmodjuk és megvalósítjuk a design-t. Nézze meg Referenciáinkat, és ha nem akar túl sok energiát és időt áldozni a honlapra, válassza ezt a csomagot. Ideális az induló vállalkozások számára, illetve már működő vállalkozások esetében egy üzletág vagy egy termék kiemelésére. Wordpress CMS rendszerben dolgozunk, a készített design tükrözi marketing ajánlásainkat. A honlap a Megrendelő által adminolható, a kezelést képernyővideók segítségével betanítjuk.

Standard honlaptervezés csomag ára:

175.000 Ft

A honlaptervezési munkát egy

  • igény felméréssel és a
  • marketing helyzetkép áttekintésével indítjuk, ami alapján
  • design tervet készítünk, már a
  • Megrendelő által adott képekkel, szövegekkel. 

Néhány példa a Standard csomag design-jaira:

Pure and Perfect design

Pasztell színekkel felépített, jól áttekinthető és látványos honlap. A színek, a logó, a képek változtathatók. Ideális cégbemutató honlap.

Pure&Perfect honlap sablon

Technical design

Férfias, dinamikus honlap, markáns betűtípussal és színekkel. Különlegessége a nyitó oldali váltókép (slide show).

Technical honlap sablon

Foto design

Nemcsak demo, de valódi honlapunk is a foto.sikermarketing.hu, amely fotóink bemutatására is szolgál. 

Foto honlap sablon

Tour design

Honlap (nem csak) természetjáróknak... Parallax honlap, amely bővíthető, de ideális megoldás image honlaphoz is.

Tour honlap sablon

Food design

Elegáns, sötét tónusú honlap, amely étterem, bár, cukrászda vállalkozások honlap ideális honlapja. Asztalfoglalási kiegészítő modul és képes étlap is része a honlapnak.

Food honlap sablon

 

Mit tartalmaz a Standard honlapkészítés csomag?

igényfelmérés (brief)

Rákérdezünk minden olyan kérdésre, ami alapján designokat tudunk javasolni - ebben segítségünkre van több mint 10 éves honlapkészítői gyakorlatunk.

telepítés (Wordpress CMS legfrissebb verziója)

A későbbi fejlesztési tervek, illetve a Megrendelő választása szerint telepítjük a holnap alap CMS rendszerét a tárhelyre. A tárhely megrendelésben segítséget nyújtunk. A tárhely és a domain a Megrendelő tulajdonában lesz, teljes hozzáférési joggal.

honlap design elkészítése pdf formátumban

A megadott információk, képek és szövegek alapján készítünk design tervet (layout-ot), amelyeket pdf formátumban küldünk el. (főoldal és szövegoldal) 

a választott design elkészítése, programozása

A kiválasztott design szerint elkészítjük az oldalt.

6+ oldalból álló menü felépítése

Az alapként szereplő oldalak: főoldal, rólunk, szolgáltatásaink, áraink, kapcsolat, blog - a honlap a blogbejegyzésekkel folyamatosan bővíthető.

Az oldalak száma a későbbiekben bővíthető, az adminisztrációhoz videó betanítást adunk. Az adminisztráció betanulása lehetővé teszi, hogy önállóan tudjon változtatni akár az árakon, akár egy telefonszámot is ki tudjon cserélni, ha szükséges.

mobil verzió

A honlap okostelefonra és tabletre is optimalizált változatban egyidejűleg készül (reszponzív design).

üzenetküldő űrlap programozása

A kapcsolatfelvételhez egy 4 mezőből álló űrlapot programozunk (név, telefonszám, e-mail cím, üzenet).

közösségi oldalakra mutató linkek

A honlapon elhelyezzük a vállalkozás közösségi oldalaira mutató linkeket (gombokat): Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, stb.

közösségi megosztás gombok

A honlap sikeres online szerepléséhez szükséges funkció még az alap honlapjainkon is szerepel!

alapszintű SEO (keresőbarát URL)

Beállítjuk a keresőoptimalizálás szempontjából alapvető fontosságú keresőbarát URL-t, amely a helyes szövegírással kombinálva valóban "marsallbotot ad" a tulajdonos kezébe.

Kiknek ajánljuk a Standard honlapkészítés csomagot?

A Standard honlapkészítés csomagot induló vállalkozásoknak ajánljuk, akiknek anyagi lehetőségeik ugyan korlátozottabbak, de rendkívül motiváltak, hogy online marketingjüket sikeresen csinálják, és ezért hajlandóak sokat is dolgozni. 

A Standard honlap alkalmas helyi vállalkozásoknak a bemutatkozásra és arra, hogy magukról a leglényegesebb információt elérhetővé tegyék.

A Standard honlap ideális mini site, azon cégek számára, akik egy terméküket vagy szolgáltatásukat ki akarják emelni a többi közül.

Elkészítési idő: 2 hét

Munkaterhelésünk alapján egyeztetett időpontban kezdjük el a honlap tervezését, miután megkaptuk a kitöltött briefet, a végleges szövegeket és a képeket (amennyiben rendelkezésre állnak, illetve szükségesek a saját fotók).

Árainkról

 

Egészen biztosan találhat tőlünk olcsóbbat. Mi azonban "kézműves" honlapokat készítünk, nem futószalagon gyártunk. Minden honlap egyedileg alakul, még akkor is, ha a váz, amire felépítjük, azonos. Az Ön vállalkozása a legolcsóbb akar lenni a piacon?
A költségeket átláthatóan adjuk meg. Nem számlázunk alacsony honlapkészítési árat és magas tárhely bérleti díjat... Átláthatóan és kiszámíthatóan dolgozunk. Az árajánlatban adott ár akkor változik, ha az Ön igényei is változnak.
Nem dolgozunk sikerdíjban. A siker ugyanis csak részben múlik rajtunk, mert előfordul, hogy tanácsainkat nem fogadják meg. Akik megfogadják, azok számára folyamatosan jelen vagyunk, elérhetőek vagyunk, tanítjuk és segítjük őket.

Rólunk

Honlaptervezéssel és marketinggel foglalkozó webstúdió vagyunk Budapesten. "Kézműves" honlapokat készítünk. Segítünk a marketing pozícionálásban, tartalommarketingben, webáruház készítésben is.

Ezen a honlapon csak saját írásainkat, cikkeinket olvashatja és túlnyomórészt saját fotóinkat láthatja.

 

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA