Tartalommarketing

webszövegírás, infografika, Facebook

Jelenlegi hely

Mi a tartalommarketing?

A tartalommarketing a releváns és értékes tartalmak kifejlesztését és terjesztését jelenti, azzal a céllal, hogy elkápráztassuk, megszerezzük és elkötelezetté tegyük a jól definiált és megértett célközönséget - azzal a céllal a háttérben, hogy profitábilis fogyasztói aktivitást érjünk el. ( Content Marketing Institute)

A tartalommarketing 2015-ben már az egyik legfontosabb új webmarketing szakkifejezéssé nőtte ki magát. A már-már elviselhetetlen reklámzaj, a növekvő reklámkerülés és a hagyományos marketing eszközök hatékonyságának csökkenése újfajta megközelítést kíván.

Az internet az információról szól. Akinél megtalálják az értékes információt, azt fogják szakértőnek tartani a szakterületén. A tartalommarketing ezt a szemléletet vallja magáénak.

Tartalommarketing szolgáltatásaink:

A tartalommarketing tanácsadás szerves részét képezi honlaptervezési munkánknak. Javaslatainkat tartalommarketing terv formájában foglaljuk össze. Olyan esetekben, amikor a vállalkozás kapacitáshiánnyal küzd, és szeretné kiszervezni ezt a feladatot, állunk rendelkezésére!

tartalommarketing terv

Igény szerint a tartalommarketing tervet írásos formában is elkészítjük, időzítési tervvel kiegészítve.

honlapszöveg írás

Témától függően vállaljuk honlapszöveg írását. A szövegírásnál az értékes információ elsőbbségére szavazunk a hatásvadász mellébeszélés helyett! 

Elvünk, hogy nem pocsékoljuk a honlaplátogató idejét, különben úgyis a versenytárs honlapjára kattint...

A honlapszöveg írásakor kutatási eredményekre támaszkodunk: fontos tudni, hogyan olvasnak a honlaplátogatók egy honlapot.

blogbejegyzések írása

A blog jellegétől függően vállalunk blogírást vagy a honlaptulajdonos által megírt anyag átszerkesztését.

közösségi oldalak adminisztrálása (Facebook, Google+)

Kitalálunk érdekes posztokat, rendszeressé tesszük közösségi kommunikációját. Követjük a Facebook elérési statisztikákat és igény esetén javaslatot teszünk Facebook hirdetésre is.

infografika és prezentáció készítés

Megadott információ alapján készítjük el a vizuális kommunikáció eszközeit: az infografikát és a prezentációt.

hírlevél kampány

Segítséget nyújtunk hírlevél rendszer beállításához (mi a MailChimpet ajánljuk), a hírlevél formázásához, kampányok kiküldéséhez és az eredmények értelmezéséhez.

 

A honlapszövegírás menete

A honlapszöveg írását minden esetben egyedi elbírálás alapján vállaljuk, témától és a rendelkezésre álló információ mennyiségétől és minőségétől függően. Ahhoz, hogy meggyőző és jó minőségű webszöveg, honlapszöveg készüljön, a honlapszöveg írójának bele kell tanulnia a témába, ami nyilvánvalóan idő és energia - ezért különösen a keresőoptimalizált SEO szövegírás igény esetén - a munkát marketing konzultációval indítjuk. 

A marketing konzultációt követően ismernünk kell a honlapot, annak struktúráját, kezelhetőségének módját, amelyre a szöveg készül. Magától értetődő, hogy más szöveget kell írni egy kisméretű szövegdobozba, mint egy nagy szövegmezőbe. A SEO szövegírásnak nemcsak fogalmazási, de tördelési, programozási követelményei is vannak, amelyre a honlap szerkesztőfelületének képesnek kell lennie. Igény esetén a szöveget a honlap admin felületén rögzítjük.

A kulcsszavak tisztázása és sokszor a SEO fogalmak helyretétele után egy-egy honlapoldalt a megadott információ alapján az adott kulcsszóra írunk, a keresőoptimalizálás szabályai szerint. A szöveg megírása témától, alapinformációtól és szöveghossztól függően több munkanapot is igénybe vehet.

Az elkészült szöveget átadjuk, amely ezután a megrendelő tulajdona, kiegészíthető, szerkeszthető. Az átadás egyben a munka elfogadása is.

Haladjon velünk a siker felé!

gondolkodjunk együtt az Ön vállalkozásáról

Rólunk

Honlaptervezéssel és marketinggel foglalkozó webstúdió vagyunk Budapesten. "Kézműves" honlapokat készítünk. Segítünk a marketing pozícionálásban, tartalommarketingben, webáruház készítésben is.

Ezen a honlapon csak saját írásainkat, cikkeinket olvashatja és túlnyomórészt saját fotóinkat láthatja.

 

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA