Ultra Webshop honlaptervezés csomag ~ webshop, webáruház indításához

Az Ultra Webshop honlaptervezés csomag a webáruház kialakításának csomagja. A webáruház tervezéséhez a WordPress Woocommerce CMS rendszert használjuk, funkcióiban az alap Woocommerce a mérvadó. Ha a webáruház marketing alapokra építkezik, akkor a Woocommerce már az alapokban is alkalmas egy jól működő webáruházi rendszer működtetésére.

Ultra Webshop honlaptervezés csomag ára:

695.000 Ft-tól

Demo webáruházunk, amely bemutatja, hogy mit tud a csomagáras webáruház:

demo webáruház

demo webáruház

 

Mit tartalmaz az Ultra Webshop honlaptervezés csomag?

marketing helyzetfelmérés, pozícionálás

Meghatározzuk a webáruház célcsoportját, a leendő honlap hangulatát, az online stratégiát.

logótervezés, színek meghatározása

A marketing pozícionálásból kiindulva 3 logótervet (névlogó) készítünk, grátisz. Ezzel meghatározzuk a honlapon használt színeket is.

menüstruktúra felépítése

A menüstruktúra felépítésénél figyelembe vesszük a forgalmazott termékek körét, a kategóriák számát, a marketing pozícionálást, a versenykörnyezetet, amelyben a webáruház működik. A webáruház számos “kötelező” szöveggel bír, amelyeket logikusan, megtalálhatóan kell a honlap szerkezetébe foglalni.

design programozása

A webáruház készítésben a design a webergonómiai szempontoknak van alárendelve. Az egyes funkciók megjelenítése ezen a ponton válik design kérdéssé.

Woocommerce alap installálás és beállítások

A webáruházat a WordPress CMS Woocommerce moduljával készítjük. Az Ultra Webshop kezdőáras csomag a Woocommerce alapbeállításait tartalmazza. (Az egyéb funkciók kiegészítő modulok telepítésével és beállításával történnek, és bonyolultságtól függően növelik az árat.)

adminisztráció betanítása

Képernyőrögzítés videókkal betanítjuk a webáruház teljes adminisztrációját: a Megrendelő az alapbeállítások után saját maga tudja adminisztrálni a webáruházat (termékek rögzítése, árak változtatása, akciók beállítása, megrendelések nyomonkövetése, új termékkategóriák rögzítése stb.) Ahhoz, hogy a webáruház a későbbiekben jól működő rendszer legyen, folyamatos admin szükséges. Ez pedig technikai előképzettséget igényel a Megrendelő részéről: a képek átméretezését, méretre vágását; szövegek formázását már célszerű megtanulni a webáruházi munka megkezdése előtt.

tesztelés

A webáruház működését a Megrendelővel együttműködve több körben online teszteljük.

SEO modulok

Installáljuk a keresőoptimalizáláshoz szükséges modulokat és betanítjuk annak kezelését.

saját domain és saját tárhely

A bérelhető, havidíjas webáruházakkal szemben ez Ultra Webshop csomagunkkal létrehozott webáruház, webshop az Ön saját domain nevén, saját tárhelyén üzemel. Ezzel teljes “fennhatósága” van a webáruház felett, ami a későbbi fejlesztésnél kulcsfontosságú.

Google Analytics és Google Search Console

A webáruház látogatottságának nyomonkövetéséhez szükséges Google Analytics és Google Search Console kódokat elhelyezzük a honlapon és betanítást adunk a legfontosabb mérőszámok értelmezéséhez.

Kiknek ajánljuk az Ultra Webshop honlaptervezés csomagot?

Azoknak, akik egy egyszerűen felépített webáruházzal szeretnének elindulni, saját tárhelyen, saját domain-en, teljes “fennhatósággal” a honlap felett. Ez a webáruház a későbbiekben jól fejleszthető, tucatnyi plugin áll rendelkezésre, ha már a webáruház beindult.

Elkészítési idő: 4 hét (alapfunkciók, a demo webáruházban bemutatott módon)

Webdesign – legfrissebb munkánk

Bemutatkozunk

Webstúdió és marketing műhely vagyunk Budapesten. Amit csinálunk: weboldal készítés, keresőoptimalizálás, mobiloptimalizálás és marketing – komplex egészként, marketing stratégiai alapokon.

“A weboldal design a márkád, vállalkozásod elektronikus üzletkötője, ezért marketing alapokra kell építkezned.”

Gyakorlati tapasztalatainkat tréningjeinken is megosztjuk.

A honlapon olvasható minden cikk saját tudásunkon, tapasztalatainkon alapszik.

Ossza meg másokkal is!