Barion Pixel

Továbbiak...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Ultra Webshop honlaptervezés csomag ~ webshop, webáruház indításához

Az Ultra Webshop honlaptervezés csomag a webáruház kialakításának csomagja. 

A webáruház tervezéséhez a WordPress Woocommerce CMS rendszert használjuk, funkcióiban az alap Woocommerce a mérvadó. Ha a webáruház marketing alapokra építkezik, akkor a Woocommerce már az alapokban is alkalmas egy jól működő webáruházi rendszer működtetésére.

Webshop és online katalógus

Ultra Webshop honlaptervezés csomag ára:

785.000 Ft

  • marketing stratégiai konzultáció
  • webshop/webkatalógus logikai tervezése
  • SEO kulcsszó tervezés
  • Woocommerce telepítés és plugin-ek válogatása
  • videós betanítás

 

Referenciáink ebben a kategóriában

webshopok, webkatalógusok

További részletek

Mit tartalmaz az Ultra Webshop honlaptervezés csomag?

1

marketing helyzetfelmérés, pozícionálás

Meghatározzuk a webáruház célcsoportját, a leendő honlap hangulatát, az online stratégiát.

2

logótervezés, színek meghatározása

A marketing pozícionálásból kiindulva 3 logótervet (névlogó) készítünk, grátisz. Ezzel meghatározzuk a honlapon használt színeket is.

3

menüstruktúra felépítése

A menüstruktúra felépítésénél figyelembe vesszük a forgalmazott termékek körét, a kategóriák számát, a marketing pozícionálást, a versenykörnyezetet, amelyben a webáruház működik. A webáruház számos “kötelező” szöveggel bír, amelyeket logikusan, megtalálhatóan kell a honlap szerkezetébe foglalni.

4

design programozása

A webáruház készítésben a design a webergonómiai szempontoknak van alárendelve. Az egyes funkciók megjelenítése ezen a ponton válik design kérdéssé.

5

Woocommerce alap installálás és beállítások

A webáruházat a WordPress CMS Woocommerce moduljával készítjük. Az Ultra Webshop kezdőáras csomag a Woocommerce alapbeállításait tartalmazza. (Az egyéb funkciók kiegészítő modulok telepítésével és beállításával történnek, és bonyolultságtól függően növelik az árat.)

6

adminisztráció betanítása

Képernyőrögzítés videókkal betanítjuk a webáruház teljes adminisztrációját: a Megrendelő az alapbeállítások után saját maga tudja adminisztrálni a webáruházat (termékek rögzítése, árak változtatása, akciók beállítása, megrendelések nyomonkövetése, új termékkategóriák rögzítése stb.) Ahhoz, hogy a webáruház a későbbiekben jól működő rendszer legyen, folyamatos admin szükséges. Ez pedig technikai előképzettséget igényel a Megrendelő részéről: a képek átméretezését, méretre vágását; szövegek formázását már célszerű megtanulni a webáruházi munka megkezdése előtt.

7

tesztelés

A webáruház működését a Megrendelővel együttműködve több körben online teszteljük.

8

SEO modulok

Installáljuk a keresőoptimalizáláshoz szükséges modulokat és betanítjuk annak kezelését.

9

saját domain és saját tárhely

A bérelhető, havidíjas webáruházakkal szemben ez Ultra Webshop csomagunkkal létrehozott webáruház, webshop az Ön saját domain nevén, saját tárhelyén üzemel. Ezzel teljes “fennhatósága” van a webáruház felett, ami a későbbi fejlesztésnél kulcsfontosságú.

10

Google Analytics és Google Search Console

A webáruház látogatottságának nyomonkövetéséhez szükséges Google Analytics és Google Search Console kódokat elhelyezzük a honlapon és betanítást adunk a legfontosabb mérőszámok értelmezéséhez.

Kiknek ajánljuk az Ultra Webshop honlaptervezés csomagot?

Azoknak, akik egy egyszerűen felépített webáruházzal szeretnének elindulni, saját tárhelyen, saját domain-en, teljes “fennhatósággal” a honlap felett. Ez a webáruház a későbbiekben jól fejleszthető, tucatnyi plugin áll rendelkezésre, ha már a webáruház beindult.

Elkészítési idő: 4-5 hét

(alapfunkciók, a demo webáruházban bemutatott módon)

Online tanfolyamok

Marketing és webes témájú online tanfolyamainkat saját tempójában, 3-15 perces videókon nézheti végig akár mobileszközröl is. Gyakorlati, azonnal használható tudás!

Tanfolyamainkat banki átutalással vagy bankkártyával is fizetheti. Bankkártyás fizetés Barionnal.