Ultra Webshop honlaptervezés csomag

webshop, webáruház indításához

Az Ultra Webshop honlaptervezés csomag a webáruház kialakításának csomagja. A webáruház tervezéséhez a Wordpress Woocommerce CMS rendszert használjuk, funkcióiban az alap Woocommerce a mérvadó. Ha a webáruház marketing alapokra építkezik, akkor a Woocommerce már az alapokban is alkalmas egy jól működő webáruházi rendszer működtetésére.

Ultra Webshop honlaptervezés csomag ára:

695.000 Ft-tól

Demo webáruházunk, amely bemutatja, hogy mit tud a csomagáras webáruház:

Colori webáruház sablon

Mit tartalmaz az Ultra Webshop honlaptervezés csomag?

  marketing helyzetfelmérés, pozícionálás

Meghatározzuk a webáruház célcsoportját, a leendő honlap hangulatát, az online stratégiát.

logótervezés, színek meghatározása

A marketing pozícionálásból kiindulva 3 logótervet (névlogó) készítünk, grátisz. Ezzel meghatározzuk a honlapon használt színeket is.

menüstruktúra felépítése

A menüstruktúra felépítésénél figyelembe vesszük a forgalmazott termékek körét, a kategóriák számát, a marketing pozícionálást, a versenykörnyezetet, amelyben a webáruház működik. A webáruház számos "kötelező" szöveggel bír, amelyeket logikusan, megtalálhatóan kell a honlap szerkezetébe foglalni. 

design programozása

A webáruház készítésben a design a webergonómiai szempontoknak van alárendelve. Az egyes funkciók megjelenítése ezen a ponton válik design kérdéssé.

Woocommerce alap installálás és beállítások

A webáruházat a Wordpress CMS Woocommerce moduljával készítjük. Az Ultra Webshop kezdőáras csomag a Woocommerce alapbeállításait tartalmazza. (Az egyéb funkciók kiegészítő modulok telepítésével és beállításával történnek, és bonyolultságtól függően növelik az árat.)

adminisztráció betanítása

Képernyőrögzítés videókkal betanítjuk a webáruház teljes adminisztrációját: a Megrendelő az alapbeállítások után saját maga tudja adminisztrálni a webáruházat (termékek rögzítése, árak változtatása, akciók beállítása, megrendelések nyomonkövetése, új termékkategóriák rögzítése stb.) Ahhoz, hogy a webáruház a későbbiekben jól működő rendszer legyen, folyamatos admin szükséges. Ez pedig technikai előképzettséget igényel a Megrendelő részéről: a képek átméretezését, méretre vágását; szövegek formázását már célszerű megtanulni a webáruházi munka megkezdése előtt.

tesztelés

A webáruház működését a Megrendelővel együttműködve több körben online teszteljük.

SEO modulok

Installáljuk a keresőoptimalizáláshoz szükséges modulokat és betanítjuk annak kezelését. 

saját domain és saját tárhely

A bérelhető, havidíjas webáruházakkal szemben ez Ultra Webshop csomagunkkal létrehozott webáruház, webshop az Ön saját domain nevén, saját tárhelyén üzemel. Ezzel teljes "fennhatósága" van a webáruház felett, ami a későbbi fejlesztésnél kulcsfontosságú. 

Google Analytics és Google Search Console 

A webáruház látogatottságának nyomonkövetéséhez szükséges Google Analytics és Google Search Console kódokat elhelyezzük a honlapon és betanítást adunk a legfontosabb mérőszámok értelmezéséhez.

Kiknek ajánljuk az Ultra Webshop honlaptervezés csomagot?

Azoknak, akik egy egyszerűen felépített webáruházzal szeretnének elindulni, saját tárhelyen, saját domain-en, teljes "fennhatósággal" a honlap felett. Ez a webáruház a későbbiekben jól fejleszthető, tucatnyi plugin áll rendelkezésre, ha már a webáruház beindult.

Elkészítési idő: 4 hét (alapfunkciók, a demo webáruházban bemutatott módon)

Árainkról

 

Egészen biztosan találhat tőlünk olcsóbbat. Mi azonban "kézműves" honlapokat készítünk, nem futószalagon gyártunk. Minden honlap egyedileg alakul, még akkor is, ha a váz, amire felépítjük, azonos. Az Ön vállalkozása a legolcsóbb akar lenni a piacon?
A költségeket átláthatóan adjuk meg. Nem számlázunk alacsony honlapkészítési árat és magas tárhely bérleti díjat... Átláthatóan és kiszámíthatóan dolgozunk. Az árajánlatban adott ár akkor változik, ha az Ön igényei is változnak.
Nem dolgozunk sikerdíjban. A siker ugyanis csak részben múlik rajtunk, mert előfordul, hogy tanácsainkat nem fogadják meg. Akik megfogadják, azok számára folyamatosan jelen vagyunk, elérhetőek vagyunk, tanítjuk és segítjük őket.

Rólunk

Honlaptervezéssel és marketinggel foglalkozó webstúdió vagyunk Budapesten. "Kézműves" honlapokat készítünk. Segítünk a marketing pozícionálásban, tartalommarketingben, webáruház készítésben is.

Ezen a honlapon csak saját írásainkat, cikkeinket olvashatja és túlnyomórészt saját fotóinkat láthatja.

 

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA