Vállalkozás indítás tréning

marketing, menedzsment, motiváció

Jelenlegi hely

Egy tréning azoknak, akik szeretnének kilépni az alkalmazotti létből, van szakmai gyakorlatuk, vannak erőforrásaik, és szeretnék megtudni, milyen képességek, készségek szükségesek a vállalkozáshoz, hogyan kell menedzselni saját ügyfeleiket, mire számíthatnak egy B2B világban. A vállalkozási ötlet értékelésétől addig a pontig, hogy hogyan is kell végigvinni a vállalkozás indítását a gyakorlatban.

Vállalkozás indítás tréning

 

Hogyan lesz valakiből sikeres vállalkozó? Miért bukik meg a másik? Honnan lehet ezt előre látni, és a vállalkozáshoz szükséges képességek, készségek hogyan fejleszthetők? Miért fontos az önmotiváció, és mi az, ami az alkalmazotti lét után a legjobban megviseli az újdonsült vállalkozókat? Mik a régi vállalkozók "trükkjei"?

Tréningünk a vállalkozás vezetés-szervezési, marketing és coaching kérdéseire helyezi a hangsúlyt (a jogszabályi és pénzügyi-számviteli kérdésekkel nem foglalkozunk). A kisvállalkozás marketinget egészen különleges megközelítésben tanítjuk és magyarázzuk el - rámutatva azokra a hatalmas különbségekre, amik a KKV világ és a marketing tankönyvi megközelítése között vannak.

Esettanulmányokkal és példákkal gazdagon fűszerezett tréningünket azok tudják legjobban hasznosítani, akik mások hibájából szeretnének tanulni és képesek felismerni egy-egy esettanulmány üzenetét a maguk számára.

Bemutatunk egy receptet, ami szerint mi magunk is dolgozunk immáron több mint 12 éve, és amit számos ügyfelünk is követett - belőlük mára sikeres vállalkozás vált.

 

A Vállalkozás indítás tréning tematikája

  • a vállalkozási ötlet értékelése
  • marketing koncepció és marketing tervezés
  • vállalkozási képességek és készségek
  • teszt, amelyből kiderül, hol van hiányosság, hol van erősség
  • ügyfél kezelés, B2B marketing, networking
  • a családi vállalkozás és az otthoni vállalkozás
  • női vállalkozás
  • menedzsment ugrás, avagy mire számítsunk majd később?

 

Jelentkezem!

Kiknek ajánljuk a Vállalkozás indítás tréninget?

Azoknak, akik szeretnének gyakorlati tapasztalatokat hallani egy olyan területen - a vállalkozási képességek, készségek terén -, amelyet ritkán hallani összefoglaló módon.

Azoknak, akik már éppen elég tapasztalatot szereztek szakmájukban, de úgy gondolják, innentől inkább kilépnének az alkalmazotti létből - vagy éppen Damoklesz kardjaként lebeg felettük az elbocsájtás, és ha már kényszervállalkozóvá kell válniuk, szeretnék a legjobbat kihozni belőle.

Azoknak, akikben már körvonalazódott a vállalkozási ötlet, és érdekli őket, hogyan tudják sikerre vinni.

Akiket érdekel, milyen technikákkal, lelki megközelítéssel lépnek túl a rutinos vállalkozók a nehézségeken.

...Egy vállalkozási tréning, ahol nincs irodaházban feszengés, nincs kinyithatatlan ablak és levegőtlenség, ellenben van kellemes, laza, családias légkör és hangulat.

Több mint 12 év KKV tanácsadási gyakorlattal a hátam mögött sok érdekes visszajelzést kaptam már, és azt is meglátom, kiből válik sikeres vállalkozó és kinek kéne inkább alkalmazottnak maradnia. A 12 év éppen elég hosszú idő ahhoz, hogy megtudjam, tippjeim és megérzéseim jól működtek-e vagy sem.

Előadó:   Ujvári Mária , a sikermarketing.hu munkatársa

Jelentkezés a tréningre:

Kérjük, olvassa el a részvételi feltételeket:  tréning részvételi feltételek.

Jelentkezés az alábbi űrlap kitöltésével lehetsége s. A megadott számlázási adatok alapján díjbekérőt küldünk. A jelentkezés a részvételi díj átutalása után érvényes.

Vállalkozás indítás tréning jelentkezés

Erre a tréningünkre előzetes regisztrációval lehet jelentkezni.

A tréning tervezett időpontjáról email-ben tájékoztatjuk.

Időpontok, helyszínek, árak

 
Vállalkozás indítás tréning
Időpontok:előzetes jelentkezést regisztrálunk
Időtartam:1 napos, 9.00 - 15.00 óráig
Helyszín:Budapest, XVIII. kerület, Pestimre központjától 5 percre (a parkolás ingyenes) további részletek
Részvételi díj:20.000 Ft/fő

Rólunk

Honlaptervezéssel és marketinggel foglalkozó webstúdió vagyunk Budapesten. "Kézműves" honlapokat készítünk. Segítünk a marketing pozícionálásban, tartalommarketingben, webáruház készítésben is.

Ezen a honlapon csak saját írásainkat, cikkeinket olvashatja és túlnyomórészt saját fotóinkat láthatja.

 

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA