Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Weboldal elemzés árak (SEO, design és webergonómia szerint)

Keresőoptimalizálás (SEO)

Ha weboldala nem jelenik meg a Google találati listáján még azokra a szavakra sem, amelyekre egyébként kevés találat van, akkor érdemes weboldal elemzést készíteni SEO szempontból. A Google által iránymutatásként kiadott elemeket vizsgáljuk, hozzátéve a SEO szakmai blogokból szerzett legfrissebb ajánlásokat.

Webmarketing és design elemzés

Facebook hirdetés, amitől nem nőtt meg az eladás? Google hirdetések eredmény nélkül? A webmarketing eszközök használatát, beállításait, eredményességét is vizsgáljuk. A webdesign-ban megjelenő marketing üzenet sem mindig egyértelmű, sőt, sokszor hiányzik maga a marketing pozícionálás is. A weboldal elemzés erre is fényt derít.

Webergonómiai elemzés

A webergonómia és a logikai tervezés a leginkább elhanyagolt területei a weboldal tervezésének. A weboldal sikertelenségében azonban legalább olyan súlyuk van, mint a keresőoptimalizálás hiányának. A kettő pedig szinte mindig kéz a kézben jár: ahol SEO probléma van, ott webergonómiai hibák is tömegével vannak. A hangsúly a weboldal funkcióin és azok használhatóságán van.

Page Speed és mobilnézet tesztek

A Google által egyértelműen kommunikált elvárás a gyors betöltődés. A mobileszközök egyre növekvő súlya azonban a gyors betöltődés iránti igényt összeköti a mobiloptimalizálás iránti, ma már magától értetődő elvárással. A mobiloptimalizálás és a gyors betöltődés elemzése, tesztelése tehát fontos pontját képezi a weboldal elemzésnek.

Weboldal elemzés

150.000 Ft
  • ajánlott, ha nincs a weboldalnak elég látogatója
  • ha túl alacsony a konverzió
  • segít feltárni az egymással szorosan összefüggő okokat
  • a cél minden esetben a javítás lehetőségének feltárása
  • írásos elemzést adunk
  • online konzultáció során adunk részletes magyarázatokat
  • segítünk az akcióterv kidolgozásában
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest