Barion Pixel

Továbbiak...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Weboldal elemzés árak (SEO, design és webergonómia szerint)

Keresőoptimalizálás (SEO)

Ha weboldala nem jelenik meg a Google találati listáján még azokra a szavakra sem, amelyekre egyébként kevés találat van, akkor érdemes weboldal elemzést készíteni SEO szempontból. A Google által iránymutatásként kiadott elemeket vizsgáljuk, hozzátéve a SEO szakmai blogokból szerzett legfrissebb ajánlásokat.

Webmarketing és design elemzés

Facebook hirdetés, amitől nem nőtt meg az eladás? Google hirdetések eredmény nélkül? A webmarketing eszközök használatát, beállításait, eredményességét is vizsgáljuk. A webdesign-ban megjelenő marketing üzenet sem mindig egyértelmű, sőt, sokszor hiányzik maga a marketing pozícionálás is. A weboldal elemzés erre is fényt derít.

Webergonómiai elemzés

A webergonómia és a logikai tervezés a leginkább elhanyagolt területei a weboldal tervezésének. A weboldal sikertelenségében azonban legalább olyan súlyuk van, mint a keresőoptimalizálás hiányának. A kettő pedig szinte mindig kéz a kézben jár: ahol SEO probléma van, ott webergonómiai hibák is tömegével vannak. A hangsúly a weboldal funkcióin és azok használhatóságán van.

Page Speed és mobilnézet tesztek

A Google által egyértelműen kommunikált elvárás a gyors betöltődés. A mobileszközök egyre növekvő súlya azonban a gyors betöltődés iránti igényt összeköti a mobiloptimalizálás iránti, ma már magától értetődő elvárással. A mobiloptimalizálás és a gyors betöltődés elemzése, tesztelése tehát fontos pontját képezi a weboldal elemzésnek.

Weboldal elemzés

150.000 Ft
  • ajánlott, ha nincs a weboldalnak elég látogatója
  • ha túl alacsony a konverzió
  • segít feltárni az egymással szorosan összefüggő okokat
  • a cél minden esetben a javítás lehetőségének feltárása
  • írásos elemzést adunk
  • online konzultáció során adunk részletes magyarázatokat
  • segítünk az akcióterv kidolgozásában