Barion Pixel

Továbbiak...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Weboldal felépítés tanácsadás

Mi legyen a weboldalon?

A weboldal ötletének megszületése legtöbbször csak a legegyszerűbb első lépés. Kell egy weboldal! Mert mindenkinek van már, nekünk is kell. Vagy: túl régi és elavult a weboldalunk, át kéne tervezni. De mit írjunk rá, hogyan épüljön fel? A weboldal logikus és áttekinthető felépítése ALAPVETŐ fontosságú a későbbi sikerességhez. A weboldal programozását ma már minden sarkon vállalják, de az első kérdésük az lesz, hogy mi legyen az oldalon...

Online interjú

Mire van leginkább szüksége a vállalkozásának? Használjuk a weboldalát úgy, mint "előretolt üzletkötőt"? Egyszerűsíthetők vele a munkatársak feladatai? Felmerül-e az igény a vállalkozás részéről a keresőoptimalizálásra, amit már a tervezési periódusban illő figyelembe venni? Online beszélgetéseken tisztázzuk az igényeket, majd azt lefordítjuk a weboldalprogramozó nyelvére. Mert mindkettőn beszélünk.
Pontos összefoglalót adunk a webszövegíró számára is.

Webergonómiai tanácsadás

A webergonómia és a logikai tervezés a leginkább elhanyagolt területei a weboldal tervezésének. A weboldal sikertelenségében azonban legalább olyan súlyuk van, mint a keresőoptimalizálás hiányának. A kettő pedig szinte mindig kéz a kézben jár: ahol SEO probléma van, ott webergonómiai hibák is tömegével vannak. A hangsúly a weboldal funkcióin és azok használhatóságán van.

Design ötletek véleményezése

A weboldal design-ja messze nem csak esztétikai kategória. A weboldal programozók nagyrészt sablonokkal dolgoznak, amelyeket testreszabnak. Segítünk annak eldöntésében, hogy melyik design fogja legjobban tükrözni a vállalkozás marketing pozícionálását.

Weboldal felépítés
tanácsadás

150.000 Ft
  • válaszol a "MI LEGYEN A WEBOLDALON?" kérdésre
  • videós formában készített tanácsadás
  • 15 év marketing, weboldalkészítési és SEO gyakorlattal
  • webshopok számára extra szolgáltatásokkal

Továbbiak...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors