Weboldal elemzés árak

Jelenlegi hely

Az a weboldal, amely nem hoz érdeklődőt, új vevőt, megérett arra, hogy komolyabb weboldal elemzésnek vessék alá. A honlap elemzése során két fő területet tekintünk át, abban a sorrendben, ahogyan az a valóságban is történik:

  1. megvizsgáljuk, honnan, milyen forrásokból érkezhetnek látogatók a honlapra; mennyire látható a weboldal a Google keresőrobotok számára
  2. elemezzük, mit lát a honlapra érkező látogató; milyen a design, mennyire ergonómikus a weboldal; marketing szempontból mennyire szolgálja az üzleti célokat

A teljeskörű elemzés tartalmáról a következő oldalon olvashat: Weboldal elemzés, avagy mit látunk mi, ha megnézünk egy honlapot?

FeladatMit tartalmaz?Ár
teljeskörű honlap elemzés

látogatottsági adatok elemzése; webergonómiai és design elemzés írásban, a honlaptulajdonosnak készülő ajánlásokkal

50.000 Ft
gyors weboldal elemzés

a honlap legfőbb jellemzőit vizsgáljuk át, az összegzést egy rövidebb írásos formában adjuk át

7.500 Ft

Az elemzés díja előre fizetendő, amelyről díjbekérőt küldünk. Elemzésünk és ajánlásaink a honlap tulajdonosának készülnek, nem a webmesternek. Nem vállaljuk a webmester "betanítását" arra, hogy hogyan kellett volna... de vállalunk honlap áttervezést.

 

Árainkról

 

Egészen biztosan találhat tőlünk olcsóbbat. Mi azonban "kézműves" honlapokat készítünk, nem futószalagon gyártunk. Minden honlap egyedileg alakul, még akkor is, ha a váz, amire felépítjük, azonos. Az Ön vállalkozása a legolcsóbb akar lenni a piacon?
A költségeket átláthatóan adjuk meg. Nem számlázunk alacsony honlapkészítési árat és magas tárhely bérleti díjat... Átláthatóan és kiszámíthatóan dolgozunk. Az árajánlatban adott ár akkor változik, ha az Ön igényei is változnak.
Nem dolgozunk sikerdíjban. A siker ugyanis csak részben múlik rajtunk, mert előfordul, hogy tanácsainkat nem fogadják meg. Akik megfogadják, azok számára folyamatosan jelen vagyunk, elérhetőek vagyunk, tanítjuk és segítjük őket.