Barion Pixel

Továbbiak...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Akik vagyunk

Kis1

Kis László

programozás, SEO

A weboldalak készítésének “misztikus és láthatatlan” részével, a programozással foglalkozom. Ha épp nem weboldalt készítek, a tökéletes pontycsali receptjét kutatom.

Ujvari

Ujvári Mária

marketing, webdesign, SEO

Marketingesként én indítom a weboldalkészítési munkákat. Szöveget írok, design-t készítek. Online tréningeket készítek. A nordic walking-ot nekem találták ki.

Akik vagyunk

Történetünk, vélemények

Vállalkozásunk 2004-ben indult marketing tanácsadó vállalkozásként. A kis- és középvállalkozásoknak nyújtott marketing tanácsadás mellett a szakújságírás volt hangsúlyos tevékenység, több mint 200 publikációval olyan szaklapokban, mint az IN-STORE Marketing és a Marketing&Média. 2006-ban kezdtünk el honlaptervezéssel foglalkozni, majd folyamatos tanulásba kezdtünk: a keresőoptimalizálást és a webmarketinget együtt tanultuk. 

2007-ben indult útjára a sikermarketing.hu honlap és márka, amely már a kezdeti időben meghozta a mi sikerünket is. Portfóliónk kezdett letisztulni, és egyre inkább a komplex honlapkészítésre fókuszáltunk: rájöttünk, hogy egy honlap akkor igazán kerek egész, ha a marketing, a programozás, a design, a webergonómia és az optimalizálás mind egyszerre van a tervező látókörében.

Sok évvel ezelőtt, még a blog.hu-s blogotok kapcsán találtam rátok; vagy oda már a honlapotok révén mentem, már nem emlékszem. Aktív olvasó és kommentelő is voltam (nick névvel). Már akkor is tetszett, és mindmáig szimpatikus az az egyszerű, emberi szinten való kommunikáció, amit alkalmaztok. Szakértői jelenlét, emberi nyelvezettel. (Lendvai Norbert, Facebook követőnk)

2010-ben felváltottuk az addigi HTML programozást a Drupal CMS használatára, amelyet egy részről sajnáltunk, más részről viszont teljesíteni tudtuk sok ügyfél igényét, hogy honlapját maga adminisztrálhassa. 

2013. elejétől minden újonnan készült honlapunkat már mobiloptimalizáltan készítjük. 

Marketing szakmai szempontból is léptünk előre: magyarországi márkát építettünk vírusmarketinggel egy nemzetközi márkának, média megkereséseket kaptunk, előadásokat tartottunk szakmai konferenciákon, majd 2015-ben elkezdtük saját workshopjaink szervezését, elsőként tartalommarketing témában, követve a nemzetközi marketing trendeket. 

2014-ben az “A gerillamarketingtől az énmárka építésig” című e-könyvünket felvette kínálatába az Országos Széchenyi Könyvtár. 

2015. második felétől WordPress CMS rendszerben is dolgozunk, elkészültek az első WordPress Woocommerce webáruházaink. 

2016. Google AdWords tanácsadói minősítéssel rendelkezünk. Szintén ebben az évben indítottuk el saját szervezésben kiscsoportos, élő tréningjeinket. Több tematikában több mint 100-an vettek részt tréningjeinken.

2018-ban elindítottuk első online tréningünket a Udemy-n. Egy évvel később almárkaként létrehoztuk saját online tréning oldalunkat, a sikermarketing online-t, amelyen 2020 első felében már 13 tematika jelent meg. 

Ügyfeleink számos területen voltak már, akár marketing tanácsadást, akár komplex honlaptervezési, keresőoptimalizálási és marketing szolgáltatásunkat vették igénybe. Sokukkal több évre visszanyúló kapcsolatunk van, és nagy örömünkre szolgál, hogy amikor honlap áttervezés kerül szóba, máshoz nem is mennének, és napi marketing tevékenységükkel kapcsolatban is kikérik véleményünket. 

Terveztünk és optimalizáltunk már angol, német és spanyol nyelvű honlapot is.

Nekem is az jut eszembe rólatok, hogy “emberi”-ek vagytok. Nekem ez különböztet meg Titeket a többi marketingestől, akit olvasok…. (Nagy Kata, Facebook követőnk)

Családi vállalkozásként működünk Budapest XVIII. kerületében.

BKIK Webdesign díj
BKIK Webdesign díj

Webstúdió és marketing műhely Budapest

Szeretünk jó honlapokat csinálni

A kreatív munkában a legjobb az, amikor egy vállalkozást elindítunk a márkaépítés útján, és először találnak rá az új vevők. Aztán telik-múlik az idő, és a média is megtalálja. 

Énmárka, meggyőző weboldal, keresőoptimalizálás. Ez a receptünk már lassan 15 éve. 

Ezen kívül?… 

Nekem is az jut eszembe rólatok, hogy “emberi”-ek vagytok. Nekem ez különböztet meg Titeket a többi marketingestől, akit olvasok…. (Nagy Kata, Facebook követőnk)

éve a piacon
Több mint 0
"kézműves" honlap
Több mint 0
első hely a Google-ban
Több mint 900
tréning résztvevő
Több mint 0

Média rólunk, velünk

tévészereplések

Rólunk mondták

Ügyfeleinkkel hosszú távú kapcsolatra törekszünk. Többeknek már nem is az első weboldalát terveztük meg – és köszönjük nekik, hogy ismét minket választottak!

Tréning résztvevőink számára a kis csoportlétszám és a családias hangulat biztosította, hogy minél többet tudjanak tanulni és a gyakorlatban alkalmazni a tanultakat. 

Nagy örömünkre szolgál, hogy online tréningjeink hallgatói is elégedettek anyagainkkal.