Barion Pixel

Továbbiak...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Keresőoptimalizálás SEO

Google Útmutató webmestereknek - ebből dolgozunk

Keresőoptimalizálási munkánkban a kezdetektől fogva a Google irányelveit követjük, manipulatív és tiltott módszerekkel nem dolgozunk. Folyamatosan  követjük a SEO legújabb híreit angol nyelvű szakmai blogokon. Kiemelt figyelmet fordítunk a SEO szövegírásra, amelyet online tanfolyam keretében tanítunk.

Google. Pont.

Követés.

A keresőoptimalizálás nem ér véget a honlap átadásával.

SEO modul telepítés

A weboldalt a kezdetektől keresőbarát megoldásokkal építjük fel. Az organikus helyezések eléréséhez és a látogatószám folyamatos növeléséhez szükséges tartalmi fejlesztés módszerét megtanítjuk a honlap tulajdonosának.

Weboldal elemzés

Készítünk SEO elemzést és keresőoptimalizálás akciótervet már elkészült honlapokhoz is.

Tartalom, tartalom, tartalom

Egyedi, értékes és szakmaiságot sugalló webszöveg nélkül nincs keresőoptimalizálás és nincs vevőszerzés. Több mint 10 éve dolgozunk az optimalizált szövegírással.

SEO szövegírás.

További részletek

Keresőoptimalizálás, honlap optimalizálás

1

Van-e garancia a Google helyezésekre? Sikerdíjas-e a SEO szolgáltatás?

A helyezésekre nem vállalunk garanciát, csak a Google által ajánlott módszerekkel, manipuláció mentesen dolgozunk – ez pedig nem teszi lehetővé sem a garancia vállalását, sem pedig azt, hogy pontosan meg tudjuk mondani, mikor kerül top pozícióba egy honlap. Tapasztalataink természetesen vannak: minimum 1 év a természetes találatok időtávja. Sikerdíjas keresőoptimalizálás helyett kulcsszó stratégiát javaslunk. A Google maga int óvatosságra a sikerdíjas rendszert ajánló szolgáltatókkal szemben. Mi a “helyezés” helyett a “vevőt” állítjuk a középpontba, hogy azután a honlap valóban értékes látogatói forgalmat nyerjen.

2

Miről szól a SEO honlapszöveg írás?

A SEO honlapszöveg írást több mint 10 éve tanítjuk ügyfeleinknek – ma már tréning és online tréning formában “külsősöknek” is. A keresőoptimalizált szövegírás messze nem csak a kulcsszavak ismételgetését jelenti, amely élvezhetetlenné teszi az olvasást. A kulcsszó helyes megválasztásával indul a munka, majd a felhasználót, vagyis a potenciális vevőt helyezzük a középpontba. A szövegírásnak figyelembe kell vennie a webergonómia szabályait is éppúgy, mint a szakmai szempontokat. Éppen ezért valljuk, hogy igazán jó és meggyőző SEO szöveget az tud írni, aki ért ahhoz a szakmához, amit el akar adni. Könnyebb megtanítani a weboldal tulajdonosát SEO szöveget írni, mint megtanulni a szakmáját…

3

Elkészült a honlapom. Hogyan lehet SEO-zni?

A keresőoptimalizálás már a weboldal logikájának felrajzolásával elkezdődik. Az oldalon belüli navigáció, az alkalmazott programozási megoldások, a képek rögzítésének módja, a mobiloptimalizálás és a weboldal betöltődés sebessége is mind-mind keresőoptimalizálási tényezők. Éppen ezért igazán hatékony SEO akkor érhető el, ha már a kezdetektől ennek szem előtt tartásával dolgozik a weboldal készítője. Az utólagos keresőoptimalizálás csak bizonyos határokkal valósítható meg – de elképzelhető, hogy már ez is sokat javít a weboldal helyezésein. Vállalunk elemzést, de nem tanítjuk be az előző webmestert, mit is kellett volna csinálnia…

4

Visszaestek a helyezések. Lehet rajta javítani?

Ha egy honlap helyezései leestek, annak sokszor az az oka, hogy egy-egy újabb Google algoritmusváltás megmérte és “könnyűnek találta”. A rosszabb eset az, amikor az illető weboldal a Google által tiltott SEO módszereket használt, és az oldal büntetést kapott. Ebből kilábalni nagyjából 1 év, ha a büntetés “csak” büntetés és nem kitiltás. Nem egyszerű SEO feladat….