Barion Pixel

Továbbiak...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Honlaptervezés

Web Design, Weboldal tervezés

Lenyűgöző, modern, mobileszközökre optimalizált design. Egyedi, értékes, keresőoptimalizált tartalom. Nagy látogatottságú honlap, amely valódi vevőszerző marketing eszközként működik. Egyszóval: márkaépítés a weben. Ebben hiszünk.

több mint 15 éve a piacon

Precizitás

Ahogyan dolgozunk

Egyedi design

Minden honlapunk egyedi, a Megrendelő vállalkozására szabva készül, az ő marketing üzeneteire koncentrálva. Kiemelkedve az átlagosból.

Apró részletek

A gépelési hibákat, szétcsúszásokat magunk javítjuk. Hangsúlyt helyezünk a magyar nyelvi fordításokra, körültekintően dolgozunk a keresőoptimalizálás során is.

Weboldal karbantartás

Elérhetőek vagyunk a honlaptervezés után is… A tervezési szakaszban a Megrendelővel egyeztetett időszakban intenzíven csak az ő honlapjával foglalkozunk a minél hatékonyabb munka érdekében. A honlap átadása után technikai és keresőoptimalizálási karbantartással és marketing tanácsadással segítjük a vállalkozások munkáját. Régi ügyfeleinknek már a sokadik honlapját készítjük…

Jelenlét

Honlaptervezés és webshop készítés WordPress-ben

Hogyan történik a weboldal tervezése? Mi a honlapkészítés menete?

01. Marketing pozícionálás és márkaépítés

Meghatározzuk, mi a honlap és a vállalkozás legfőbb mondanivalója, felépítjük az image elemeket, és megalapozzuk a márkát. Logó, színek, betűtípus.

02. Keresőoptimalizálás tervezés és szövegírás

Közösen felállítjuk a kulcsszó tervet, online tréningünkön átadjuk a SEO szövegírás fortélyait, hogy a weboldal a későbbiekben is fejlődhessen.

03. Logikai modellezés webergonómia

Összeállítjuk a weboldal menürendszerét, megtervezzük a navigációs elemeket, a szükséges funkciókat – használva a webergonómiai kutatásokat

04. Design és mobiloptimalizálás

Drótváz segítségével először papíron tervezzük meg a honlap design-ját. Képeket választunk és a mondanivalót design elemekbe illesztjük.

05. Programozás WordPress modulokkal

Piacvezető rendszerrel, a WordPress CMS-sel dolgozunk. Tesztelt és biztonsági szempontból folyamatosan frissített modulokat használunk.

06. Tesztelés funkciók és oldal sebesség

Nagy precizitással állítjuk be az apró részleteket is. A Megrendelővel közösen tesztelünk, beillesztjük a Google kódokat és turbó fokozatra állítjuk a honlapot.

Weboldal tervezés - kerek egészként. Marketinggel és keresőoptimalizálással.

Jó marketing alapok nélkül nincs jó weboldal. Látogatók pedig nincsenek egy weboldalon, ha nincs keresőoptimalizálás, vagyis SEO. Mindezeket egy kézben tartva és így felépítve lesz a leghatékonyabb a webes jelenlétünk. Bizalmi elven dolgozunk, hiszen tanácsaink helyessége hosszú távon derül csak ki – mi pedig úgy dolgozunk minden egyes projekten, mintha az a sajátunk lenne. Elköteleződéssel, precizitással – és bizony időnként konfliktusokkal. De megéri!:)

Lélegzetelállító design

Design trendekben a brit webes piacot követjük. A webdesign pedig nem egyszerűen csak grafika, de webergonómia (usability) és felhasználói élmény (UX) is.

Folyamatos fejlődés

A vállalkozás kezébe adjuk a kulcsot, amivel weboldalának látogatószáma folyamatosan növekedni fog: ez a tartalommarketing. Jól, hozzáértéssel megírt honlapszöveg, elemzések, de legfőképp a vevőre koncentrálás. Ennyi a titok.

További részletek

Amit még tudni kell weboldal készítés szolgáltatásunkról

1

Mennyi ideig tart egy weboldal elkészítése?

Az előkészítési munkákkal együtt a keresőoptimalizált honlap egy nagyon intenzív 4 hetes munkával elkészíthető. A webshop esetében ez az idő 5-6 hét is lehet. Az egyszerűbb honlapok esetében 3 hét alatt is kivitelezhető a weblaptervezés. A munka időigénye nagyban függ a programozás bonyolultságától és attól, mikor kapunk “alapanyagot” (szöveget, saját képeket) a honlaphoz.

2

Hogyan épüljön fel a honlap? Mi legyen rajta?

Segítünk, elmondjuk, megmagyarázzuk. Összeállítjuk a honlap struktúráját, felépítjük a menürendszert, megtervezzük a navigációt. Ez nem annyira egyszerű feladat, mint elsőre tűnik, így a Megrendelővel való egyeztetés és közös gondolkodás sokszor egy hetet is igénybe vesz. Information Architecture és webergonómia – csak a szakszavak kedvéért.:)

3

Hogyan tudom reklámozni a későbbiekben a honlapot? Facebook és Google kampányok

A weboldal – a mi módszereink szerint – látogatóinak több mint 80%-át a Google organikus keresésből nyeri. Azonban ehhez idő kell, hogy a látogatószám olyan nagyra nőjön, hogy az hatékony marketing eszközzé váljon. Addig, amíg ez a periódus tart, illetve később, kampány jelleggel szükség lehet Google és Facebook kampányok beállítására. Google AdWords tanácsadóként és a Facebook Blueprint tanfolyam elvégzése után mindkét kampánytípusban tudunk segíteni. Ismerjük a Google elvárásait, így a weboldal kialakítása az AdWords kampányban is előnyként jelentkezik.

4

Honlap karbantartást kell a későbbiekben kérnem?

Vállalunk weboldal karbantartást is, elsősorban azokra a honlapokra, amelyeket mi terveztünk. A honlap karbantartás a biztonsági frissítéseket jelenti, a weboldal stabil működése céljából. Természetesen a szükséges átalakításokat, a későbbi áttervezéseket is vállaljuk.

5

Hogyan kell intézni a domain név vásárlást és a tárhely bérlést?

Domain név regisztrációra és tárhely bérlésre tárhelyszolgáltató partnerünket ajánljuk. Szervereinek pillanatnyi állapota folyamatosan figyelhető, technikai problémák esetében pedig mi is tudunk intézkedni – jelentősen megkönnyítve a laikus honlaptulajdonos életét.

6

Hogyan tud a tulajdonos belenyúlni a honlapba (honlap adminisztráció)?

Az általunk használt tartalomkezelő rendszer, a WordPress rendkívül felhasználóbarát. A honlap felépítése után a szükséges adminisztráció általános számítógépes gyakorlattal könnyen megtanulható. A kezelést képernyőrögzítéses videókkal tanítjuk be, amelyek bármikor visszanézhetők.