12 éve a piacon

Web Design

Lenyűgöző, modern, mobileszközökre optimalizált design. Egyedi, értékes, keresőoptimalizált tartalom. Nagy látogatottságú honlap, amely valódi vevőszerző marketing eszközként működik. Egyszóval: márkaépítés a weben. Ebben hiszünk.

Precizitás

Ahogyan dolgozunk

Egyedi design

Minden honlapunk egyedi, a Megrendelő vállalkozására szabva készül, az ő marketing üzeneteire koncentrálva. Kiemelkedve az átlagosból.

Apró részletek

A gépelési hibákat, szétcsúszásokat magunk javítjuk. Hangsúlyt helyezünk a magyar nyelvi fordításokra, körültekintően dolgozunk a keresőoptimalizálás során is.

Jelenlét

Weboldal karbantartás

Elérhetőek vagyunk a honlaptervezés után is... A tervezési szakaszban a Megrendelővel egyeztetett időszakban intenzíven csak az ő honlapjával foglalkozunk a minél hatékonyabb munka érdekében. A honlap átadása után technikai és keresőoptimalizálási karbantartással és marketing tanácsadással segítjük a vállalkozások munkáját. Régi ügyfeleinknek már a sokadik honlapját készítjük...

Honlaptervezés és webshop készítés WordPress-ben

Hogyan történik a weboldal tervezése? Mi a honlapkészítés menete?

01

Marketing
pozícionálás és márkaépítés

Meghatározzuk, mi a honlap és a vállalkozás legfőbb mondanivalója, felépítjük az image elemeket, és megalapozzuk a márkát. Logó, színek, betűtípus.

02

Keresőoptimalizálás
tervezés és szövegírás

Közösen felállítjuk a kulcsszó tervet, online tréningünkön átadjuk a SEO szövegírás fortélyait, hogy a weboldal a későbbiekben is fejlődhessen.

03

Logikai modellezés
webergonómia

Összeállítjuk a weboldal menürendszerét, megtervezzük a navigációs elemeket, a szükséges funkciókat - használva a webergonómiai kutatásokat.

04

Design
és mobiloptimalizálás

Drótváz segítségével először papíron tervezzük meg a honlap design-ját. Képeket választunk és a mondanivalót design elemekbe illesztjük.

05

Programozás
WordPress modulokkal

Piacvezető rendszerrel, a WordPress CMS-sel dolgozunk. Tesztelt és biztonsági szempontból folyamatosan frissített modulokat használunk.

06

Tesztelés
funkciók és oldal sebesség

Nagy precizitással állítjuk be az apró részleteket is. A Megrendelővel közösen tesztelünk, beillesztjük a Google kódokat és turbó fokozatra állítjuk a honlapot.

Weboldal tervezés - kerek egészként. Marketinggel és keresőoptimalizálással.

Jó marketing alapok nélkül nincs jó weboldal. Látogatók pedig nincsenek egy weboldalon, ha nincs keresőoptimalizálás, vagyis SEO. Mindezeket egy kézben tartva és így felépítve lesz a leghatékonyabb a webes jelenlétünk. Bizalmi elven dolgozunk, hiszen tanácsaink helyessége hosszú távon derül csak ki - mi pedig úgy dolgozunk minden egyes projekten, mintha az a sajátunk lenne. Elköteleződéssel, precizitással - és bizony időnként konfliktusokkal. De megéri!:)

Lélegzetelállító design

Design trendekben a brit webes piacot követjük. A webdesign pedig nem egyszerűen csak grafika, de webergonómia (usability) és felhasználói élmény (UX) is.

Folyamatos fejlődés

A vállalkozás kezébe adjuk a kulcsot, amivel weboldalának látogatószáma folyamatosan növekedni fog: ez a tartalommarketing. Jól, hozzáértéssel megírt honlapszöveg, elemzések, de legfőképp a vevőre koncentrálás. Ennyi a titok.

TOVÁBBI RÉSZLETEK

Amit még tudni kell weboldal készítés szolgáltatásunkról

1

Mennyi ideig tart egy weboldal elkészítése?

Az előkészítési munkákkal együtt a keresőoptimalizált honlap egy nagyon intenzív 4 hetes munkával elkészíthető. A webshop esetében ez az idő 5-6 hét is lehet. Az egyszerűbb honlapok esetében 3 hét alatt is kivitelezhető a weblaptervezés. A munka időigénye nagyban függ a programozás bonyolultságától és attól, mikor kapunk "alapanyagot" (szöveget, saját képeket) a honlaphoz.

2

Hogyan épüljön fel a honlap? Mi legyen rajta?

Segítünk, elmondjuk, megmagyarázzuk. Összeállítjuk a honlap struktúráját, felépítjük a menürendszert, megtervezzük a navigációt. Ez nem annyira egyszerű feladat, mint elsőre tűnik, így a Megrendelővel való egyeztetés és közös gondolkodás sokszor egy hetet is igénybe vesz. Information Architecture és webergonómia - csak a szakszavak kedvéért.:)

3

Hogyan tudom reklámozni a későbbiekben a honlapot? Facebook és Google kampányok

A weboldal - a mi módszereink szerint - látogatóinak több mint 80%-át a Google organikus keresésből nyeri. Azonban ehhez idő kell, hogy a látogatószám olyan nagyra nőjön, hogy az hatékony marketing eszközzé váljon. Addig, amíg ez a periódus tart, illetve később, kampány jelleggel szükség lehet Google és Facebook kampányok beállítására. Google AdWords tanácsadóként és a Facebook Blueprint tanfolyam elvégzése után mindkét kampánytípusban tudunk segíteni. Ismerjük a Google elvárásait, így a weboldal kialakítása az AdWords kampányban is előnyként jelentkezik.

4

Honlap karbantartást kell a későbbiekben kérnem?

Vállalunk weboldal karbantartást is, elsősorban azokra a honlapokra, amelyeket mi terveztünk. A honlap karbantartás a biztonsági frissítéseket jelenti, a weboldal stabil működése céljából. Természetesen a szükséges átalakításokat, a későbbi áttervezéseket is vállaljuk.

5

Hogyan kell intézni a domain név vásárlást és a tárhely bérlést?

Domain név regisztrációra és tárhely bérlésre tárhelyszolgáltató partnerünket ajánljuk. Szervereinek pillanatnyi állapota folyamatosan figyelhető, technikai problémák esetében pedig mi is tudunk intézkedni - jelentősen megkönnyítve a laikus honlaptulajdonos életét.

6

Hogyan tud a tulajdonos belenyúlni a honlapba (honlap adminisztráció)?

Az általunk használt tartalomkezelő rendszer, a WordPress rendkívül felhasználóbarát. A honlap felépítése után a szükséges adminisztráció általános számítógépes gyakorlattal könnyen megtanulható. A kezelést képernyőrögzítéses videókkal tanítjuk be, amelyek bármikor visszanézhetők.