Barion Pixel

Továbbiak...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Címsor

Alcím

Weboldal szövegírás árak

Milyen szöveg kerüljön a weboldalra? Hogyan állítsuk össze magát az egész weboldalt? Milyen menüpontok legyenek rajta, és az egyes oldalakon milyen szöveg?

Weboldal szövegírás szolgáltatásunk keretében felállítjuk a weboldal ideális struktúráját, felépítését, és több konzultációs alkalom segítségével megírjuk a weboldal szövegét is. Attól függően, hogy Önnek mire van szüksége – az Ön igényeihez szabva.

Weboldal szövegírás áraink irányárak, hiszen a jó szöveg megírásához szakmai tudás is szükséges, vagyis a webszövegíró először megtanulja egy kicsit a szakmát… Minél speciálisabb a téma, annál több munkaidőt igényel a szövegírás – azonban hosszú távon együtt dolgozva már fél szavakból is megértjük egymást!

Weboldal szövegírás ügyfélvélemények

Magyar és angol nyelvű weboldalaink szövegeit rendszeresen a sikermarketing.hu írja a weboldal készítés és a keresőoptimalizálás mellett. A hosszú távú együttműködésnek köszönhetően már beletanultak a témáinkba, sőt, a show business különleges szövegvilágába is. Nagyon elégedett vagyok a munkájukkal, jó szívvel ajánlom őket.
Hálával tartozom a sikermarketing.hu-nak, hogy szöveges formába öntik azt, amit jómagam a saját eszközeimmel - a szabásvonallal, a stílus ajánlásokkal, a különleges varrási megoldásokkal - tudnék csak kifejezni. A szövegírás és a weboldal számomra értékes új ügyfeleket hozott.