Milyen szöveg kerüljön a weboldalra? Hogyan állítsuk össze magát az egész weboldalt? Milyen menüpontok legyenek rajta, és az egyes oldalakon milyen szöveg?

Weboldal szövegírás szolgáltatásunk keretében felállítjuk a weboldal ideális struktúráját, felépítését, és több konzultációs alkalom segítségével megírjuk a weboldal szövegét is. Attól függően, hogy Önnek mire van szüksége – az Ön igényeihez szabva.

Weboldal szövegírás áraink irányárak, hiszen a jó szöveg megírásához szakmai tudás is szükséges, vagyis a webszövegíró először megtanulja egy kicsit a szakmát… Minél speciálisabb a téma, annál több munkaidőt igényel a szövegírás – azonban hosszú távon együtt dolgozva már fél szavakból is megértjük egymást!

  • Blogbejegyzés írása | 7.500 Ft-tól
  • Hírlevél és marketing e-mail írás | 25.000 Ft-tól
  • Cégbemutató oldal szövegírása | 10.000 Ft-tól
  • Weboldal nyitó oldalának szövegírása | 40.000 Ft-tól
  • Webáruház szervíz oldalak szövegírása | 25.000 Ft-tól
  • Marketing szövegírás | 25.000 Ft-tól
  • PR cikk, sajtóközlemény írása | 25.000 Ft-tól

Blogbejegyzés írása: 7.500 Ft-tól

A blogbejegyzések, hírek rendkívül fontos webszöveg tartalmak: a tartalommarketing alapelemei. Egy jól megírt blogbejegyzés, kisebb cikk éveken keresztül is tud folyamatosan látogatókat hozni a weboldalra, így nemcsak azok felé kommunikál a vállalkozásról, akik kifejezetten az adott vállalkozást szeretnék jobban megismerni, de új érdeklődőket is be tudnak vonzani a keresőoptimalizálás segítségével. A blogbejegyzésekhez információt a vállalkozástól kérünk, illetve – ha a téma megengedi – más forrásból is gyűjtünk. A blogbejegyzés szövegírás ára elsősorban attól függ, mennyi utánajárást kíván a téma. Terjedelem: 3000 bruttó karakter

Hírlevél és marketing e-mail írása: 25.000 Ft-tól

A hírlevél vagy a marketing üzenetet tartalmazó e-mail megírása nemcsak egyszerű szövegírási gyakorlat. Törekedni kell a lényeg megfelelő tálalására, a cselekvést, megrendelést eredményező szavak használatára, de ugyanakkor figyelembe kell venni azt is, hogy a hírlevelet, a marketing e-mailt monitoron olvassák – ezáltal tehát átfedés van a weboldal szerkesztési alapelvek és a hírlevelek írása között. Terjedelem: ahogy a téma megkívánja, de kb. 2 A4-es oldalnyi.

Cégbemutató szöveg írása: 10.000 Ft-tól

A weboldal maga az “elektronikus üzletkötő”, az első eladó, akivel a potenciális vevő kapcsolatba kerül. Éppen ezért különös gondot kell fordítani a bemutatkozás megírására. A cégbemutató honlapoldal szövegének összeállításakor, szövegezésekor követjük a webes kutatások és a legjobb angol és amerikai webszövegírók ajánlásait. Alapinformációt természetesen a vállalkozástól várunk, hogy pontosan miket, azt egy előre elkészített leírásban – brief-ben – körvonalazzuk.

Weboldal Kezdőlap szöveg írása: 40.000 Ft-tól

A webszövegírás legnagyobb időigényű feladata a weboldal nyitó oldalának szövegírása. A nyitóoldal (kezdőlap, címlap vagy főoldal) összeállításakor marketing, üzleti és keresőoptimalizálási szempontokat egyaránt figyelembe kell venni, míg a webergonómiát és a felhasználói élményt sem hagyhatjuk figyelmen kívül. A nyitóoldal szövegírása nemcsak szövegírást, de logikai tervezést is magában foglal.

Webáruház szervíz oldalak: 25.000 Ft-tól

A logikus, érthető, könnyen követhető és jól szerkesztett honlapszöveg kiemelkedő fontosságú a webáruház “szervíz” oldalainak esetében, vagyis a megrendelés és fizetés módját leíró szövegeknél. Az a honlaplátogató, aki gyorsan megtalálja és megérti, hogyan tud minél gyorsabban vásárolni, ráadásul úgy, hogy később sem érik kellemetlen meglepetések, visszatérő vásárlóvá válhat. Ha túlságosan sok az elhagyott kosár vagy nagyon alacsony a konverziós ráta, megfontolandó, hogy nem kéne-e átnézni a webszöveget… Évtizedes gyakorlatunkban mindig kedvező véleményt kaptunk munkáink átláthatóságáról, logikusságáról – ezt kamatoztassa Ön is webáruházának szövegezésében is!

Marketing szövegírás: 25.000 Ft-tól

A marketing szakemberek között nincs teljes összhang abban a tekintetben, hogy milyen is a jól működő marketing szöveg… Felszólító módban kell írni? Utasítást adni az olvasónak? Feldícsérni? Meghatározott varázserejű szavakkal bombázni?

Ragadd meg a lényeget, térj a tárgyra és mondd el, mit árulsz! Tiszteld meg a leendő vevődet azzal, hogy nem pocsékolod az idejét.

Ha Ön, kedves Olvasó egyetért ezzel, akkor az általunk követett marketing irányzat az Öné is. Terjedelem: igény szerint Várjuk megkeresését!

Lorem ipsum dolor sit amet, c

PR cikk, sajtóközlemény írása: 25.000 Ft-tól

A média szerkesztői, újságírói sokszor keresnek anyagot, témát, szakértőt az interneten. Ha pedig találnak valami figyelemreméltót, elsősorban a sajtóközlemények anyagát nézik meg. Szakújságírói gyakorlattal vállaljuk PR cikkek, sajtóközlemények írását. Terjedelem: bruttó 3000 karaktertől, témától és alapanyagtól függőenonsectetur adipisicing elit. Optio, neque qui velit. Magni dolorum quidem ipsam eligendi, totam, facilis laudantium cum accusamus ullam voluptatibus commodi numquam, error, est. Ea, consequatur.

Weboldal szövegírás ügyfeleink mondják...

Magyar és angol nyelvű weboldalaink szövegeit rendszeresen a sikermarketing.hu írja a weboldal készítés és a keresőoptimalizálás mellett. A hosszú távú együttműködésnek köszönhetően már beletanultak a témáinkba, sőt, a show business különleges szövegvilágába is. Nagyon elégedett vagyok a munkájukkal, jó szívvel ajánlom őket.
Hálával tartozom a sikermarketing.hu-nak, hogy szöveges formába öntik azt, amit jómagam a saját eszközeimmel - a szabásvonallal, a stílus ajánlásokkal, a különleges varrási megoldásokkal - tudnék csak kifejezni. A szövegírás és a weboldal számomra értékes új ügyfeleket hozott.

Ossza meg másokkal is!

Copyright 2007 - 2020. Sikermarketing.hu ©  Minden jog fenntartva!