Milyen szöveg kerüljön a weboldalra? Hogyan állítsuk össze magát az egész weboldalt? Milyen menüpontok legyenek rajta, és az egyes oldalakon milyen szöveg?

Weboldal szövegírás szolgáltatásunk keretében felállítjuk a weboldal ideális struktúráját, felépítését, és több konzultációs alkalom segítségével megírjuk a weboldal szövegét is. Attól függően, hogy Önnek mire van szüksége – az Ön igényeihez szabva.

Weboldal szövegírás áraink irányárak, hiszen a jó szöveg megírásához szakmai tudás is szükséges, vagyis a webszövegíró először megtanulja egy kicsit a szakmát… Minél speciálisabb a téma, annál több munkaidőt igényel a szövegírás – azonban hosszú távon együtt dolgozva már fél szavakból is megértjük egymást!

  • Blogbejegyzés írása | 7.500 Ft-tól
  • Hírlevél és marketing e-mail írás | 25.000 Ft-tól
  • Cégbemutató oldal szövegírása | 10.000 Ft-tól
  • Weboldal nyitó oldalának szövegírása | 40.000 Ft-tól
  • Webáruház szervíz oldalak szövegírása | 25.000 Ft-tól
  • Marketing szövegírás | 25.000 Ft-tól
  • PR cikk, sajtóközlemény írása | 25.000 Ft-tól

Blogbejegyzés írása: 7.500 Ft-tól

A blogbejegyzések, hírek rendkívül fontos webszöveg tartalmak: a tartalommarketing alapelemei. Egy jól megírt blogbejegyzés, kisebb cikk éveken keresztül is tud folyamatosan látogatókat hozni a weboldalra, így nemcsak azok felé kommunikál a vállalkozásról, akik kifejezetten az adott vállalkozást szeretnék jobban megismerni, de új érdeklődőket is be tudnak vonzani a keresőoptimalizálás segítségével.

A blogbejegyzésekhez információt a vállalkozástól kérünk, illetve - ha a téma megengedi - más forrásból is gyűjtünk.

A blogbejegyzés szövegírás ára elsősorban attól függ, mennyi utánajárást kíván a téma.

Terjedelem: 3000 bruttó karakter

Hírlevél és marketing e-mail írása: 25.000 Ft-tól

A hírlevél vagy a marketing üzenetet tartalmazó e-mail megírása nemcsak egyszerű szövegírási gyakorlat.

Törekedni kell a lényeg megfelelő tálalására, a cselekvést, megrendelést eredményező szavak használatára, de ugyanakkor figyelembe kell venni azt is, hogy a hírlevelet, a marketing e-mailt monitoron olvassák - ezáltal tehát átfedés van a weboldal szerkesztési alapelvek és a hírlevelek írása között.

Terjedelem: ahogy a téma megkívánja, de kb. 2 A4-es oldalnyi.

Cégbemutató szöveg írása: 10.000 Ft-tól

A weboldal maga az "elektronikus üzletkötő", az első eladó, akivel a potenciális vevő kapcsolatba kerül. Éppen ezért különös gondot kell fordítani a bemutatkozás megírására.

A cégbemutató honlapoldal szövegének összeállításakor, szövegezésekor követjük a webes kutatások és a legjobb angol és amerikai webszövegírók ajánlásait.

Alapinformációt természetesen a vállalkozástól várunk, hogy pontosan miket, azt egy előre elkészített leírásban - brief-ben - körvonalazzuk.

Weboldal Kezdőlap szöveg írása: 40.000 Ft-tól

A webszövegírás legnagyobb időigényű feladata a weboldal nyitó oldalának szövegírása. A nyitóoldal (kezdőlap, címlap vagy főoldal) összeállításakor marketing, üzleti és keresőoptimalizálási szempontokat egyaránt figyelembe kell venni, míg a webergonómiát és a felhasználói élményt sem hagyhatjuk figyelmen kívül.

A nyitóoldal szövegírása nemcsak szövegírást, de logikai tervezést is magában foglal.

Webáruház szervíz oldalak: 25.000 Ft-tól

A logikus, érthető, könnyen követhető és jól szerkesztett honlapszöveg kiemelkedő fontosságú a webáruház "szervíz" oldalainak esetében, vagyis a megrendelés és fizetés módját leíró szövegeknél. Az a honlaplátogató, aki gyorsan megtalálja és megérti, hogyan tud minél gyorsabban vásárolni, ráadásul úgy, hogy később sem érik kellemetlen meglepetések, visszatérő vásárlóvá válhat.

Ha túlságosan sok az elhagyott kosár vagy nagyon alacsony a konverziós ráta, megfontolandó, hogy nem kéne-e átnézni a webszöveget...

Évtizedes gyakorlatunkban mindig kedvező véleményt kaptunk munkáink átláthatóságáról, logikusságáról - ezt kamatoztassa Ön is webáruházának szövegezésében is!

Marketing szövegírás: 25.000 Ft-tól

A marketing szakemberek között nincs teljes összhang abban a tekintetben, hogy milyen is a jól működő marketing szöveg... Felszólító módban kell írni? Utasítást adni az olvasónak? Feldícsérni? Meghatározott varázserejű szavakkal bombázni?

Ragadd meg a lényeget, térj a tárgyra és mondd el, mit árulsz! Tiszteld meg a leendő vevődet azzal, hogy nem pocsékolod az idejét.

Ha Ön, kedves Olvasó egyetért ezzel, akkor az általunk követett marketing irányzat az Öné is.

Terjedelem: igény szerint

Várjuk megkeresését!

PR cikk, sajtóközlemény írása: 25.000 Ft-tól

A média szerkesztői, újságírói sokszor keresnek anyagot, témát, szakértőt az interneten. Ha pedig találnak valami figyelemreméltót, elsősorban a sajtóközlemények anyagát nézik meg. Szakújságírói gyakorlattal vállaljuk PR cikkek, sajtóközlemények írását. Terjedelem: bruttó 3000 karaktertől, témától és alapanyagtól függően

Weboldal szövegírás ügyfeleink mondják...

Magyar és angol nyelvű weboldalaink szövegeit rendszeresen a sikermarketing.hu írja a weboldal készítés és a keresőoptimalizálás mellett. A hosszú távú együttműködésnek köszönhetően már beletanultak a témáinkba, sőt, a show business különleges szövegvilágába is. Nagyon elégedett vagyok a munkájukkal, jó szívvel ajánlom őket.
Hálával tartozom a sikermarketing.hu-nak, hogy szöveges formába öntik azt, amit jómagam a saját eszközeimmel - a szabásvonallal, a stílus ajánlásokkal, a különleges varrási megoldásokkal - tudnék csak kifejezni. A szövegírás és a weboldal számomra értékes új ügyfeleket hozott.