Mit kell tennie egy kezdő vállalkozásnak, ha napjainkban indul és sikeres akar lenni? Mire kell koncentrálnia, és mi az, ami esetleg nem éri meg a befektetett időt és energiát? Mit tehet egy régebben működő vállalkozás, ha új alapokra akarja helyezni marketingjét?

Egyéni ütemben online végezhető videótréning ezzel a tematikával az online.sikermarketing.hu felületen!  9.500 FtMegnézem 

A Marketing tréning tematikája

 • az alapoktól indulunk: mi a marketing stratégia? mit lehet jó marketinggel elérni és mi az, ami nem a marketing hatásköre?
 • a marketing pozícionálás fontossága: mit jelent és mire van hatása?
 • marketing eszközök: mit használhat egy kisvállalkozás, mit engedhet meg magának és mi a hatékony?
 • SWOT analízis és marketing terv - hogyan kell összeállítani és hogyan lehet sikerrel használni a napi marketing gyakorlatban?
 • bolt marketing: az eladáshelyi marketing alapjai
 • szórólap, újsághirdetés, tv hirdetés - amit egy kisvállalkozásnak is tudnia kell
 • a megkerülhetetlen online marketing: a sikeres jelenlét felépítése (weboldal, Facebook marketing, Google hirdetés összefüggései marketing szempontból)
 • GYAKORLATI KÉRDÉSEK a résztvevők előre elküldött kérdéseinek megbeszélése

Tréning tudnivalók

 • Részvételi díj: 20.000 Ft
 • A tréning időtartama: 1 napos, 9.00 - 15.00 óráig
 • A tréning helyszíne: Budapest, XVIII. kerület, Pestimre központjától 5 percre
 • Megközelítés: tömegközlekedéssel vagy az M0 autóúttól 10 perc

Jelentkezés a tréningre

A csillaggal (*) jelzett mezők kitöltése kötelező!Egyedi tréning érdekel a saját irodánkbanA tréning ONLINE verziója érdekel


Elfogadom a Részvételi feltételeket


Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot

Ezt az oldalt reCAPTCHA és a Google védi!

Adatvédelmi irányelvek | Általános Szerződési Feltételek

Online változat: Marketing tréning (Udemy)

Marketing tréningünk online változatban is elérhető "Marketing - az ötlettől a reklámozásig" címmel. A tananyag 5-15 perces magyar nyelvű videókon követhető. A tanuló saját tempójában haladhat, akkor kezdheti a kurzust, amikor akarja, és onnan folytathatja a leckéket, ahol éppen abbahagyta.

2004. óta dolgozunk a kisvállalkozás marketingben, 2006 óta készítünk keresőoptimalizált honlapokat. Számtalan vállalkozási ötletet meséltek már el nekünk, kérve a tanácsunkat, és több tucatnyi vállalkozás indulásánál bábáskodtunk. Az évek alatt pontosan láttuk, melyik vált sikeressé és melyik bukott meg.

Marketingről érthetően, gyakorlati megközelítésben - a sikermarketing.hu recept szerint

Elmagyarázzuk és megtanítjuk, milyen a professzionális marketing megközelítés, hogyan kell átgondolni egy kisvállalkozás esetében, hogy merre tovább. Valljuk, hogy egy vállalkozás legjobb marketing tanácsadója maga a vállalkozó, ezért őt tanítjuk meg arra, hogyan kell használható marketing elemzést készíteni, hogyan áll össze a marketing terv, és mik azok a területek, amiket még a továbbiakban neki magának kell megtanulni, hogy ne legyen kiszolgáltatva olyan marketing vagy webmarketing szolgáltatóknak, akiknek egyetlen tippjük, amikor nem megy a bolt, az az, hogy költs SOKKAL többet....

Mi azt mondjuk, költs a marketingre, de OKOSAN költs rá! Várunk mindenkit, aki szeretné megtanulni a marketinges gondolatmenetet!

A tréning interaktív, vagyis a résztvevők előre elküldhetik kérdéseiket, amikre a tréning keretein belül válaszolunk. A végleges és pontos tematika tehát a résztvevők kérdései alapján alakul ki.

Marketing tréning - gyakorlati feladat


A tréningen részletesen foglalkozunk a marketing tervvel és annak gyakorlati jelentőségével. A résztvevők kapnak egy jól használható marketing terv sémát, amelyet a tréninget követően "házi feladatként" megírnak. Marketing tervük értékelését e-mailben kapják meg.

Kiknek ajánljuk a Marketing tréning-et?


Kezdő vállalkozásoknak és vállalkozás indításán gondolkodóknak, akiknek már van ötletük, hogy mit is csináljanak, csak a részletek kidolgozása homályos a számukra.
Már régóta működő vállalkozásoknak, akik nyitottak az új információra, és szeretnék egy új rendszerbe foglalni marketing tevékenységüket.
Azoknak, akiket ennek a honlapnak valamely írása, cikke már meggyőzött, és úgy gondolják, szeretnének több tippet, tanácsot, tapasztalatot hallani tőlünk.


Előadók: Ujvári Mária és Kis László, a sikermarketing.hu munkatársai