Prémium Plus+ honlaptervezés csomag ~ SEO és design

Tökéletes megoldás azoknak, akiknek régi honlapjuk áttervezésére, felfrissítésére van szükségük, és egyben vállalkozásuk minőségi, prémium kategóriás marketing pozícionálása, stratégiájának kialakítása a céljuk. Ahol pedig a magas szakértelem kiváló SEO szövegben is meg tud jelenni, ott a keresőoptimalizálás új vevőket, ügyfeleket is tud hozni.

A Prémium Plus+ csomaggal egy jól működő, hatékony marketing eszközt kap a kezébe – teljes admin betanítással és marketing coaching-gal.

Prémium honlaptervezés csomag ára:

450.000 Ft – tól

Mit tartalmaz a Prémium weboldal tervezés csomag?

marketing helyzetfelmérés

Mielőtt a honlapot, mint alapvető marketing eszközt megtervezzük, tájékozódunk. Tisztában kell lennünk a korábbi marketing pozícionálással, a fő marketing üzenettel, definiálnunk kell a vállalkozás és a honlap célcsoportját. A korábbi marketing aktivitások eredményeinek ismerete sokat segít a jövőbeli aktivitások tervezésében. A versenytársak online szereplése fontos információ, bár csak addig a pontig, amíg felmérjük az erősségeket és lehetőségeket SWOT analízis segítségével.

marketing pozícionálás

Bár a honlap céljára készítjük, mégis sokszor szükséges az egész vállalkozás számára is, hogy tisztába tegyük a marketing pozícionálást, tudjuk, hogy ki ő, mit szeretne mondani magáról. A pozícionálás majd meghatározza a honlap hangulatát, szövegeinek stílusát, sőt, a későbbiekben az online eszközök megválasztását.

kulcsszó terv

A célcsoport ismeretében a Megrendelővel szoros együttműködésben elkészítjük a kulcsszavak listáját, amelyre a keresőoptimalizálás kiinduló állapota épül. A kulcsszó terv hosszú távra készülő dokumentum, amely a Megrendelőt akár 1 évig is segítheti a keresőoptimalizált szövegírásban.

domain és link elemzés

Már létező honlapok esetében a keresőoptimalizálás sikerességét nagymértékben befolyásolja az előélet: hogy tisztán lássunk, áttekintjük a domain előéletét, a rámutató linkeket, a veszélyes árirányításokat, a szövegek eredetiségét, stb.

Újonnan induló honlap esetében domain név tanácsadást nyújtunk.

menüstruktúra felállítása

A honlap felépítése logikai, keresőoptimalizálási és üzleti szempontok alapján történik. A helyesen felépített honlap struktúra kulcsfontosságú abból a szempontból is, hogy a honlap látogatóit meggyőzzük és egyértelművé tegyük üzleti erősségeinket. Honlap áttervezés esetén a struktúra áttervezése a régi honlap egyes oldalainak, szövegtartalmaiknak, látogatottsági adataiknak elemzését is jelenti.

marketing üzenetek megfogalmazása

Ahogy előrehaladunk a honlap felépítésében formába öntjük a marketing üzenetet is – képben és szövegben egyaránt. A gyakorlatban ez a főoldali szövegek és a különböző oldaldobozok szövegeit jelenti.

SEO szövegírás betanítása

A keresőoptimalizálás és a tartalommarketing alfája és omegája a SEO szövegírás, vagy webszövegírás. SEO Szövegírás online tréningünk elméleti és gyakorlati részében tanulják meg a résztvevők a helyes honlapszövegírás módját.

Figyelem! A webszövegíráshoz valódi szakértelem szükséges, így az ideális szövegíró a vállalkozásához, termékéhez, szolgáltatásához profi módon értő Megrendelő!

logótervezés – GRÁTISZ

A pozícionálásnál meghatározott alapokról indulva készítünk 3 névlogó tervet, amelyek betűtípusukban, színben különböznek egymástól. A terv alkalmas arra is, hogy a névjegytől az óriásplakátig bármilyen más marketing anyagon használják – ez követelmény a profi marketingben. Ha megtetszik, használható!

honlapfotók keresése, válogatása

A tökéletes honlapfotó kiválasztása nagyon nem egyszerű feladat, még akkor sem, ha sok laikus honlapkészítő vagy honlaptulajdonos ezt gondolja. A minőségi honlap a rajta szereplő fotók minőségétől válik azzá, ami. A fotókat jogtiszta forrásokból válogatjuk és a legjobbakat mutatjuk be. Amennyiben szükséges, meghatározott témák esetében vállalunk külön fotózást is, amely azonban nem része a csomagárnak.

slide show és animációk

Attól függően, hogy mi a marketing üzenet és hogyan lehetséges képileg megjeleníteni, elkészítjük a prémium alap adta animációkat, váltóképeket (slide show-kat), illetve javaslatot teszünk az ideális megjelenésre.

betűtípus javaslatok

Számtalan szempont figyelembevételével (pozícionálás, olvashatóság, logó betűtípusa, hangulat, betöltési idő stb.) javaslunk betűtípust a honlapra. Ehhez minden esetben a Google Webfonts betűkészleteket használjuk. Hangsúlyt helyezünk az apró részletekre is, vagyis csak a magyar karaktereknek is megfelelő betűtípust javaslunk.

SEO modulok és beállítások

Telepítjük a keresőoptimalizálás szempontjából fontos modulokat és betanítjuk azok helyes kezelését. Folyamatosan nyomon követjük a Google kereső által igényelt meta tag-eket, és azok hatását a helyezésekre, így eligazítást adunk azok fontossági sorrendjében.

Google Analytics és Google Search Console beállítások

A honlapon beállítjuk a látogatottsági adatok nyomonkövetéséhez szükséges Google Analytics webstatisztikai kódot, és elmagyarázzuk a legfontosabb paraméterek jelentését, hogy Ön is nyomon tudja követni honlapjának “szereplését”. A Search Console (régebben: Google Webmestereszközök) ma már szintén alap, ha valaki tudni szeretné, mi történik a honlapon és milyen irányban érdemes fejleszteni.

online elemzők használatának betanítása

Bemutatjuk és elmagyarázzuk a legfontosabb online elemzők működését, amelyet a honlaptulajdonosnak célszerű nyomonkövetnie.

tartalommarketing alapok

A tartalommarketing profi szintre emeli az online munkát. Ehhez a kiinduló pontot a honlappal megadjuk, de segítünk az irányok meghatározásában is.

űrlapok programozása

A kapcsolatfelvételi űrlap programozása része a csomagnak. Amennyiben további űrlapokra van szükség, adatigénytől függően adunk külön árajánlatot a programozásra.

közösségi megosztások és közösségi oldalakra mutató linkek

Elhelyezzük a honlapon a legfontosabb közösségi oldalakra mutató linkeket, illetve a közösségi megosztás funkciót.

Kiknek ajánljuk a Prémium honlaptervezés csomagot?

Azoknak, akik nagyon komolyan gondolják a vállalkozásukat és hajlandóak sok munkát fektetni a honlapjukba. Mi ugyanis csak a prémium kategóriás kezdő lökést adjuk meg, a továbblépés a vállalkozáson múlik!

Elkészítési idő: 4-5 hét

A hatékony betanításhoz és betanuláshoz időre van szükség. A teljes marketing átgondolásáról már nem is beszélve…. Ez a csomagunk tartalmazza a legtöbb marketing elemet.

Webdesign – legfrissebb munkánk

Bemutatkozunk

Webstúdió és marketing műhely vagyunk Budapesten. Amit csinálunk: weboldal készítés, keresőoptimalizálás, mobiloptimalizálás és marketing – komplex egészként, marketing stratégiai alapokon.

“A weboldal design a márkád, vállalkozásod elektronikus üzletkötője, ezért marketing alapokra kell építkezned.”

Gyakorlati tapasztalatainkat tréningjeinken is megosztjuk.

A honlapon olvasható minden cikk saját tudásunkon, tapasztalatainkon alapszik.

Ossza meg másokkal is!