Barion Pixel

Továbbiak...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Megtanítjuk, mi hogyan csináljuk!

2018. szeptembertől elindítjuk Profi Honlaptervezés tréningsorozatunkat, amelyben beavatjuk a résztvevőket a profi weboldalkészítés titkaiba.

4 egymást követő héten egy-egy rendkívül intenzív odafigyelést kívánó délelőttöt töltünk együtt terveink szerint, amelyet otthoni feladatok egészítenek ki. Miután a tréningezésben már van tapasztalatunk (hihetetlen, de több mint 100-an vettek már részt tréningjeinken, köszönjük nekik!), tudjuk, hogy 9-től 1-ig éppen elég lesz odafigyelni – de ki mondta, hogy a profi weblaptervezés könnyű dolog?

WordPress-ben dolgozunk, ami arról nevezetes, hogy gyorsan lehet vele működő honlapot létrehozni, de profivá válni egy élet munkája… Sok olyan tapasztalatot osztunk meg, amit nekünk évekbe telt összegyűjteni. Nem árt, ha van a résztvevőnek már némi WordPress tapasztalata, vagyis nem a nulláról indul.

Kiknek ideális egy ilyen tréning?

  • akik már tudnak valamit a weboldalkészítésről, de előbbre szeretnének lépni
  • akik szeretnék megérteni, mitől tud eladni az egyik honlap és miért nem tud a másik
  • akiknek vannak számítástechnikai, esetleg programozási ismereteik, de még valami kis plusz hiányzik, pont az, amitől van spiritusz az egyik honlapban és nincs a másikban
  • akik hosszabb távon weboldalkészítő vállalkozásban gondolkodnak
  • akik egy közepes méretű vállalkozásnál dolgoznak rendszergazdaként, és feladataik közé tartozik a vállalkozás honlapjának kezelése – hovatovább éppen át is kéne tervezni a honlapot, de nem tudják, hogyan induljanak el vele

Ezt a tréninget is kiscsoportos keretek között tartjuk, így lehetőség van a kérdezésre, konzultációra.

Reméljük, találkozunk!:)